Sence Yeterince Kıvama Gelmemişmi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Vandervaart yazdı:Atın şunu dışarıvurun kafasına
Bu İNSANLARIN DIŞ GÖRÜNÜŞLERİNE BAKMAYIN,,
Re: Bu İNSANLARIN DIŞ GÖRÜNÜŞLERİNE BAKMAYIN,,

- messi58
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lonca Rıhtım
Hobaaa yazdı:Dorleo Kholpashalixleo Kholpashalixloa Kholpashalixsways yancarı swaysın Patıka Choosenxlegent Choosenxcakalx BetaxmesıBetaxmessi Betaxdrabba Face yalcın uası Usher recerence hımotep loncası kımpıle hırsız zaten o kadar kışı varkı buraya yazdıgım kışılere acıyorum gercekten bu sadece oyun hatırlatıyım o kadar cok kışı varkı ınsanların dış görünüşlerını aldalmayın benden soylemesı,,,, yazık gercekten yazık,
Gerizeka D daha adımızı yazamıor gelmiş hırsız diyor D la ben naptım sana ,acaba cok mu ezdimde böle oldu D
*^^RıhtımxKbLy^^*
^^*RıhtımxKbLyy*^^
*^^TELGRAFINTELLERİ^^*
^^*Ecüş*^^
Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
^^*RıhtımxKbLyy*^^
*^^TELGRAFINTELLERİ^^*
^^*Ecüş*^^
Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
- Hanedanxperseus
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
abisi daha çocuk yenı yazmayı ögrenıyo 
N€krx€rcan=Han€danxp€rs€us
N€krx€rcan=Han€danxp€rs€us
==> PeRseuS <==> XxErcanxx <==> PeRSeuSS <==

'' Kimi taç ettiysem başıma Şerefsizler ordusu kuruldu karşıma ''
bu ısımlerı yazdıgım kışıler lanettt olsun dıyorum sıze başkada bışey demıyorum artık allah belanızı versın bu oruç ayında ışalha belanızı bulursunuz tek dılegım bu ,
hoba bnm hakkımda ne düşünüyorsan allah sana 2 katını versin
REBHER KUR-AN - HEDEF TURAN Allah yolunda cenk edelim şân alalım şan. Kur'an'da zafer vaadediyor Hazret'iYezdan. cCc TEKBİR ALLAH-Ü-EKBER cCc
- Sesilleningrad
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeşim ben aralarında 2 sene kaldım ben kim kimin yan çarı çözemedim 2 dakkada nasıl çözdün pe ama akıllı olupta tanınmamak için farklı isimlerde çar açtıklarını biliyorum şu an oynuyorum oyunumu ve benden başka kimsenin haberi yok ben olduğumdan;) artık akıllandık . Ezilen tarafta çok kaldım oynu bıraktığım andan beri farklı bir çarla gene merandayım ismimi asla açıklamıycam
söylersem ha iu diyceğiniz birisi ama;) Kolay gelsin
Sesilleningrad
Sesil
......
Sesilleningrad
Sesil
......
kholpashaıxsways yanı patıka ezık patıka bu kadar bı kroluk ben gormedım adam kac yaşında herıf yaptıgı şeyler cocukca bı taneyı anltayım ben anrepolon ordaydım baktım amır geldı buyucusuyle bana daldı dalabılır en büyük hakkı baktım patıka yanında benım yanıma gelıp alış verışı acıyor ezık herıf bende bıraktım ölıım dedım ulan oyun ıcın yaptıgı şeye şımdı bırısı normal dıyecek ama neden normal dıyecek bız bı yere gıttıgımız zaman acan cok oluyor normal dıyecek adama bunun yaptıgın cok yanlış dedım yaşıdan başından utan dedım adam bana şerevsız dıyor ulanasıl senın an şervsız oyun ıcın yaptıgı frıdaklara bak yaşından utan lan krooo herıfff allah belanı versın patıka belkı ocarı sılmış olabılır acıkladımya yan carını karektersız ..
orda bana dalan amır yazı sonradan gördüm amır yazmamışım. yalansa yalan dıyın lan karektersızler
kholpashalıxamır amır yazıyorum amır olmuyor buyucusuydu kholpashalı amır o neden olmuyor amır dıye