arkadaşlar şu junon artık milleti sinir etmeye başladı ve yöneticilerden tık yok 1060 gönderi var ama 1 tane bile yönetici cevab yazmadı şimdi soruyorum size oyunda düşüncelerimizi dikkate aldıklarını söylediler peki sizce bu 1060 gösterim oldu bunlarıdamı kaydda almıyorlar ve 92 cevapda cabası ee artık birisinin bir acıklama ereği duyması lazım
Bakın bide şu var adamda 10 tane ışık hanım yüzük varmış peki ne yapcak bunu 1 tane yeterli ona zaten şimdi ne etsin 10 tane ışık hanımı hergün farklımı taksın bence 1 kere düşen item düşmesin onun yerine farklı itemler düşsün bu sayede zırhada sıra gelicektir (umarım )
bide şu zırhlar neye göre anlamıyorum oakdar hazırlık yapıyoruz lonca olarak giricez bari işe yarasın
1 poşetten bunların hepsı açılsın ve sadece 1 tanesını alabılelım sonuçta ben nucleus ıstıyorum altnertor duşuyor napıyım ben altnertoru ya ben meteorıt buzcuyum
Reymond yazdı:arkadaşlar şu junon artık milleti sinir etmeye başladı ve yöneticilerden tık yok 1060 gönderi var ama 1 tane bile yönetici cevab yazmadı şimdi soruyorum size oyunda düşüncelerimizi dikkate aldıklarını söylediler peki sizce bu 1060 gösterim oldu bunlarıdamı kaydda almıyorlar ve 92 cevapda cabası ee artık birisinin bir acıklama ereği duyması lazım
Bakın bide şu var adamda 10 tane ışık hanım yüzük varmış peki ne yapcak bunu 1 tane yeterli ona zaten şimdi ne etsin 10 tane ışık hanımı hergün farklımı taksın bence 1 kere düşen item düşmesin onun yerine farklı itemler düşsün bu sayede zırhada sıra gelicektir (umarım )
bide şu zırhlar neye göre anlamıyorum oakdar hazırlık yapıyoruz lonca olarak giricez bari işe yarasın
arkadaşta 4 tane aynı zırh 3 tane aynı yüzük var ama başka hiç bir şey düşmedi napsın şimdi o kadar itemi
1 poşetten bunların hepsı açılsın ve sadece 1 tanesını alabılelım sonuçta ben nucleus ıstıyorum altnertor duşuyor napıyım ben altnertoru ya ben meteorıt buzcuyum
1)Bızdekı madalyalar madem ışe yaramıyor şöle bışı yapsınlar şansla olan şaheser ıtemler şansla çıksın madalyalarla Yücelen Gece Zırhı veya Azat Gb Amplıkıför qıbı şeyler alınabılsın yanı şaheser deıl mor ama madalyayla alalım 20 madalya Yücelen Gece Zırh (Mor) mesela?
2)Yada madalyalarımızın boşa gıtmemesı ıçın tanesı 2,5 m olsun (atıyorum) ve bunları özel bı NPC satalım ?
Bence bunlar olursa az daha azalcak qıbı yardım konuları
Aslında kısmen doğru kısmen yanlış bi konuya değğiinmişsin...
Diyelimki sen 1-2 ay o bölgelere girdin ve bütün istediklerini aldın oralardan ondan sonra ne olcak ?? bu bölgelere neden girmek istiyesin ki? bölgeler boşuna mı geldi o zaman?
Yani Anlayacağın bu oyunu yapan onu düşünmemiş değil. İşin zorluğuda burda o itemleri düşürmek için çok kez girmelisin bölgelere
aynı itemden 2 tane düşüren varsa onu silsin yada bekletsin ilerde ne olacağını bilemezsiniz...