O Senın Istedıgın TıLsımın DegıLSCaRyx yazdı:Vayyy Be Tılsımın İstedigi Gercek Oluyor
MaSumPrenSes Gidiyor Hade iyi YolculukLar
İkvplayer GameOver (MasumprenS)
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HUN
Re: İkvplayer GameOver (MasumprenS)

-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
suanda gercekten sok olmus durumdayım sabah ısten geldıgım ıcın uyumustum yenı kalktım ne varne yok bakım dedım ama bu konuyu gorunce gercekten sokoldum kardesım hakkım varsa sana helal olsun ama senın benımustumde gercekten cok emegın vardır soleyecek soz bulamıyorum
meranda basladım tılsım acıldıktan sonra adı hosuma gıttı ve buraya geldım oyun oynamayabasladım ama pek anlamıyordum takı sızlerle tanısanakadar sızlersayesınde bu oyunu tam anlamıyla kavradım gercekten uzerımde emegın coktur senıherzaman ozluyecegım telve msn var herzaman konusacagız ınan solıceksoz bulamıyorum gercekten sok olmus durumdayım bu kararından sonra ama sen yınede ıyı dusun derım ben
meranda basladım tılsım acıldıktan sonra adı hosuma gıttı ve buraya geldım oyun oynamayabasladım ama pek anlamıyordum takı sızlerle tanısanakadar sızlersayesınde bu oyunu tam anlamıyla kavradım gercekten uzerımde emegın coktur senıherzaman ozluyecegım telve msn var herzaman konusacagız ınan solıceksoz bulamıyorum gercekten sok olmus durumdayım bu kararından sonra ama sen yınede ıyı dusun derım ben
GÖKHAN DEMİRCAN
Hakkım Geçtiyse Helal Olsun..
Reel Hayatında Başarılar Dilerim..
Reel Hayatında Başarılar Dilerim..
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
- denizxlord
- Cin Avcısı
Benim anlamadığım birşey var neden her zaman iyiler önceden yol alıyor.
Halbuki Mehmetin bu oyundan en son gitmesi gereken bir insan.
Çünkü onca küfür eden hırsızlık yapan insan var ki yani oyundan soğumaya yetiyor.
Mehmet sana tek diyeceğim bir söz var sen hiç kimseye aldanma sen bu tılsıma elinden gelen herşeyi yaptın
milletin elinde ecel getiren ejder asa ve asab kehf varsa senin sayende millet daha kadim kesemezken senin şifacı büyücü ve savaşçı çarlarında özel silahlar vardı senin sayende millet kadimin kesilmesini öğrendi tabiki yapılanlar vefasızlıklar ortada kardeşim allaha emanet ol inan çok üzgünüm şok oldum....
Lasplagas
Halbuki Mehmetin bu oyundan en son gitmesi gereken bir insan.
Çünkü onca küfür eden hırsızlık yapan insan var ki yani oyundan soğumaya yetiyor.
Mehmet sana tek diyeceğim bir söz var sen hiç kimseye aldanma sen bu tılsıma elinden gelen herşeyi yaptın
milletin elinde ecel getiren ejder asa ve asab kehf varsa senin sayende millet daha kadim kesemezken senin şifacı büyücü ve savaşçı çarlarında özel silahlar vardı senin sayende millet kadimin kesilmesini öğrendi tabiki yapılanlar vefasızlıklar ortada kardeşim allaha emanet ol inan çok üzgünüm şok oldum....
Lasplagas
seni bu oyunu bırakmanı sağlayan kişilere zamanı gelince karşılığını wericez herşey için teşekkrler saygılar ..
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
- memoagent47
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
varsa bizden helal olsun gerçek hayatta başarılar..
ShiNiGaMi
RYuK
WiDERCHRiST
ShiRoi
CesurlarxMFaTiH

Tılsım Raiders of Anatolia Sunucu Temsilcisi
www.anadoluakincilari.com
RYuK
WiDERCHRiST
ShiRoi
CesurlarxMFaTiH

Tılsım Raiders of Anatolia Sunucu Temsilcisi
www.anadoluakincilari.com
Yolun açık olsun mehmet , reel hayatta başarılar kusura bakma halen şok içindeyiM. Üç beş çapulcunun sözüne inanıp bu oyunu bırakmış olmana çok üzüldüm. Basarılar
NUMAN
NUMAN
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
Kendine Çoooooooook İyi Bak Abi. Seni Çekemeyen Bazı Kendini Bilmez İnsan Dışı Varlıklar Yüzünden Bu Oyunu
ops: Bırakıyorsun. Ama Senin İsmin Unutulmayacak. Sen Her Zaman Masumprens Olarak Kalacaksın. Ama Bende Diğer Arkadaslar Katılıyorum. Biraz Daha Düşün Derim. O Kişiliksizlere Hadlerini Bildirip Öyle Git En Azından.
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
Karakter: OttomanWaRRioR(49), Ottomanyusuf(49)
Klan: Lodos
Klan: Lodos
Bu şekilde bırakıp gitmen gercekten üzücü ama madem boyle bi karar verdin yolun acık olsun..reelde başarılar
Darknessxsecret & Darknessxgizli
Annesinden dayak yediği halde yine de 'Anne' diye ağlayan bir çocuktur; AŞK
Annesinden dayak yediği halde yine de 'Anne' diye ağlayan bir çocuktur; AŞK