Selam Iyı Forumlar
Bı sorum olucak ben bılge cevo set buldum ve alcam ama ılk sıze sorıyım dedım bı kaç sorum var
Bu sorular kp kasma ve/veya vs yaparken nasıl olmalı sorularıdır
1)Buz-Elektrık mı Buz-Fızıkselmı?
2)Buz-Elektrık veya Buz-Fızıksel yaptım dıyelım veya Fızıksel-Elektrık yaptım dıyelım ıtemlerımı buzmu veya elektrıkmı veya fızıkselmı dızsem
3)Sızce büyü-cevo mu büyü-solucanmı?
4)Büyücüde madenmı sarrafmı lokmanmı ıyı sızce ?
Son soru bayan bılge cevo set 120 m kuklacıda oynuyorum sızce ıyımı alsammı veya grup bölgelerınde gelcek ıtemler var onun ıçın tek ıtemlerle ıdaremı etsem ayrıca satıcı set halında satıyor bulması zor hem
Bunları yanıtlarsanız özellıkle tecrübelı arkadaslar yanıtlarlarsa ınş bende sızın yolunuzda ılerleyıp ıyı bır büyücü olabılırım
Set Dızcem Ama Hangısı
Set Dızcem Ama Hangısı
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Re: Set Dızcem Ama Hangısı
IxcerenxI yazdı:Selam Iyı Forumlar
Bı sorum olucak ben bılge cevo set buldum ve alcam ama ılk sıze sorıyım dedım bı kaç sorum var
Bu sorular kp kasma ve/veya vs yaparken nasıl olmalı sorularıdır
1)Buz-Elektrık mı Buz-Fızıkselmı?
2)Buz-Elektrık veya Buz-Fızıksel yaptım dıyelım veya Fızıksel-Elektrık yaptım dıyelım ıtemlerımı buzmu veya elektrıkmı veya fızıkselmı dızsem
3)Sızce büyü-cevo mu büyü-solucanmı?
4)Büyücüde madenmı sarrafmı lokmanmı ıyı sızce ?
Son soru bayan bılge cevo set 120 m kuklacıda oynuyorum sızce ıyımı alsammı veya grup bölgelerınde gelcek ıtemler var onun ıçın tek ıtemlerle ıdaremı etsem ayrıca satıcı set halında satıyor bulması zor hem
Bunları yanıtlarsanız özellıkle tecrübelı arkadaslar yanıtlarlarsa ınş bende sızın yolunuzda ılerleyıp ıyı bır büyücü olabılırım
Benim tavsiyem eğer üstünü bilge dizdiysen / elektik - buz yap bide direnç kırmaya ver .
Üstünü fiziksel yaparsan direnç vermeye gerek kalmaz , meteor - buz yaparsın
Kuklacı sunucusunun fiyatını bilmediğimden 120ml iyi mi , kötü mü bilmiyorum .
Sarraf mı , madenci mi , lokman mı demişsin yerine göre değişir .
Sarrafların kolay yelleri var misal olarak eminönü zor yerleri var tam bombacının olduğu alexandtri madeni o yüzden
bu yerine göre değişir .
Setı aldım arkadaşlar bundan sonra nasıl ılerlemelıyım bıraz yardımcı olurmusunuz ?
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
- Firelife
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Bilge+cevo isen,
Buz+elektirik+direnç kırma tavsiyemdir.
Ejder üretmediysen malzemeler için sarrafı tercih ederim.Ürettiysen kafana göre.
Buz+elektirik+direnç kırma tavsiyemdir.
Ejder üretmediysen malzemeler için sarrafı tercih ederim.Ürettiysen kafana göre.
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
slm iyi oyunlar ve forumlar :!: :!: :!:
kuklacı sunucusunda buz ve elektrik pant,ayak eldiven alınır kan calan ve nitrojen tek item@@@ :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
kuklacı sunucusunda buz ve elektrik pant,ayak eldiven alınır kan calan ve nitrojen tek item@@@ :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
-
- Salgın Koruyucusu
[Dailymotionf][/Dailymotion]
-
- Salgın Koruyucusu
sa beyler :!: :!: