oLuBeRBeR yazdı:küfürbaz kabus post kasacam diye her konuya yorum yazma
Küfürbaz oldugumu iddaa ediyorsun
buyur delikanlı olda koy bir küfür bende sana namus sözü veriyorum bir daha gelmem bu foruma oyuna? azcık delikanlı olda gizli nicklere saklanma
neyse yorum yazmak senin seviyene dusmek demektir selametle gozum
Kardeşimdir yazdıgım insan buda sana bir gazoz kapagı olsun
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈ Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
İsmail kardeşim , bu şahıslar başarılı kişilerle uğraşmak , onların huzurunu kaçırmak için ,
farklı farklı üyelik açarak ona buna olur olmaz şeyler söylerler.
Malumun aynı şeyler bana da yapıldı (Anka Sunucusunda).Ben takmıyorum artık.
Bence sende es geç be kardeşim.
İnan bunlar , tek kelime sarfetmeye değmeyecek insanlar.
İt ürer , kervan yürür.Herkes kimin ne olduğunu çok iyi biliyor.
Boşver bu beşer de bir gün şaşar.O da inanıyorum , yanlış taşla oynadığının farkına varacaktır.
Sen adamlığını muhafaza et ve bunlara cevap verme tenezzülünde bile bulunma...
nedicen olm asabidj kfr ettimmi dicen daha 1.5 yıl önce senle konus sancakta senle küfür ediorduk unuttunmu o küfür ettiğin günleri ben anam babam namusum şerefim hayatımın üstüme bu mubarek ramazan ayında yemin ederimki küfür ettin
IIMeRTHaN
Hayat sana parmak atarsa,Sen ona Tecavüz Et !... Hayat sana parmak atarsa,Sen ona Tecavüz Et !... Hayat sana parmak atarsa,Sen ona Tecavüz Et !... Hayat sana parmak atarsa,Sen ona Tecavüz Et !...
Cocuk la bu kaale Almayın abileriii Eglenemye calışıyor İşte kendi Capında capsız:D
Capı Olsa tamm diyecemde Oda yok
İsmail gardaşıımm Hayatında kİm küfür etmemişki...
Ben ettim oyunda cok Hak edene bastım kalayı tepemi atırana bastım kalayı Anama laf edene .. bastım kalayı...
Ben anaya sövmem şahsa söverim.. direk ...
SIRRAGEe yazdı:Cocuk la bu kaale Almayın abileriii Eglenemye calışıyor İşte kendi Capında capsız:D
Capı Olsa tamm diyecemde Oda yok
İsmail gardaşıımm Hayatında kİm küfür etmemişki...
Ben ettim oyunda cok Hak edene bastım kalayı tepemi atırana bastım kalayı Anama laf edene .. bastım kalayı...
Ben anaya sövmem şahsa söverim.. direk ...
ben küfür ettiğini biliom olm allahta bilior
ama sen sen kıçını açıkta bırakma yeter sırrage
IIMeRTHaN
Hayat sana parmak atarsa,Sen ona Tecavüz Et !... Hayat sana parmak atarsa,Sen ona Tecavüz Et !... Hayat sana parmak atarsa,Sen ona Tecavüz Et !... Hayat sana parmak atarsa,Sen ona Tecavüz Et !...
Bu cocuk harbi büyümüşde adam Olmuş
La sana yaşın kadar #@!?.. DÜmbük ::.
Ramzan ramzan azımı bozduyuon Allah seni karşıma cıkarmıyorkİ Teke tek Kapışak ama..
Benm Sikletimde degiLsin be YegeNim..
COk ekmek Ye BÜyü öyle GEl... Hadii Şİmdi SEn git KUmda oyna...
Babacıgın cebine biraz paracık koysun git kendine dondurma al yala.....