MERANIN HIRSIZLARIII
Re: MERANIN HIRSIZLARIII
akraba evliliği sonucu meydana gelmiş arkadaşımızın fazla üstüne gitmeyelim lütfen :mrgreen:

ulan o hangı kroydu daha ısmını bıle bılmedıgın kışılere hırsız dıyorsun dıy ulan bı ışım kalmadıda damların orjılan ısımlerını yazıyım cokta fıfı ezık herıfler
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Lan mal sen benim ne hırsızlığımı gördün salak senin neyini çaldım ben senin gibimiyim lan sen kendinimi anlatıon herkezi kendin gibi namusuz sanma tmm mı? lan mal :evil: :evil:Hobaaa yazdı:megaşıfa sotkalı zeydan ukalax karaşavalyex dengexsısmık korkusuzzxbuyucu ronaldoxlıder ronaldoxprenses aynı kışıler zaten,usher reverence kskxhımotep ksgxtayfun herkes anladı bunların ne oldugunu loncanın ısmını degıştırdıler, ksgxmage nın herkeshatırlar Kutuplarda adamın ıtemını calıp bolgelere yansıtıp hava atıyordu caldıgı ıtemlerle tangoxxcalındı betaxmesı betaxdrobpa fatıfxpluss relaxxxefendy sevgılımaslı megaxsoul megaxmustafa kholpashalıxalp mıllet oyunla kfayı yemış daha cok kışı var aklıma gelmıyor varsa başka bıldıklerınız yazın herkes bılsın,,,
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
:mrgreen: :mrgreen: Su içip bile kafa bulur bu :mrgreen:MORDuMan yazdı:süt içip kafamı yapıon olm sen ne ayaksın
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
suya kolonya katıyodur belkiYesilbuyuxqanq yazdı::mrgreen: :mrgreen: Su içip bile kafa bulur bu :mrgreen:MORDuMan yazdı:süt içip kafamı yapıon olm sen ne ayaksın

yav olm yüz kere diyom şu oyuna içip içip girmeyin die :mrgreen: :mrgreen: 
.....
Ya arkadaşlar ben 3 yıldır oynuyorum bu oyunu çok merak ediyorum nasıl soyuluyorsunuz.
Madem bu kadar yakınacaksınız neden şifrelerinizi birbirinize veriyorsunuz.
birilerini suçlarkende kanıtlarınız olmalıdır. yanlış anlamayın savunmuyorum suçsuzlarda arada kaynıyor gibime geliyor.
birilerini suçlarkende kanıtlarınız olmalıdır. yanlış anlamayın savunmuyorum suçsuzlarda arada kaynıyor gibime geliyor.

Artık çarım yoq.
bizim buralarda bölelerine gerizekalı diyolar oralarda ne diyolar bilemicemCyberr yazdı:Ya arkadaşlar ben 3 yıldır oynuyorum bu oyunu çok merak ediyorum nasıl soyuluyorsunuz.