Atabeyxhortlak hırsızdır
Atabeyxhortlak hırsızdır
Arkadaşlar atabeyxhortlak a güvendim kadim pençemi verdim çabuk üretsin diye malzemeside azmış ben insanlık yaptım kendine üretince banada üretçenmi dedim evet dedi kadimi aldı kaçtı allah belasını versin başka bişey demiyorum birde annesinin babasının üstüne yemin etti bu kadar #@!? bi isan
Re: Atabeyxhortlak hırsızdır
Ayrıca atabeyxbaşkan yada atabeyxkomutan biriniz bana ulaşırmısınız bu veletten kadimi geri alın yada loncadan atın adınızı zaten karaladı bütün ejder malzemesini verse geriye hırsız sonuçta
Mrb Gecmiş olsun...
*Devriimm...[49]
*Devrimm...[49]
*ALaYıNaDEvRiM...[49]
*Devrimşifaa...[49]

Dürüstlük Pahalı Bir Mülktür Ucuz İnsanlarda Bulunmaz...
*Devrimm...[49]
*ALaYıNaDEvRiM...[49]
*Devrimşifaa...[49]

Dürüstlük Pahalı Bir Mülktür Ucuz İnsanlarda Bulunmaz...
- Leqendxkinq
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- atabeyxnarkotik
- İri Fare Avcısı

cilek yazdı:Arkadaşlar atabeyxhortlak a güvendim kadim pençemi verdim çabuk üretsin diye malzemeside azmış ben insanlık yaptım kendine üretince banada üretçenmi dedim evet dedi kadimi aldı kaçtı allah belasını versin başka bişey demiyorum birde annesinin babasının üstüne yemin etti bu kadar #@!? bi isan
Merhaba
Kardeşim dediğin olayda herhangi bi foto veya başka bi kanıt varsa o şekilde iletirsen şikayetini saan yardımcı olmamız o kadar cabuk ve işe yarar olacaktır..Ama foto veya başka türlü bi kanıt yoksa iftira atma durumundasın şu anda iyi oyunlar...
Atabeyxbaşkan [Ecel Getiren]
ATABEYxNaRCoTicK(^)[Ejder Asa]

Biliyorsan konuş ibret alsınlar,Bilmiyorsan sus adam sansınlar

atabeyxnarkotik yazdı:cilek yazdı:Arkadaşlar atabeyxhortlak a güvendim kadim pençemi verdim çabuk üretsin diye malzemeside azmış ben insanlık yaptım kendine üretince banada üretçenmi dedim evet dedi kadimi aldı kaçtı allah belasını versin başka bişey demiyorum birde annesinin babasının üstüne yemin etti bu kadar #@!? bi isan
Merhaba
Kardeşim dediğin olayda herhangi bi foto veya başka bi kanıt varsa o şekilde iletirsen şikayetini saan yardımcı olmamız o kadar cabuk ve işe yarar olacaktır..Ama foto veya başka türlü bi kanıt yoksa iftira atma durumundasın şu anda iyi oyunlar...
Kardeş hiç bi iftira yok
kadimimi geri alabilirsen çok yardımcı olmuş olursun
- atabeyxnarkotik
- İri Fare Avcısı

cilek yazdı:atabeyxnarkotik yazdı:cilek yazdı:Arkadaşlar atabeyxhortlak a güvendim kadim pençemi verdim çabuk üretsin diye malzemeside azmış ben insanlık yaptım kendine üretince banada üretçenmi dedim evet dedi kadimi aldı kaçtı allah belasını versin başka bişey demiyorum birde annesinin babasının üstüne yemin etti bu kadar #@!? bi isan
Merhaba
Kardeş hiç bi iftira yok
Kardeşim üstüne gidecem ama ben yapmadım derse daha fazlada üstüne gidip kalbini kıramam çünkü herhangi bi foto yok olsa hemen su dk geri verridim kadimini
Atabeyxbaşkan [Ecel Getiren]

atabeyxnarkotik yazdı:cilek yazdı:atabeyxnarkotik yazdı:cilek yazdı:Arkadaşlar atabeyxhortlak a güvendim kadim pençemi verdim çabuk üretsin diye malzemeside azmış ben insanlık yaptım kendine üretince banada üretçenmi dedim evet dedi kadimi aldı kaçtı allah belasını versin başka bişey demiyorum birde annesinin babasının üstüne yemin etti bu kadar #@!? bi isan
Merhaba
Kardeş hiç bi iftira yok
Kardeşim üstüne gidecem ama ben yapmadım derse daha fazlada üstüne gidip kalbini kıramam çünkü herhangi bi foto yok olsa hemen su dk geri verridim kadimini![]()

yeterlimi :evil:

Devamı gelecek :evil:
- karadul
- Cin Avcısı

- Lonca: Game Time
hahah çilek diosa inanmayın la bu veleü banada hırsız diodu alahtan kanıtlıya biliom+o da arz bende benı tanıan tanıo çiyek kkonuyu açmandakı amacan neydi konu açam mıllet adımı görsunmu istersen tanıtayım seni hafi şerro deye