ayrıca chloeyi hala untumadım=)DeathxShock yazdı:ne yapsak yetemiyoruz vay beaFuNdaa yazdı:snn sızlanmaya hakkın yok hiç konuşmuyodun=)DeathxShock yazdı:sen gel bana sor o yokluğu
Kop KOP xDDD
Re: Kop KOP xDDD
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
FuNdaa yazdı:işine mi gelmiyo
ahahha chloe

bağlantıların güzel oluoduFuNdaa yazdı:ne gibi=)disiceza yazdı: funda harbi facedeki yokluğun hissediliyor bacı
BAKIYORUMDA 'SADAKAT' KASAPLARIN KAPI ÖNÜNE ATTIĞI 'SAKATAT' KADAR DEĞERSİZ..ÇÜNKÜ 'ET'İN DERDİNE DÜŞMÜŞSÜNÜZ HEPİNİZ..
çevir gazı yanmasındisiceza yazdı:bağlantıların güzel oluoduFuNdaa yazdı:ne gibi=)disiceza yazdı: funda harbi facedeki yokluğun hissediliyor bacı

iyiki yapmışım pişman dilim gene chloe öle demeye başlasa bu defa daha fazlasını yaparım:D eğlenceliydi zor durumda kalıyodun:Dzeydan yazdı:FuNdaa yazdı:işine mi gelmiyo
ahahha chloelove you
ahhaha
yes yes /
Google çeviri
![]()
unutulmaz Günler
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
ahu ahu ahahhahaMORDuMan yazdı:1me misafiri alsak direk olmuyomu13misafir yazdı:pehhh :mrgreen:SimonxDoRLeo yazdı:qeL qeL Tane 1m Yanında 13misafir Dé HéDİyemiz :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted:
ii gülüsmüs ee gülüşünü (ç)alıntı yaptım
Kod: Tümünü seç
OYUNDAKİ GERCEK ADIM Xxsifacıcihanxx
çocuklara örnek oluyorsam ne mutlu banasantino yazdı:ahu ahu ahahhahaMORDuMan yazdı:1me misafiri alsak direk olmuyomu13misafir yazdı:pehhh :mrgreen:SimonxDoRLeo yazdı:qeL qeL Tane 1m Yanında 13misafir Dé HéDİyemiz :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted:
ii gülüsmüs ee gülüşünü (ç)alıntı yaptım