Selamlar,
Belki daha önce benzer bir konu açılmıştır, lakin ben rastlamadım. Açılmışsa bile birde ben açayım dedim.
Arkadaşlar bildiğiniz gibi, bu oyunda pluslulardan cok daha fazla plussuz vatandaş var, onlar için söylüyorum;
Şöyle küçük bir hesaplama yaptım.
Plussuz bir kişi günde en az 10 kere ölse ve her öldüğünde 5 bin kaybetse, birde örs parasınıda eklersek;
Günlük 100 bin eder.
Bir ayda oyuna 10 gün girmese
20 günde 2m eder.
1 yılda 24m eder.
eğer bu kişi 3 yıldır oynuyorsa.
72m eder.
Ki ben en düşüğünden hesapladım. Eğer bunu klana göre hesaplarsak 2 katına çıkar ve 3 yılda 144m eder.
Burda söylemek istediğim plussuz oyuncular için, en azından ölünce giden para kalksın örs parası yine devam etsin.
Bu şekilde düşünen oldumu hiç bilmiyorum.
Benim düşüncem bu şekilde..
Vergimi Bu ?
Vergimi Bu ?
Oyunda Kural Yokki Kurala Göre Oynayalım..
Re: Vergimi Bu ?
Muhteremx yazdı:Selamlar,
Belki daha önce benzer bir konu açılmıştır, lakin ben rastlamadım. Açılmışsa bile birde ben açayım dedim.
Arkadaşlar bildiğiniz gibi, bu oyunda pluslulardan cok daha fazla plussuz vatandaş var, onlar için söylüyorum;
Şöyle küçük bir hesaplama yaptım.
Plussuz bir kişi günde en az 10 kere ölse ve her öldüğünde 5 bin kaybetse, birde örs parasınıda eklersek;
Günlük 100 bin eder.
Bir ayda oyuna 10 gün girmese
20 günde 2m eder.
1 yılda 24m eder.
eğer bu kişi 3 yıldır oynuyorsa.
72m eder.
Ki ben en düşüğünden hesapladım. Eğer bunu klana göre hesaplarsak 2 katına çıkar ve 3 yılda 144m eder.
Burda söylemek istediğim plussuz oyuncular için, en azından ölünce giden para kalksın örs parası yine devam etsin.
Bu şekilde düşünen oldumu hiç bilmiyorum.
Benim düşüncem bu şekilde..
bu oyun bir kurallar çerçevesinde oynanıyor snn dedğin gibi olsa ki olmaz örs kalkması lazım silah ve diğer eşyaların eskime bölümünn kalkması lazım (haksızlık olması) okadar kolay birşey zannediyorsunuz ama değil
Aptallar kendi tecrübeleriyle akıllılar ise başkalarının tecrübeleriyle hareket ederler.
Re: Vergimi Bu ?
sence plus niye satılıyor?
plus satılma nedeni şu!
amaç örs parası kalk parası dahada az vermek için buda oyunun belli bir sistemi
plus satılmaz dedigin olması için herkes gelir girer oynar çıkar ama pluslu oyuncu sohbet ediyor daha az öldügünde kalkınca parası gidiyor örs yaparken ben sıgnakta 28bin küdür verirken pluslu ise 9 bin küsür veriyor
artık hesapla bakalım
plus satılma nedeni şu!
amaç örs parası kalk parası dahada az vermek için buda oyunun belli bir sistemi
plus satılmaz dedigin olması için herkes gelir girer oynar çıkar ama pluslu oyuncu sohbet ediyor daha az öldügünde kalkınca parası gidiyor örs yaparken ben sıgnakta 28bin küdür verirken pluslu ise 9 bin küsür veriyor
artık hesapla bakalım