Öncelikle Selamun Aleyküm kuklacı haLkı ..
Bir kaç kendını biLmezLeR hemen Lafa atLamısLar oLayı bıLıp bıLmeden . Ceyda ( Yani Sancaktaki YakamozxRuby ) benim öz Kuzenim dir . Ve bıRkac densız heRıf hıRsızLık qıRısımınde buLunacak dıorLr uLan bıraz akLınızı caLıstırın 26 yasındakı bıR kadın neden hıRsızLkLa uqrassın uLan densızLer . Rubbyxx Ve KroNcxhemsıRe carLarıyLa kuKlacı sunuCusunda oynuyoRdu ceyda abLam . Ve bir Şerfszn yuzunden caRı caLındı . Ruby Rubyxzirve YakamozxRuby kukLacıda oynadıqını bılseydı adım qıbı EMİNİM açmazDı . Ruby snden özür diLiorum . Ama yanında o AmeLeLer konusMaLarına dıkakt etsın 26 yasındaki biR kadınLa nasıL konusuLacaqını öqRensınde qeLsınler . Yoksa bn onLaRa naptıqımı bıLırım . Ceyda abLama haKaRt eden kaRsısında benı buLur . adam oLun bıraz . BıLIp bıLmeden konuLara zıpLamayın . Ruby qercekten seNdn ozur dıLıoruz . Yakamoz Adına geçeLım . Ceyda abLam kukLacıda oynaRken yakamozx Loncasını cok begenıoRdu . ÇaRLarı caLındıktan 1 hafta sonra Sancqa qeLdı ve bn ona tavsıye ettım saNcaqa qeL dıye . YakamozxRuby adLında car actı . Sizi neden bu kadaR uzatıldı bu kOnu ? . Amacımız kesinlikLe hıRsızLık deqıL yanLıs anLamayın . Sancak sunucusunda huzurLu bır oRtam Oynamak ıstıoRuz .
Sancaktaki Öz kuzenım YakamozXRuby .
- bloodxknow
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sancaktaki Öz kuzenım YakamozXRuby .
GeRekLı acıkLama Sancak SunuCusu Sohbet kanaLınDaDa acıkLanmısdıR . !
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
Şu aLtını Çizdiğim yeRLer.. Kuklacı haLki iyice Okuyun ve anLayın Kimin ne oLduğunu. 26 yaşında bayanLa konusuyoRmusuz değiLmi ? 26 yaşındaki bayan hıRsızLık yapmazmış öyLe değiLmi ? Yakamozxruby hangi sunucuda vaR kuklacıdan başka ? Sancakbloodxknow yazdı:Öncelikle Selamun Aleyküm kuklacı haLkı ..
Bir kaç kendını biLmezLeR hemen Lafa atLamısLar oLayı bıLıp bıLmeden . Ceyda ( Yani Sancaktaki YakamozxRuby ) benim öz Kuzenim dir . Ve bıRkac densız heRıf hıRsızLık qıRısımınde buLunacak dıorLr uLan bıraz akLınızı caLıstırın 26 yasındakı bıR kadın neden hıRsızLkLa uqrassın uLan densızLer . Rubbyxx Ve KroNcxhemsıRe carLarıyLa kuKlacı sunuCusunda oynuyoRdu ceyda abLam . Ve bir Şerfszn yuzunden caRı caLındı . Ruby Rubyxzirve YakamozxRuby kukLacıda oynadıqını bılseydı adım qıbı EMİNİM açmazDı . Ruby snden özür diLiorum . Ama yanında o AmeLeLer konusMaLarına dıkakt etsın 26 yasındaki biR kadınLa nasıL konusuLacaqını öqRensınde qeLsınler . Yoksa bn onLaRa naptıqımı bıLırım . Ceyda abLama haKaRt eden kaRsısında benı buLur . adam oLun bıraz . BıLIp bıLmeden konuLara zıpLamayın . Ruby qercekten seNdn ozur dıLıoruz . Yakamoz Adına geçeLım . Ceyda abLam kukLacıda oynaRken yakamozx Loncasını cok begenıoRdu . ÇaRLarı caLındıktan 1 hafta sonra Sancqa qeLdı ve bn ona tavsıye ettım saNcaqa qeL dıye . YakamozxRuby adLında car actı . Sizi neden bu kadaR uzatıldı bu kOnu ? . Amacımız kesinlikLe hıRsızLık deqıL yanLıs anLamayın . Sancak sunucusunda huzurLu bır oRtam Oynamak ıstıoRuz .
1. Amele olan biRi vaRsa oda sizsiniz.
2. kaRşımızdaki 26 yaşında biR bayan değiL, 13-14 Yaşında biR veLed
3. Önce sen konuşmaLarına Dikkat et, Sen kimsin seni kaRşımızda göRcez ? göRsek koRkumuzmu vaR.
4. Eğer buLuşmak İstersen geL bekLerim.
Adresim : meRkez, Çağdaş Çankaya, eRtuğRuL gazi MahaLLesi, akgüL apt no 8 ŞanLıuRfa.
GeRi DöNeCeK !!!
. Wily .
. Wily .
- YakamozxPaix
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
Bu konu kapanmıştır arkadaşlar sancak sunucusuna gerekli açıklama yakamoz loncası tarafından yapılmıştır herkeze başarılar dilerim...
YakamozxPaix
YakamozxPaix
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Y a K a M o Z

Y a K a M o Z
- bloodxknow
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
Yakamozx Loncası Adına konusmuoRum bu denSıze ne yapcaqımı ben ıyı bıLırdım. GerekLı acıkLama sancak Sunucsu sohbet kanaLında acıkLanmısdır .. İyi foRumLar dıLerim .. KusuRa bakamyın.