KLAN PARASI İLE İLGİLİ SORU

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Kayı Alpleri

KLAN PARASI İLE İLGİLİ SORU

Mesaj gönderen Strongxsifa »

çoğu kişinin sormak istediği bir soru bence..

1.soru arkadaşlar diyelim ki benim 30000 kp var fizik gözlük alınca şan gitmicek kp gidicek ya rütbem düşer mi?

2.sorurütbem düşmez ise yeniden kp kasmaya devam edince kp 0 olduğu için rütbe de yaklaşık 60000de geleceği için60000kp mi kasacağım yoksa rütbe şan'a bağlı aynı yerden devam mı ederim?

3.soruaynen devam edersem klandan çıkınca şan gider mi ya da rütbem düşer mi şimdiye kadar hiç denemdim deişmiş olabilir diye

teşekkürler şimdiden
Kullanıcı avatarı
JuaquiN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Re: KLAN PARASI İLE İLGİLİ SORU

Mesaj gönderen JuaquiN »

Strongxsifa yazdı:çoğu kişinin sormak istediği bir soru bence..

1.soru arkadaşlar diyelim ki benim 30000 kp var fizik gözlük alınca şan gitmicek kp gidicek ya rütbem düşer mi?

2.sorurütbem düşmez ise yeniden kp kasmaya devam edince kp 0 olduğu için rütbe de yaklaşık 60000de geleceği için60000kp mi kasacağım yoksa rütbe şan'a bağlı aynı yerden devam mı ederim?

3.soruaynen devam edersem klandan çıkınca şan gider mi ya da rütbem düşer mi şimdiye kadar hiç denemdim deişmiş olabilir diye

teşekkürler şimdiden

1. 30000 kp ile alıcağın gözlükte sadece kp gider. Kp geldiğinde farketmişsinizdir hem kp gelir hem şan parası gelir. Kp'yi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz ama rütbe atlamak için şan parası önemlidir ve şan parası hiç bi şekilde gitmez ( Bulunduğun klandan farklı klana geçtiğinde sıfırlanır. )

2. Rütbem düşücek diye birşey yok şayet klanda kalıp kp kazanmaya devam edersen rütbenin arttığını görüceksin. Örnek vermek gerekirse ;

30000 kp + 30000 şan'ın var, bunun 30000 ile gözlük aldığını düşünürsek 30000 şan & 0 kp kalır. Senin rütbe atlayabilmen için 30000 daha kp kazandığında 60000 şan'ın 30000 ise kp olur ve 60000 olduğu için hiç sevmediğim pembe rütbeye atlarsın :D

3. Misal lodos klanındaysan ( şiddetle bu klan tavsiye edilir :D ) klandan çıktığında ciddi bi miktar kp kaybedersin. Klandan çıkıp başka bir klana girdiğinde ise o kastığın 30000 kp'nde 30000 şan'ında buhar olur gider :D

Umarım açıklayabilmişimdir...
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Kayı Alpleri

Mesaj gönderen Strongxsifa »

tamamen anladım çok saol kardeşim yani klandan çıksakta şan gitmiyor rütbede düşmüyor gire çıka kp yi 0 larsak sadece gözlük alamıyoruz :D
Kullanıcı avatarı
aNCYRa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen aNCYRa »

Klandan çıkınca şan gidiyo diye biliyorum ben bi değişiklikmi oldu bu konuda...?
Resim
Kullanıcı avatarı
JuaquiN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen JuaquiN »

Strongxsifa yazdı:tamamen anladım çok saol kardeşim yani klandan çıksakta şan gitmiyor rütbede düşmüyor gire çıka kp yi 0 larsak sadece gözlük alamıyoruz :D

Klandan çıkınca kp'de şan'da kaybedersin. Misal 10000 kp varsa 1000 veya 1500 kp gider. Nekadar kp giderse şan'da gider bunu extradan söylemeye gerek yok diye düşünüyorum. Rütbe düşmüyor işine gelirsek senin 30000 kp varsa klandan çıktığında rütbende düşen kp'nde gider.Sen işin kısacası şunu bil yeter kp giderse şan'da gider..
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
Kullanıcı avatarı
ProtoN
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ProtoN »

Juaquin güzelce anlatmış zaten ama en iyisi kp'ni harcama ilerde gerekli olabilir !
Kullanıcı avatarı
JuaquiN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen JuaquiN »

Biz açıkladıkta arkadaş anladımı orası belli değil :D
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
Kullanıcı avatarı
SpeedRacer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SpeedRacer »

Selam'

normalde kp kasmak yasaktır...
ancak burdaki sorun başka
5-10 bin kp ye kadar klandan çıkarsanız farklı miktarlarda kp gider
ancak 10 bin ve üstü klandan çıkarsanız net 1 bin kp ve şan kaybedersiniz...
30 bin kp yapıpda gözlük alırsanız rütbeniz aynı kalır kp 0 olur...
ve kp 0 ken klandan çıkabilirsiniz... kp gitmeyeceğinden şan'da gitmez
ancak ben kafama göre takılıyım diyipde 0 kp - 30 bin şan ile sürekli çık gir yaparsanız (her savaşmak istemediğinizde)
şanınızda eksilme olacaktır.
ikv klan rütbeleri ile ilgisi sorulara ise google Görsellerden ikv rütbeler yazmanız yeterlidir...
not: kp ve şan ne olursa olsun karşı klana geçerseniz tüm rütbenizi kaybedersiniz.

Resim

Bol İtemler Bol Madenler İyi Oyunlar...
Kullanıcı avatarı
serkannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen serkannnn »

SpeedRacer yazdı:Selam'

normalde kp kasmak yasaktır...
ancak burdaki sorun başka
5-10 bin kp ye kadar klandan çıkarsanız farklı miktarlarda kp gider
ancak 10 bin ve üstü klandan çıkarsanız net 1 bin kp ve şan kaybedersiniz...
30 bin kp yapıpda gözlük alırsanız rütbeniz aynı kalır kp 0 olur...
ve kp 0 ken klandan çıkabilirsiniz... kp gitmeyeceğinden şan'da gitmez
ancak ben kafama göre takılıyım diyipde 0 kp - 30 bin şan ile sürekli çık gir yaparsanız (her savaşmak istemediğinizde)
şanınızda eksilme olacaktır.
ikv klan rütbeleri ile ilgisi sorulara ise google Görsellerden ikv rütbeler yazmanız yeterlidir...
not: kp ve şan ne olursa olsun karşı klana geçerseniz tüm rütbenizi kaybedersiniz.

Resim

Bol İtemler Bol Madenler İyi Oyunlar...
Bu koyduğun tabloyu bulmak için yeterli olur. Ancak aynı tablonun defalarca paylaşıldığını ve yanlış olduğu gerçeğini öğrenmek için yeterli olmaz. Bunun için tek yapmanız gereken yeni konu açmak yerine daha önce açılan konuları araştırmak...
Resim
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Kullanıcı avatarı
Tonyukukxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Tonyukukxx »

Süper o zaman gözlük alıyorsun şanın kalıyo ama kp gidio rütben düşmedi sürece sorun yok :D
Resim

TooNYuKuK & eRaXkaYa & ıCeHeaRT

“Genel Etkileşim” sayfasına dön