TKXXELEGNAS EMEĞE SAYGI DİYOR DEDİKLERİNE BAKIN tkler içeri
- DeathandDecaY
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
TKXXELEGNAS EMEĞE SAYGI DİYOR DEDİKLERİNE BAKIN tkler içeri
BAKIN NERDEYSE TKLERİN YARISI SOYULDU ALLAHIN SOPASI YOKTUR İŞTE SİZ BENİM ÇARIMI SİLDİNİZ ARDINDAN GÜLDÜNÜZ ETTİNİZ WORME KAHRAMAN DEDİNİZ ŞİMDİ SİZİN LONCANIN ADAMLARI SOYULDU MAVİRÜYA UMUT İFTİRA ATTI BANA ONUN CARI SOYULDU BAKIN İŞTE ANLADINIZMI BENİM DURUMUMU ŞİMDİ ANLADINIZMI BENİM NEKADAR ÜZÜLDÜĞÜMÜ HEMDE SİZİN CARINIZ SOYULMUS BENİM CARIM SİLİNDİ LAN OKADAR EMEĞİM 1 SANİYEDE YOK OLDU SİZ YİNE TOPARLARSINIZ AMA BENİMKİ YOK İŞTE SİLİNDİ ŞİMDİDE ELEGNAS GELMİŞ YOK EMEĞE SAYGI EMEĞE SAYGI DİYO BENİM EMEĞİMDE HAKKIM YOKMU SENIN LONCANIN LİDERİ BENİM CARIMI SİLDİ ? YALANSA YALAN SÖYLEYİN
Jethro
Meksikaxkarteli
Sancak sunucusu
NOT:Jethro silindi oyunu bıraktım. Forumda sizlerleyim
Meksikaxkarteli
Sancak sunucusu
- DeathandDecaY
- İri Fare Avcısı
Re: TKXXELEGNAS EMEĞE SAYGI DİYOR DEDİKLERİNE BAKIN tkler içeri
tkxxelegnasx yazdı:
Ne bu yaw hep bize mi oluyor 9. kez oldu bu yaw allahtan bnm üyeliğe girmemişler ortak boyle şeymi olur biz kasalım kasalım adamlar hazıra konsun emeğe saygıda kalmamış olurmu böyle şerszlik yeter artık :S
Ortalık sakinleşince acıaların unutludğunu sanırlar ama yaralı bir kediden hırçın bir köpek yoktur!
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner (gün gelecek bunun hesabını wereceksin)
UMARIM ANLAMIŞSINDIR BİRİNİN CARININ SOYULMASI YADA SİLİNMESİNİN NE OLDUĞUNU !
Jethro
Meksikaxkarteli
Sancak sunucusu
Meksikaxkarteli
Sancak sunucusu
- tkxxelegnasx
- Salgın Koruyucusu
1:Lonca liderimiz tkxxworm deil tkxxrenardox dir
2:Biz oyunda kimseye haksızlık etmedik senin gibi ws teklşif edip yenilip para wermeden gitmedik
3:Bizim çırıl çıplak 1 lwl çarımz bile senden daha kıymetli ve onurludur
4:Soyuldu değin çarı soyan kişi bu sabah pişmanımmmmmm adlı bi çarrla gelip mahmut kardeşime çaldıklaırnı iyade etti
Hak eninde sonunda snei bulup hesabın sorar
2:Biz oyunda kimseye haksızlık etmedik senin gibi ws teklşif edip yenilip para wermeden gitmedik
3:Bizim çırıl çıplak 1 lwl çarımz bile senden daha kıymetli ve onurludur
4:Soyuldu değin çarı soyan kişi bu sabah pişmanımmmmmm adlı bi çarrla gelip mahmut kardeşime çaldıklaırnı iyade etti
Hak eninde sonunda snei bulup hesabın sorar
haha açdığı konuya bak yaa Lan dengesiz bir şifacı soydun bende kalsın daha ötüosun diğer çaldıklarını hesaba katmıorum bile
...
- maviruyaxxumut
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
DeathandDecaY yazdı:BAKIN NERDEYSE TKLERİN YARISI SOYULDU ALLAHIN SOPASI YOKTUR İŞTE SİZ BENİM ÇARIMI SİLDİNİZ ARDINDAN GÜLDÜNÜZ ETTİNİZ WORME KAHRAMAN DEDİNİZ ŞİMDİ SİZİN LONCANIN ADAMLARI SOYULDU MAVİRÜYA UMUT İFTİRA ATTI BANA ONUN CARI SOYULDU BAKIN İŞTE ANLADINIZMI BENİM DURUMUMU ŞİMDİ ANLADINIZMI BENİM NEKADAR ÜZÜLDÜĞÜMÜ HEMDE SİZİN CARINIZ SOYULMUS BENİM CARIM SİLİNDİ LAN OKADAR EMEĞİM 1 SANİYEDE YOK OLDU SİZ YİNE TOPARLARSINIZ AMA BENİMKİ YOK İŞTE SİLİNDİ ŞİMDİDE ELEGNAS GELMİŞ YOK EMEĞE SAYGI EMEĞE SAYGI DİYO BENİM EMEĞİMDE HAKKIM YOKMU SENIN LONCANIN LİDERİ BENİM CARIMI SİLDİ ? YALANSA YALAN SÖYLEYİN
1: BENİM KARAKTERİM SOYULMADI SOYULMAYA TENEZZÜL EDEN BİRİ OLDU O DA KAYBOLUDU
2: EĞERSEN VE ARKDASIN SUNUCUYA KARSI SAYGILI OLSAYDIN BASINA BUNLAR GELMEZDİ
3: BELKİ SANA DEIL AMA O Xbypence ARKADASININ REEL DE BASINA DAHA COK ŞEY GLECEK gaziantep ' li kamil. sözüm ona
Mavıruyaxxumut (Ecel Getiren)
Drowxdumanyak (Ejder Asa)
Drowxdumanyak (Ejder Asa)
- Drowxwinks
- Şarapçı'nın Sırdaşı
emeqe sayqı xD bırak yakında yaptıklarının aynısı başlarınada qelir
ops:
XşifaXX
BeqLenen qün qeLecekse ÇekiLen ÇiLe KutsaLdıR,
BeqLenen qün qeLecekse ÇekiLen ÇiLe KutsaLdıR,
Gizlenmiş İçerikGöster
KuRaLına qöRe Qyna. . .!
Tkxx loncasını ağzına alma.Kurallarımızda lonca ismini itler ağzına alamaz diye kural vardır.Bilmem anlatabildim mi :?: Ayrıca Tkxx'ler içeri yazmışsın biz senin gibi itlerin ayağına gelmeyiz.Emeğe saygı duyan biri olsan bu konuyu açmazdın.Çünkü elegnas seni ezmişti hatırlıyorsan.

- DeathandDecaY
- İri Fare Avcısı
elessar tekirdağdasın elimin altındasın adam ol 4nn skerım senın
Jethro
Meksikaxkarteli
Sancak sunucusu
Meksikaxkarteli
Sancak sunucusu
l4n wq cocuqu senin qelmişinden qeçmişnden bşlarm bisle uraşma sülalenle uraşrs. wq. iti
RizeLi 0LupTa RizeSporLu oLmaq anLatıLmas Ya$anıR...
LiSeLi MekansızlaR
LiSeLi MekansızlaR
Sen Tekirdağ'a yakınsın benim haberim yok neresindensin bir söyle yakınsa gelmeyen senin gibi olsun.Ayrıca tavuk mu zikiyon ne zikiyon daha 13 yaşındasın çükün kalkmıyor kuşun ötmüyor nasıl zikecen :mrgreen: .Bide gelmiş elimin altındasın diyor babanla mı gelecen :?: Olur babanla gel valla daha iyi olur.Ben kafa göz dalmadan baban dalar sana nasıl evlat yetiştirmişim diye :mrgreen: .DeathandDecaY yazdı:elessar tekirdağdasın elimin altındasın adam ol 4nn skerım senın