Şeytan kaçar...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Sheytanist
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Şeytan kaçar...

Mesaj gönderen Sheytanist »

Öncelikle merhaba herkese.

Şunu baştan söylemeliyim ki veda konusu açmamın nedeni,milleti duygusala geçirmek değil kafamda planladığım bir kaç şeyi yazmaktır.

Yaklaşık 3.5 senedir İkv camiasındayım ve çok insan tanıdım,çok az dostum oldu.Gerek banlandım,gerek susturuldum veyahut soyuldu,karakterlerim silindi.Ama her seferinde baştan başladım ve her başlangıçta yeni şeyler öğrendim.Ama yılmadım.Bırakma sebebim oyunda ki hatalar ya da sıkılmam değil.Nedense yeni dost edinememdir.Bilmiyorum neden ama toplasanız 10 tane dostum yoktur ki bölgeden "Beni tanıyanlar pm" dediğimde pm atacak.Bundan sıkıldım artık.Az dostum olmasının yanısıra onlarda oyuna girmemeye başladı.Bu canımı sıkıyor artık.

Yazımı bitirmeden önce şunu söylemek istiyorum.Beta dönemi ile bu dönem arasında bir fark yok.Ben de beta döneminden geldim.Diğer betacı arkadaşlar diyor ki "O zaman dolandırıcılıklar daha azdı."İşte bunun sebebi o zamanın beta olması değil.Beta zamanında ki oyuncuların oyun yeni olduğu için "oyunda ki hataları" kullanmayı bilmedikleridir.O zamanda oyuna lag girdiğinde ticaretle para kopyalamayı bilen birisi olsaydı eğer emin olun o gün ile bu gün arasında fark olmazdı.

Sözün özü,Ben aynı kişilerden sıkıldım ve ondan gidiyorum.Siz siz olun soyulduğunuz zaman,karakterleriniz silindiği zaman ya da oyunda bir hata meydana çıktığı zaman oyunu bırakmayın.Unutmayın !! İkv bir "AİLE" ve bu "AİLE" sudan sebeplerle terkedilemez.Her ne olursa olsun sebebi,siz bu aileyi asla bırakmayın...

Esen kalın

Sheytanist*
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..

"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."

Sheytanist*
Kullanıcı avatarı
manyetix95
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Re: Şeytan kaçar...

Mesaj gönderen manyetix95 »

Yolun açık olsun kardeşim.Gerçek hayatta başarılar.
Gaspıralı(49)
Kullanıcı avatarı
AsiLan
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen AsiLan »

YoLun acık oLsun...ReaLde basarıLar...TekRar qorusmek Dıleqı ıle Hoşçakal
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

real hayatında başarılar yolun açık herşey dilediğin gibi olsun .
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
Sheytanist
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

İyi dilekleriniz için teşekkürler,sizlerinde hayatta herşey dilediğiniz gibi olsun.

Sheytanist*
Speciallistgirl
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Speciallistgirl »

Yolun açık olsun...
RoCKuNZeL xROCKUNZELx
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DehrayN »

Seni tanımıyorum belki görmüşliğim bile yoktur ama yolun açık olsun hayatında başarılar.
Kullanıcı avatarı
Sheytanist
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

DehrayN yazdı:Seni tanımıyorum belki görmüşliğim bile yoktur ama yolun açık olsun hayatında başarılar.
Görmüşlüğün olduğunu bende sanmam,zaten görsen unutamazsın.Ayrıca tanıyanlar yeter.Tanımayanlarda zamanla tanır.

Sheytanist*
Kullanıcı avatarı
Sercan123
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Sercan123 »

Sheytanist yazdı:Öncelikle merhaba herkese.

Şunu baştan söylemeliyim ki veda konusu açmamın nedeni,milleti duygusala geçirmek değil kafamda planladığım bir kaç şeyi yazmaktır.

Yaklaşık 3.5 senedir İkv camiasındayım ve çok insan tanıdım,çok az dostum oldu.Gerek banlandım,gerek susturuldum veyahut soyuldu,karakterlerim silindi.Ama her seferinde baştan başladım ve her başlangıçta yeni şeyler öğrendim.Ama yılmadım.Bırakma sebebim oyunda ki hatalar ya da sıkılmam değil.Nedense yeni dost edinememdir.Bilmiyorum neden ama toplasanız 10 tane dostum yoktur ki bölgeden "Beni tanıyanlar pm" dediğimde pm atacak.Bundan sıkıldım artık.Az dostum olmasının yanısıra onlarda oyuna girmemeye başladı.Bu canımı sıkıyor artık.

Yazımı bitirmeden önce şunu söylemek istiyorum.Beta dönemi ile bu dönem arasında bir fark yok.Ben de beta döneminden geldim.Diğer betacı arkadaşlar diyor ki "O zaman dolandırıcılıklar daha azdı."İşte bunun sebebi o zamanın beta olması değil.Beta zamanında ki oyuncuların oyun yeni olduğu için "oyunda ki hataları" kullanmayı bilmedikleridir.O zamanda oyuna lag girdiğinde ticaretle para kopyalamayı bilen birisi olsaydı eğer emin olun o gün ile bu gün arasında fark olmazdı.

Sözün özü,Ben aynı kişilerden sıkıldım ve ondan gidiyorum.Siz siz olun soyulduğunuz zaman,karakterleriniz silindiği zaman ya da oyunda bir hata meydana çıktığı zaman oyunu bırakmayın.Unutmayın !! İkv bir "AİLE" ve bu "AİLE" sudan sebeplerle terkedilemez.Her ne olursa olsun sebebi,siz bu aileyi asla bırakmayın...

Esen kalın

Sheytanist*
Kardeşim,seni ne kadar sevdiğimi biliyorsun.Efendiliğine,adamlığına,saygına diyecek hiçbirşey yoktur.Ancak oyunu bırakman canımı sıkmadı değil.En kısa zamanda aramızda görmek dileğiyle.

GLADIATOR
malsh
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen malsh »

bbb gelme bida oyunda görmim seni bbbbbbbbbb MUCK

Nick:///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

“Genel Sohbet” sayfasına dön