MORDuMan yazdı:ahuahuahahaha46 lvl çarım var gel ben seni kasım minik serçe
ayrıca benle ne alaka insanları hep pozitif etkilerim ben
disiceza geldiiiii =)
Re: disiceza geldiiiii =)
BAKIYORUMDA 'SADAKAT' KASAPLARIN KAPI ÖNÜNE ATTIĞI 'SAKATAT' KADAR DEĞERSİZ..ÇÜNKÜ 'ET'İN DERDİNE DÜŞMÜŞSÜNÜZ HEPİNİZ..
oyundaım ne bekliosun 
BAKIYORUMDA 'SADAKAT' KASAPLARIN KAPI ÖNÜNE ATTIĞI 'SAKATAT' KADAR DEĞERSİZ..ÇÜNKÜ 'ET'İN DERDİNE DÜŞMÜŞSÜNÜZ HEPİNİZ..
disiceza yazdı:MORDuMan yazdı:ahuahuahahaha46 lvl çarım var gel ben seni kasım minik serçe
ayrıca benle ne alaka insanları hep pozitif etkilerim ben
sus beee kasarım demekle olmuo
nedense beni negatif etkiledin:D
ezik çar zaten ama kasarım yani ayıpsın

tipik funda bahaneleridisiceza yazdı:oyundaım ne bekliosun

fundayı oyunu bıraktıktan sonra tanıdım yanyana gelme ihtimalimiz bile % 0MORDuMan yazdı:tipik funda bahaneleridisiceza yazdı:oyundaım ne bekliosunAllahallah funda gibi yazıon yanlışlar birebir tutuyo
yüklendi oyunnndisiceza yazdı:fundayı oyunu bıraktıktan sonra tanıdım yanyana gelme ihtimalimiz bile % 0MORDuMan yazdı:tipik funda bahaneleridisiceza yazdı:oyundaım ne bekliosunAllahallah funda gibi yazıon yanlışlar birebir tutuyo
) hatırlanmaz o şifre ben kendimden biliorum

tmm gelMORDuMan yazdı:yüklendi oyunnndisiceza yazdı:fundayı oyunu bıraktıktan sonra tanıdım yanyana gelme ihtimalimiz bile % 0MORDuMan yazdı:tipik funda bahaneleridisiceza yazdı:oyundaım ne bekliosunAllahallah funda gibi yazıon yanlışlar birebir tutuyo
of ya bi bokluk çıkarmasa şaşardım zatindisiceza yazdı:tmm gelMORDuMan yazdı:yüklendi oyunnndisiceza yazdı:fundayı oyunu bıraktıktan sonra tanıdım yanyana gelme ihtimalimiz bile % 0MORDuMan yazdı:tipik funda bahaneleridisiceza yazdı:oyundaım ne bekliosunAllahallah funda gibi yazıon yanlışlar birebir tutuyo
yılanlardaım xD
sendekide akıl ha 1 lvlde yılanlaramı gelem

eminönündeki yılan bee 
ne fark eder 1 lvlde gelinirmi orayadisiceza yazdı:eminönündeki yılan bee