pc sorun elektirik gelmiyo tamire goturduk anakart la işlemci yanmış dıyor ama anakart calışıyo gibi pc de 4 senelık eskı parcalar yok o yüzden yeni almak zorundayım evdede inşaat var 500 tl bulamadık
bankacı abim alı verıcek leptop bu haftalarda
bende işe başlıcam oteki pc yaptıracam evde 3 pc olucak fikolarda da 2 var. 5 kişi sığnak yaparız
GeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaY
BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
Kable yazdı:Memo ben el atcamda şirketlere bilgisayar yaptığımız için şahsi bilgisayarlara el atmıyoruz :? .Bakayım çıkan parçalardan yollamaya çalışcam :?
AMD işlemci eski lerden anakart unuttum bakarım sonra ekran kartı allah tan bozulmadı 400 tl
BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
gecenlerde komşuda gıreyım dedim adam ağzıma etti ondan sinirim bozuldu nete gıtmıyom para bırıktırıyom 1 tl 1 tl günde fakirliğin gözü cıksn kötü yola düşmeyiz inş