xukalax yazdı:Dağılmış Olan Loncamızı Geri Topluyorum . Meranda Duyulmuş Olan Loncamız Tekrar Geliyor..!!! Üye Alımı Hakkında : Sadece Büyücü Sınıfı Karekterler Alınacaktır. Lwl 49 Olduğunda Ejder Asa' sını Biz Üreticeğiz.İtemlerinede Az Çok Yardım Ederiz. M2 buz Bizden.
Kurallarım : Lonca İçi Asla Şifre Verme Gibi Bir Durum Olmuyacaktır. Veren Loncadan Uzaklaştırılır. Küfür Asla Yoktur.Laf Sokma Ayrı Tabi ( Küfürsüz ) Üyelerim Benim Korumam Altında Gayet Güvenli Olacaklar. Full Yücelen Halit Set + Ecel Getiren xDe Ve Şunu Asla Unutmayın Gelicek Olanlar Lonca +15 ' Tir
Tüm Char'larının Adı : Online Durumu ( Kaç saat aktif xD) /color]
Zamanında Sizin Loncayla Ne Sorunlarımız Vardı..Sizden biri bizimkine küfredince 4 lonca birbirine girmişti
Ama o günler Eskide Kaldı Tabiki Sizin gibi Bizde Dağılmış Olan Mc Loncasını Toparlıyoruz..Loncanızı Görmek Tekrar Güzel Hayılrı Olsun...
>[McHakany/McMorgan]<
hakancım cnm kardeşim bnm seni çok seviyorum biliyosun ama sana burdan bi girerim varya kim etti len bizden size küfür ayrıca o zamanlar atletx loncasındaydı zeydan bizle alakası yokdu
) :mrgreen: :twisted:
McErdem'e Sizden biri etmişti Hatırla...
Mc Loncası - Siperx Ler Siz Xukala - Choosens ler birbirimize girmiştik