Sancaktaki Öz kuzenım YakamozXRuby .

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
bloodxknow
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Sancaktaki Öz kuzenım YakamozXRuby .

Mesaj gönderen bloodxknow »

Öncelikle Selamun Aleyküm kuklacı haLkı ..

Bir kaç kendını biLmezLeR hemen Lafa atLamısLar oLayı bıLıp bıLmeden . Ceyda ( Yani Sancaktaki YakamozxRuby ) benim öz Kuzenim dir . Ve bıRkac densız heRıf hıRsızLık qıRısımınde buLunacak dıorLr uLan bıraz akLınızı caLıstırın 26 yasındakı bıR kadın neden hıRsızLkLa uqrassın uLan densızLer . Rubbyxx Ve KroNcxhemsıRe carLarıyLa kuKlacı sunuCusunda oynuyoRdu ceyda abLam . Ve bir Şerfszn yuzunden caRı caLındı . Ruby Rubyxzirve YakamozxRuby kukLacıda oynadıqını bılseydı adım qıbı EMİNİM açmazDı . Ruby snden özür diLiorum . Ama yanında o AmeLeLer konusMaLarına dıkakt etsın 26 yasındaki biR kadınLa nasıL konusuLacaqını öqRensınde qeLsınler . Yoksa bn onLaRa naptıqımı bıLırım . Ceyda abLama haKaRt eden kaRsısında benı buLur . adam oLun bıraz . BıLIp bıLmeden konuLara zıpLamayın . Ruby qercekten seNdn ozur dıLıoruz . Yakamoz Adına geçeLım . Ceyda abLam kukLacıda oynaRken yakamozx Loncasını cok begenıoRdu . ÇaRLarı caLındıktan 1 hafta sonra Sancqa qeLdı ve bn ona tavsıye ettım saNcaqa qeL dıye . YakamozxRuby adLında car actı . Sizi neden bu kadaR uzatıldı bu kOnu ? . Amacımız kesinlikLe hıRsızLık deqıL yanLıs anLamayın . Sancak sunucusunda huzurLu bır oRtam Oynamak ıstıoRuz .
Kullanıcı avatarı
bbknow
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Re: Sancaktaki Öz kuzenım YakamozXRuby .

Mesaj gönderen bbknow »

GeRekLı acıkLama Sancak SunuCusu Sohbet kanaLınDaDa acıkLanmısdıR . !
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)

Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !

ÇemberLiTaŞ .. !
Kullanıcı avatarı
wily
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen wily »

bloodxknow yazdı:Öncelikle Selamun Aleyküm kuklacı haLkı ..

Bir kaç kendını biLmezLeR hemen Lafa atLamısLar oLayı bıLıp bıLmeden . Ceyda ( Yani Sancaktaki YakamozxRuby ) benim öz Kuzenim dir . Ve bıRkac densız heRıf hıRsızLık qıRısımınde buLunacak dıorLr uLan bıraz akLınızı caLıstırın 26 yasındakı bıR kadın neden hıRsızLkLa uqrassın uLan densızLer . Rubbyxx Ve KroNcxhemsıRe carLarıyLa kuKlacı sunuCusunda oynuyoRdu ceyda abLam . Ve bir Şerfszn yuzunden caRı caLındı . Ruby Rubyxzirve YakamozxRuby kukLacıda oynadıqını bılseydı adım qıbı EMİNİM açmazDı . Ruby snden özür diLiorum . Ama yanında o AmeLeLer konusMaLarına dıkakt etsın 26 yasındaki biR kadınLa nasıL konusuLacaqını öqRensınde qeLsınler . Yoksa bn onLaRa naptıqımı bıLırım . Ceyda abLama haKaRt eden kaRsısında benı buLur . adam oLun bıraz . BıLIp bıLmeden konuLara zıpLamayın . Ruby qercekten seNdn ozur dıLıoruz . Yakamoz Adına geçeLım . Ceyda abLam kukLacıda oynaRken yakamozx Loncasını cok begenıoRdu . ÇaRLarı caLındıktan 1 hafta sonra Sancqa qeLdı ve bn ona tavsıye ettım saNcaqa qeL dıye . YakamozxRuby adLında car actı . Sizi neden bu kadaR uzatıldı bu kOnu ? . Amacımız kesinlikLe hıRsızLık deqıL yanLıs anLamayın . Sancak sunucusunda huzurLu bır oRtam Oynamak ıstıoRuz .
Şu aLtını Çizdiğim yeRLer.. Kuklacı haLki iyice Okuyun ve anLayın Kimin ne oLduğunu. 26 yaşında bayanLa konusuyoRmusuz değiLmi ? 26 yaşındaki bayan hıRsızLık yapmazmış öyLe değiLmi ? Yakamozxruby hangi sunucuda vaR kuklacıdan başka ? Sancak :D buda bizim kopyamız efendim.

1. Amele olan biRi vaRsa oda sizsiniz.

2. kaRşımızdaki 26 yaşında biR bayan değiL, 13-14 Yaşında biR veLed

3. Önce sen konuşmaLarına Dikkat et, Sen kimsin seni kaRşımızda göRcez ? göRsek koRkumuzmu vaR.

4. Eğer buLuşmak İstersen geL bekLerim.

Adresim : meRkez, Çağdaş Çankaya, eRtuğRuL gazi MahaLLesi, akgüL apt no 8 ŞanLıuRfa.
GeRi DöNeCeK !!!

. Wily .
Kullanıcı avatarı
YakamozxPaix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen YakamozxPaix »

Bu konu kapanmıştır arkadaşlar sancak sunucusuna gerekli açıklama yakamoz loncası tarafından yapılmıştır herkeze başarılar dilerim...

YakamozxPaix
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Resim

Y a K a M o Z
Kullanıcı avatarı
bloodxknow
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bloodxknow »

Yakamozx Loncası Adına konusmuoRum bu denSıze ne yapcaqımı ben ıyı bıLırdım. GerekLı acıkLama sancak Sunucsu sohbet kanaLında acıkLanmısdır .. İyi foRumLar dıLerim .. KusuRa bakamyın.

“Genel Sohbet” sayfasına dön