Karargahxparazit Çalınmıştır !'^^^+
Karargahxparazit Çalınmıştır !'^^^+
Karagahxparazit adlı char calınmıstır herkesin bilgisine...
Re: Karargahxparazit Çalınmıştır !'^^^+
Niye çaldın milletin emeğini utanmaz?xThEx yazdı:Karagahxparazit adlı char calınmıstır herkesin bilgisine...
Bu mesajımdan sonra gelip; "Kardeş ben çalmadım çalındı" diyeceksin biliyorum ama konu başlığına bakıldığında "çalınmıştış" yazıyor, "çalındı" yazmıyor.
Türkimize kirletmeyelim, kaybetmeyelim. Www.tdk.com sitesine girip biraz bilgi öğrenelim. Adamlar 40 yaşına gelmiş daha neyin nasıl yazıldığı bilmiyor.
Çalınmıştır > çaldım demektir. Çalındı > çaldılar demektir.
Hayırlı ramazanlar.
Bu hata sadece bizim sunucuda değil, diğer sunuculardada gördüm. "Çalın" kelimesine "-mıştır" eki geldiğinde mesajı gönderen kişinin o karakteri/hesabı çaldığı anlamına gelir. Fakat, "çalın" kelimesine "-dı" eki geldiğinde çalınan karakter veya hesap başka bir sahış tarafından elegeçirildi, çalındığı anlamına gelir.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
Yahu Adamın Ne dediğini anladıysak Laf Cambazlığı yapmamıza gerek yok illet oluyorum...
Tabiki bende Türkçenin düzgün kullanılmasından yanayım lakin, adamın yazdığı sözleri kurcalamak saçma bu sözleri anlamak için alim olmaya gerek yok
Tabiki bende Türkçenin düzgün kullanılmasından yanayım lakin, adamın yazdığı sözleri kurcalamak saçma bu sözleri anlamak için alim olmaya gerek yok

Esadullah yazdı:Niye çaldın milletin emeğini utanmaz?xThEx yazdı:Karagahxparazit adlı char calınmıstır herkesin bilgisine...
Bu mesajımdan sonra gelip; "Kardeş ben çalmadım çalındı" diyeceksin biliyorum ama konu başlığına bakıldığında "çalınmıştış" yazıyor, "çalındı" yazmıyor.
Türkimize kirletmeyelim, kaybetmeyelim. Www.tdk.com sitesine girip biraz bilgi öğrenelim. Adamlar 40 yaşına gelmiş daha neyin nasıl yazıldığı bilmiyor.
Hayırlı ramazanlar.
Bu hata sadece bizim sunucuda değil, diğer sunuculardada gördüm. "Çalın" kelimesine "-mıştır" eki geldiğinde mesajı gönderen kişinin o karakteri/hesabı çaldığı anlamına gelir. Fakat, "çalın" kelimesine "-dı" eki geldiğinde çalınan karakter veya hesap başka bir sahış tarafından elegeçirildi, çalındığı anlamına gelir.
Millete dil bilgisi dersi vereceğine forum hesabındaki imzanı kaldır zeki oğlan
Esadullah yazdı:Niye çaldın milletin emeğini utanmaz?xThEx yazdı:Karagahxparazit adlı char calınmıstır herkesin bilgisine...
Hayırlı ramazanlar.
Anahtar Ahmet tarafından çalınmıştır...
Anahtar benim tarafımdan çalınmıştır...
Anahtar kim olduğunu bilmediğimiz kişiler tarafından çalınmıştır...
Şimdi bu 3 cümlede de anahtarın benim tarafımdan çalındığı mı ifade ediliyor?
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
1.Ben olmuyan birşey için kalkıp saçma sapan konular açmam.
2.Sen birşey imaa etmeye çalışıyorsun söylede bizde bilelim.
2.Sen birşey imaa etmeye çalışıyorsun söylede bizde bilelim.
İmzan şikayet edilmiştir hayırlı olsun.Her konuda TDK diyeceğine forumun kurallarını bir oku forum kurallarına göre imza veya yazında siyasi içerik barındıramazsın.Esadullah yazdı:Niye çaldın milletin emeğini utanmaz?xThEx yazdı:Karagahxparazit adlı char calınmıstır herkesin bilgisine...
Hayırlı ramazanlar.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
eSADULLAH 12 eYLÜL iÇİN EVET DEMİŞSİN ama HAYIRDA HAYIR VARDIR cCc

Her Ne Olursa Olsun Siyasete Çevirmeyelim... Zaten Başlık Amacının Dığında Her Türlü Yorumu Aldı... Geçmiş olsun umarım kısa zamanda charı geri alabilirisin... 
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
- Bozkurt
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
bariareos yazdı:eSADULLAH 12 eYLÜL iÇİN EVET DEMİŞSİN ama HAYIRDA HAYIR VARDIR cCc
Hakan Abi boşwer ya polemik yaratma aslında adam imzasında yazmış ama şikayet etmen daha uygun bence
www.loncabeta.org