Sayın Teşko Oyuncuları ;
Teşkilat Serverı İçin Sesli Konuşma Serverı Kuruyoruz Eğer Sizde Kabul Ederseniz
Nasıl Bağlanıcaz Bu Servera Diyorsanız ?
Forumlarımızda dosya paylaşımı yasaktır. Sadece ilgili programın resmi sitesine yönlendirebilirsiniz.Lathander
Programı İndirdikten sonra;
Bilgisayarınız Yükleyin ve Daha Sonra Programı Açın Açtıktan Sonra Önünüz Ekran Gelicek Bu Ekranda Sol Üst Köşede Connection Var Önünüzdeki Beyaz Bir Sayfa Gelicek Bu Sayfada Sol Üstten +Server Yazıyor Üstüne Ters Tıklayıp Add Server Diyin Oraya Bir İsimi Koyun Rastgele Sonra Enterleyin Ve Yanda Labele Teşkilat Yazın Server Adrese =>88.226.71.152:8767
Yazın Nickname ye Teşkilattaki Tam Nickinizi Yazın ve Yanına Tire koyup Gerçek İsminizi Yazın Sonra Altta 2 Adet İşaretleme Secenegi Çıkıcak Bunlarda anonymous İşaretleyin Sonra en altta Connec Yazar Tıklayın Giriş Yapmış Oldunuz Sonra Açılan Serverın Üst Tarafında Settings Bölümü Var Ordan Sound Input/Output Settings Var Ona Girin KüçükEkran Gelicek Ekranda 2 tane nokta İle İşaretleme Yeri Var Push To Talkı İşaretleyin Sonra Yanında Set Var Oraya Bir Kere Basın Sonra Kalvyede 'alt' Tuşuna Basın Veo Küçük Ekranda Alttan Close Ye Basıp Kapatın VE dAHA sONRA ALT BASILI TUTARAK İNSANLARLA Konusun
Ben Bu İşlemleri Yaptım Bir Dahali Sefer Yinemi Yapıcam Diye Soruyorsanız ?
Hayı Yapmıyacaksınız Programı Kapattım Birdaha Servera Yine Programı aÇIN cONNECİTON DAN cONEECTE bASIN VE ÖNÜNE GELEN BEYAZ SAYFADAN TEŞKİLATA 2 KERE TIKLAYIN SERVERA GİERESİNİZ VE SONRA ALT A BASARA KİMLE KONUŞCAKSANIZ KONUUSUN
Merhaba Oyunumuz İçin Yeni Gelişme
Merhaba Oyunumuz İçin Yeni Gelişme
SeMBoL-İlleqalxsavaşçı-Çarşısuskun-IIEvReNx
- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Merhaba Oyunumuz İçin Yeni Gelişme
beyler ben size söyleyim yapmayın keylogger veya trojanı yersiniz konuyu açan kişilik ilker abimiz(Çarşıgençlik) vefat ettiğinde kardeşiyim ayağına yatım çar çalmaya kalkmıştır bilginize...
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
No,Nothing Else Matters
- Firelife
- Demirci Çırağı
onygs1991 yazdı:beyler ben size söyleyim yapmayın keylogger veya trojanı yersiniz konuyu açan kişilik ilker abimiz(Çarşıgençlik) vefat ettiğinde kardeşiyim ayağına yatım çar çalmaya kalkmıştır bilginize...
- Rapid
- FareAdam Düşmanı
onygs1991 yazdı:beyler ben size söyleyim yapmayın keylogger veya trojanı yersiniz konuyu açan kişilik ilker abimiz(Çarşıgençlik) vefat ettiğinde kardeşiyim ayağına yatım çar çalmaya kalkmıştır bilginize...

- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi
GünceL!
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
No,Nothing Else Matters