Asilsoylu Ailesi
Re: Asilsoylu Ailesi
Sedat inş. Loncanız çook başarılı olur...
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
- asillsoylu
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
devrim kardeşim tşkkr ederim saolasın senide aramızda görmek isterim senin gibi değerli kardeşimle sadece oyun olarak değil arkadaşlık ve dostluk benim iiçin gurur vericidir ............LİSTE HAKKINDA TEKTRAR YAZACAM

ASİLsoyluASİL[49] -- ASİLsoyluREİS[49] -- Soyluasil[49] -- Efendixsedat[49] -- İlkgözağrım[49] -- Asillsoyluxşifa[49] -- ASİLsoyluREIS[49]
- asillsoylu
- İskele Babası
COK SAOLASIN BABA AMAÇ SADECE BAŞARI DEĞİL SEVİYELİ BİR OYUN ...BİR ORTAM OLDUĞU ZAMAN İLLAKİ PÜRÜZLER ÇIKIYOR İNŞ ONLARIDA HALLEDECEĞİZ TŞKKR EDERİM İYİ DİLEKLERİN İÇİN

ASİLsoyluASİL[49] -- ASİLsoyluREİS[49] -- Soyluasil[49] -- Efendixsedat[49] -- İlkgözağrım[49] -- Asillsoyluxşifa[49] -- ASİLsoyluREIS[49]
- asillsoylu
- İskele Babası
Kardeşim kaan inan bizde seni çok özledik herkes seni soruyor burada arada zamanın vaktin olursa gir meye çalış ....tabili önce sağlığın ve işin sen rahat ol allah emanet ol arada ben bakıyom çharlarına ..he birde sunu diyecem lonca çharının kadim görevini yaptım zamanım oldukça yapmaya çalışıyorum hangi çharların ne görevi var bi yaziver bana
alah emaet ol kardeşim kalbimizdesin.....
alah emaet ol kardeşim kalbimizdesin.....

- asillsoylu
- İskele Babası
Degerli arkadaşlarım bu lonca listesi çok önce hazırlanmış bir listedir bu listeye göre lomncadan ayrılan ve loncaya eklenen bazı çharlar vardır en kısa zamanda tam liste olarak bütün lonca çharlarını yazacam ve bilgilendirme yapacam .....loncam hakkınsa soru şikayet ve eleştirilerinizi forumdan yada oyunda Asillsoylu Asillsoyluxşifa Asilsoyluxbüyü çharlarına iletebilirsiniz tşkkr ederim şimdiden

Loncanız ve sayfanız hayırlı olsun
Ho kaan abıcım loncanıza uzun yıllar hayır ıtemler bol şanslar dılerım sıze yakışanı yapacagınızdan zaten emınım ....
Bloodxkontun(49)
Legendxkontun(49)
Gökxqontun(kasılıyor)
Legendxanıl(45)
Legendxkontun(49)
Gökxqontun(kasılıyor)
Legendxanıl(45)
- asillsoylu
- İskele Babası
slm arkadaşlar öncelikle hayırlı günler dilerim zevkli oyunlar her şey gönlünüzce olsun ........walfe ve kontun arkadaşım iyi dilekleriniz için tşkkr ederim ....daha önceki yazılarımdada belirttiğim gibi ailemizin listesi çok daha önce hazırlanan bir listedir ve loncamızın prensiplerine uyum sağlayamayan bazı arkadaşlarımız olmuştur tam olarak düzeni oturtup tamliste olarak en kısa zamanda güncel lonca listesini yazacam her zaman söylediğim gibi loncamızla ilgili şikayet eleştiri ve sorunları buradan yada oyunda Asillsoylu....Asilsoyluxşifa....Asilsoyluxbüyü irtibata geçerek bildirebilirsiniz ilgi ve alakanız için şimdiden tşkkr ederim hayırlı günler ...........

Sedat kardesim sole bu loncadakilere arada foruma baksınlar ya
*Devriimm...[49]
*Devrimm...[49]
*ALaYıNaDEvRiM...[49]
*Devrimşifaa...[49]

Dürüstlük Pahalı Bir Mülktür Ucuz İnsanlarda Bulunmaz...
*Devrimm...[49]
*ALaYıNaDEvRiM...[49]
*Devrimşifaa...[49]

Dürüstlük Pahalı Bir Mülktür Ucuz İnsanlarda Bulunmaz...
- asillsoylu
- İskele Babası
haklısın devrim herkes düzenli bir şekilde online olmaya başlasın gerekli şeyler yaılacaktır