İKVDestek Diye Bişi Olmadıgını Düşünüyorum...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Quarismaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

İKVDestek Diye Bişi Olmadıgını Düşünüyorum...

Mesaj gönderen Quarismaa »

Başlıktata anlıcagınız Gibi destek Diye Bişi Yok Sanırım.Susturma Cezası Yedim İtirazda Bulundum Cevap Gelmedi Ceza Süresi bitti Hala Cevap Yok.boşu Boşuna Haksız Yere Cezayı Çektik.Kardeşim Cevap Vermicekseniz İtiraz Bölümünü Kapatın.Öneri Yaparız Bi Yorum Yapmazlar İtiraz Ederiz cevap Gelmez.Ne Biçim Oyun Bu Yeter Artık Be Sıktınız.Bu Forumuda Kapatın Boş Kalabalık Yeri Olmuş Millet Derdine Dermanı bulamıyosa Ne Diye Forum Var ki.Binlerce Konu,Hata,İtiraz,Soru,Öneri Vb. Var Ama Hiçbi yönetici Yazmıyor.Yaptıgınız tek Şey Sistem Kanalından ''kutu Alın Ayrıcalıklı Olun'' Kusura Bakmayın Ama Ben Kutu Falan Daha Almam Arkadaş.Bu Oyunda Yılların Emeği Olmasa 1 Dk Daha Durmam Ama İşte İnsan Kıyamıyor Onca Emeğe.YazıkLar Olsun Sadece Başka Bişi Demiyorum.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: İKVDestek Diye Bişi Olmadıgını Düşünüyorum...

Mesaj gönderen mitmet »

Quarismaa yazdı:Bu Oyunda Yılların Emeği Olmasa 1 Dk Daha Durmam Ama İşte İnsan Kıyamıyor Onca Emeğe.YazıkLar Olsun Sadece Başka Bişi Demiyorum.
emin ol senin 10 çarı 49 seviye yapıp üstünü dizdiğinde hancadığın emek, bir karacinin hazırlanma sürecindeki emekten çok çok daha az.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön