Selamlar Sancak
- Yakamozxruby
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Selamlar Sancak
Ruby , denilen şahıs ben kuklacıda oynuyordum ve Adım Rubyy x di . Seni hiç görmedim oyunda oyle oldugunu bilsem hiç açmazdım . 26 yaşında bayanım . Ve adım ceyda bu yaşıma gelmişim ve oyuunumu güzelce oynamak istiyorum . Neden böyle birşey yaparak hırsızlık yapayım allahın aşkına . İsim benzerligi olmus gerçekten özür dilerim
Yakamozxruby
- Yakamozxruby
- Salgın Koruyucusu
BaTuZeR yazdı:MerhabaArkadaşım bende kuklacıdayım Kendine başka bi isim bulabilirsin burdaki insanları yemene gerek yok
Cihan Abi yani Ruby Çalınmamıştır Mala Bak bi de adım ceyda dio
Lan alıntı yapmayın azcık Öz olun özz[/color]
Bir bayanla nasıl konuşılacağını öğren sonra gel bana laf yap tamammı ? 26 Yaşnda insanım seni bilmem ama kaç yaşındasın kesin 0-6 yaş grubu arasındasındır .
Yakamozxruby
- Yakamozxruby
- Salgın Koruyucusu
Arkadaşlar kuklacıda oynuyorum ruby adlı bir kişi hiç görmedim sunucuda Rubyxx Di beni bilen bilir . Ve olmadık bir olay yüzünden çarlarım çalındı . İsim benzerligi olmuş . Uzatmaya gerek yok
İyi dilekleriniz için sağ olun arkadaşlar
Yakamozxruby
NasıL hıRsız oLduğunu biLiriz öyLe değiLmi aRkadaşlar, Yakamozx Loncası güzeL biR Lonca Kuklacıda. bu Şeref yoksunu kaRdeşimiz bu İsmi kuLLaNaRak buRda hıRsızLığa giRişim yapmak İstiyoR. Sizden bu Kişiye Güvenmemenizi ve aRanıza aLmamanızı önemLe Rica ediyoRuz.Yakamozxruby yazdı:Arkadaşlar kuklacıda oynuyorum ruby adlı bir kişi hiç görmedim sunucuda Rubyxx Di beni bilen bilir . Ve olmadık bir olay yüzünden çarlarım çalındı . İsim benzerligi olmuş . Uzatmaya gerek yok
Wily
GeRi DöNeCeK !!!
. Wily .
. Wily .
- bloodxknow
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Ceyda benim öz kuzenimdir . Ve 26 yaşındadır . Bir zamanlar kukLacı SunucusuSunad oynuoRdu ve Rubyxx KronikhemşiRe adLı caRLarı çaLındı . Bilip bilmeden konusmayın . Ceyda Ruby adLında biR qişi oLduqunu qorse emın oLun acmazDı . Yakamozx baş haRfıne geLeLım kukLacı sunucusuSunda begenDıyı LoncaLardan bıRıydı . Ve sancakta onun adını açmak İstedi . Kesinlikle biR kötü niyeti yok . Kendı Öz kuzenimi tanıRım . Battuzer Sen Kimin bokuySan anandan içdiqin sütü buRnundan qeTiririm . Kımsın Lan sen nası konusuoRsun Sen onunla 26 yaşındaki kadın biraz qururLu Olun . Karsında eRkek yok . qeRizekaLı herıf . Ruby adLı kısıden Ceyda ablam hakkInda özür diLiorum . Ruby kukLacıda senın nıckın oLduqunu biLse emin oL acmazdı kardesim kusuRa bakma . Yanındaki aRkdasLarın SözLerıne Dıkkat etsınLer . 26 yasındakı bıR bayanLa nasıL konusuLacaqını daha oqreneMemısLer . Ama ben öqretıRIm onLara . Biraz adam Olun . Siz yokken O vardı .
- bloodxknow
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
uLan onun bunun Cocuqu öz Kuzenım o benım OyLe bıRsey yapsa ıLk ben habeRdar oLurum itin oqLu . @ Düzqün konus Lan onunLa P2çn cocUqu @@@ bıraz akıLLı Olun Lan @ . 26 yasındaki Kadın enden hıRsızLık qıRısımınde buLusun mq cocuqLarı aqzımı acdırıorLar bana Su mübaRek ayDawily yazdı:NasıL hıRsız oLduğunu biLiriz öyLe değiLmi aRkadaşlar, Yakamozx Loncası güzeL biR Lonca Kuklacıda. bu Şeref yoksunu kaRdeşimiz bu İsmi kuLLaNaRak buRda hıRsızLığa giRişim yapmak İstiyoR. Sizden bu Kişiye Güvenmemenizi ve aRanıza aLmamanızı önemLe Rica ediyoRuz.Yakamozxruby yazdı:Arkadaşlar kuklacıda oynuyorum ruby adlı bir kişi hiç görmedim sunucuda Rubyxx Di beni bilen bilir . Ve olmadık bir olay yüzünden çarlarım çalındı . İsim benzerligi olmuş . Uzatmaya gerek yok
Wily
Lan wıLy deNILen SahıS Senın ŞeRefsız heRıf @Kımsın Lan sn Ceyda abLamıza hakRt ve hıRsız dıoRsun KoDuMun cocuqu
bırakaLım Su ŞErfs yoKsunLArI ınsanLaRıda oLaya qeceLım . Ben burak Emin ' in Abisi ve Ceyda Bizim öz kuzenImızıdıR . ÖyLe bıR hıRsızLık qıRsımıNe CıKKmayacaqını admıZ qıbı bıLıRız Sız kImsınıZ hAkRt EDıoRsunuz ceYda AbLamız Lan
YuKaRda €min ( kaRdeşim ) oLayı qüzeLce anLatmıŞ heRkez anlamısdıR uMaRım . WiLy denıLen #@!? Senınde Pesını bıRakTıqmızı SnMa senınLe ozeL ıLqeLecem kuklacıda . Kımse Ceyda aBLamıza Öz kuzenımız haKaRet eDemez . 26 yaşındaki KaDın Sızı muahataba aLdıqı Icın dua edın Lan . ŞrF yoksunLarı . Biraz insan oLun Insan !
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
hoşgeldin umarım mutlu kalırsın geçmiş olsun (çarın çalınmış)Yakamozxruby yazdı:Selamlar sancak , sancağa gelme kararı aldım .Bir kaç gün önce kuklacıda oynuyordum fakat . Çarımın calınması ile birlikte sancağa geldim. Adım ceyda iyi ve huzurlu oyunlar oynamanız dileğiyle iyi forumlar![]()
Aptallar kendi tecrübeleriyle akıllılar ise başkalarının tecrübeleriyle hareket ederler.
iLgiLen bakaLım UfakLık, abLanızında sizinde. Çakma İsimLerLe adam oLduğunuzumu SanıyoRsunuz ?bbknow yazdı:Lan wıLy deNILen SahıS Senın ŞeRefsız heRıf @Kımsın Lan sn Ceyda abLamıza hakRt ve hıRsız dıoRsun KoDuMun cocuqubırakaLım Su ŞErfs yoKsunLArI ınsanLaRıda oLaya qeceLım . Ben burak Emin ' in Abisi ve Ceyda Bizim öz kuzenImızıdıR . ÖyLe bıR hıRsızLık qıRsımıNe CıKKmayacaqını admıZ qıbı bıLıRız Sız kImsınıZ hAkRt EDıoRsunuz ceYda AbLamız Lan
YuKaRda €min ( kaRdeşim ) oLayı qüzeLce anLatmıŞ heRkez anlamısdıR uMaRım . WiLy denıLen #@!? Senınde Pesını bıRakTıqmızı SnMa senınLe ozeL ıLqeLecem kuklacıda . Kımse Ceyda aBLamıza Öz kuzenımız haKaRet eDemez . 26 yaşındaki KaDın Sızı muahataba aLdıqı Icın dua edın Lan . ŞrF yoksunLarı . Biraz insan oLun Insan !
Ve son oLarak sizi İNSAN oLmaya Davet Ediyorum.
Kuklacıdan SaygıLar.
GeRi DöNeCeK !!!
. Wily .
. Wily .
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Bloodxknow bu kadar bu fake kişiyi övdüğüne göre kesin bu işte bir iş vardır diyorum ben.
Zaten charların asıl sahibi konuya yorum yapmış.
Ben bu çakalın Cyberxleo olduğunu düşünüyorum..
Zaten charların asıl sahibi konuya yorum yapmış.
Ben bu çakalın Cyberxleo olduğunu düşünüyorum..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem