Arkadaşlar bu olayla daha öncede karşılamıştım o zaman bir müddet sonra düzelmişti fakat şimdi 3 gün oldu hala bi değişiklik yok. O yüzden foruma konu açma gereği hissettim.Yaz okulu sınavları nedeniyle bir haftadır oyuna giremiyordum. Dün oyuna girmek istedim hesabımı açtım fakat hiç bir çarım gözükmüyordu.Bu durum daha öncede başıma gelmişti sonra düzelmişti.Fakat şimdiye kadar hala bi değişiklik yok ve benden başka bi kaç arkadaşımdada aynı durum var. Hırsızlık olma ihitmali yok çünkü daha önce oyunu bırakmış bir arkadaşımın hesabına girmek istedim oda boş gözüküyodu ki onun çarları silmemiştik.Bu hatayla karşılaşan varmı yada bu durumda benim ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim.
Whitenight 49
Fearxofxthexdark 49
Acill YArdım Çok İlginç Bi durum
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Acill YArdım Çok İlginç Bi durum
Oyuna girerken tılsım sunucusunu seçtiğine emin misin ??? Sunucuların yeri değişti direkt oynaya tıklayınca sancak sunucusuna giriyorsun birde tılsımı seçtiğine emin olduktan sonra girmeyi dene 
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
]
www.anadoluakincilari.com
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
www.anadoluakincilari.com
- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Scary Team
Anlıyoruz Seni böle bir durum dün herkezin başına Gedi
Tılsım en yukardaydı şimdi yerine Sancak Geldi Sen Sancak sunucusuna Giriyorsun
Bir daha Dene 
-
- Acemi Savaşçı
Ya onu denedim daha öncede başıma geldi düzelmişti sonra bazen bilgisayar sorun cıkarıyodu fakat dünden beri düzelmeyince bi deniyeyim dedim. Ama düzelir yine sanrım
-
- Acemi Savaşçı
Oh be düzelmiş gerçekten nerden çıktı bu değişiklik ya insana panik yaptırıyolar :shock: