Masumun gercek yüzü....!
Re: Masumun gercek yüzü....!
boyle bir sey olamaz sunucunun yarisi size cephe alacak sizi rezil etmek icin firsat bekleyecek kasanizda buyuk miktarda para ve en iyi itemler receteler varken hirsizlik yapacaksiniz.bu sadece aptal bir komplodur.
M&B
Yok Figen komplo falan değil, bu farklı bir olay hani doğrular farklıdır derler ya buda onun gibi birşey.Hazalhira yazdı:boyle bir sey olamaz sunucunun yarisi size cephe alacak sizi rezil etmek icin firsat bekleyecek kasanizda buyuk miktarda para ve en iyi itemler receteler varken hirsizlik yapacaksiniz.bu sadece aptal bir komplodur.
Ben olayın içinde olmadığım halde nasıl geliştiğini sana anlatayım. Aynen bu şekilde gelişti çok az yanılma ihtimalim var.
Bak hanım sana falcılık yapayım az
Dios' la (Serkan) Masumprens (Mehmet) arası bir şekilde açıldı (artık neden açıldığını bilmeme imkan yok). Mehmet Serkana veya onun başka bir arkadaşına kızınca ondan şifresini istedi, Serkanda gönderdi. Bir müddet sonra çarına girince soyulduğunu anladı hemen Lordofking' de bulunan Mehmete özelden sana mail yoluyla şifremi gönderdim hatırlıyormusun diye mesaj atıp onay aldı ama bu çalındıktan sonra oluyor. Şimdi bilinenler ne. Serkanın çarının içi boşaltılmış. Şifre kimlerde var? Daha öncede yazdım bu olay Hırsızlık değil, komploda değil gerçi prenscaspian Mehmetin bu çarlarda hakkı yok desene Mehmet bu şekilde düşünmemiş olabilir, bunlar hep tahmin. Hani hep derler ya zenginin parası, züğürtün çenesi
Bizde pembe dizi olarak izlemekteyiz
Babam(Selin Hanım) olsa da anlatsa hepsini 1 1 sizlere. O işlediği hatanın farkına varıp özür diledi. Arkanızdan konuştum böyle böyle dedim dedi. Bunu yapan bir bayan. Ama bu Masum'un erkeklikle hiç bir alakası yok arkadaş. Çıkıpta evet dedim yada hayır demedim diye bir şey bile söylemeye yüzü yok. Belki de onu savunan üyeliklerden birine girip kendini savunuyor. Ne malumSIRRAGEe yazdı:emre yukarda bişi dediydi masum 2 milyn İcin Sırragenin arkasından atıp tutuyor diye..
GÖrün İşte Masum 2 milyONluk adam... Emre Suna benm yerime '2 milyon verinde sussun gariban..
Fazlasıyla verin ha...
Bizim paraya ihtiyacımız yok. Hayatımız oyun değil. 3 5 kuruş için birilerine satmayız kendimizi. Yalakalık ise hiç yapmayız. Azıcık açın gözünüzü ne dönüp bitiyor öğrenin. Siz susun bırakın o kendisini savunsun. Ortadan arazi olmak çok kolay iş. Ama bu konu burda kapanmaz. İsterseniz arzlar masumu sevmiyo diyin. İsterseniz çekemiyosunuz diyin. Burada masum'u savunan herkes Team loncasındandır. Çok fazla çeneniz var dostum. Ama birinizin dediği öteki ile tutmuyor. Bize " Olabilir. " değil. Kesin bir şey söyleyin yada o malum şahıs kendisi gelip açıklama yapsın.Kayzer yazdı:Size verilen miktarı özel msjla gönderin 2 katını verimde benim dediğim yorumları yazın
+Civra yazdı:komplo falan değil, bu farklı bir olay hani doğrular farklıdır derler ya buda onun gibi birşey.
Dios' la (Serkan) Masumprens (Mehmet) arası bir şekilde açıldı (artık neden açıldığını bilmeme imkan yok). Mehmet Serkana veya onun başka bir arkadaşına kızınca ondan şifresini istedi, Serkanda gönderdi. Bir müddet sonra çarına girince soyulduğunu anladı hemen Lordofking' de bulunan Mehmete özelden sana mail yoluyla şifremi gönderdim hatırlıyormusun diye mesaj atıp onay aldı ama bu çalındıktan sonra oluyor. Şimdi bilinenler ne. Serkanın çarının içi boşaltılmış. Şifre kimlerde var? Daha öncede yazdım bu olay Hırsızlık değil, komploda değil gerçi prenscaspian Mehmetin bu çarlarda hakkı yok desene Mehmet bu şekilde düşünmemiş olabilir, bunlar hep tahmin. Hani hep derler ya zenginin parası, züğürtün çenesi
Bizde pembe dizi olarak izlemekteyiz

..
.\.Emre./.
Selamün aleyküm.
Ben , suçlama ve hakaret kullanmadan konuşucam.
Şimdi , az çok photoshop işinden anlarım.Bu fotolara defalarca baktım.
Photoshop la uzaktan , yakından alakası yok resimlerin.Herkes zaten dikkatlice bakarsa görebilir.
Şimdi , demekki fotolar gerçek.Suç sabit , kantı hazır.
Ne yapılması gerekir ?
Yargılama ....
Herkes kendince bir şeyler yazmış.
Fakat , taraflardan biri , nedense hiç yorum yapmamış.
Suçu kabullenmesini beklemiyoruz.
Zaten böyle bir şey yaparsa , pılını pırtını alıp gitmesi lazım.
Yorumlara bakıyorum , iki farklı klan üyeleri yorumda ve eleştiride bulunmuş
Ama klanlardan biri yani ARZ klanından farklı lonca ve üyeleri eleştiri yapmışlar.
Nedendir bilinmez LODOS klanından bir tek Team loncası üyeleri eleştirilere cevap vermeye çalışmış.
Cevap vermeye çalışmış diyorum ; onuda pek becerebilmiş değiller.
Şimdi de farklı bir açılım yapayım...
Bizler yani Tılsım Sunucusunun belli başlı loncaları ne demiştik ?
Gelin birlik olalım.Beraber hareket edelim ve sunucunun problemlerine çözüm getirelim.
En başta Loncaların bir çoğu katılım gösterdi.Buna Team loncasıda dahil.
Ama nedendir bilinmez....
Sonraki toplantılara katılmayan ve çıkan kararlara uymayan bir tek Team loncası oldu.
Bunun sebebini en başta anlamamamıştım.Sonra dan her şey anlaşıldı.
Demekki çıkan kararlar birilerinin işine gelmemiş.
[Masumprens] ' e sesleniyorum.Varsa verecek cevabın çık konuş.Kendini savun.
Varsa bu işi yapmadığını belgeleyecek kanıtın , çıkart göster.
Bizde bilelim , kim haklı , kim haksız.Kim suçlu , kim mağdur.
Ona göre bu konu kapansın.Yoksa bu konu uzadıkça uzayacak.
İki klan üyelerinin , birbirleriyle atışması son bulsun...
Ben , suçlama ve hakaret kullanmadan konuşucam.
Şimdi , az çok photoshop işinden anlarım.Bu fotolara defalarca baktım.
Photoshop la uzaktan , yakından alakası yok resimlerin.Herkes zaten dikkatlice bakarsa görebilir.
Şimdi , demekki fotolar gerçek.Suç sabit , kantı hazır.
Ne yapılması gerekir ?
Yargılama ....
Herkes kendince bir şeyler yazmış.
Fakat , taraflardan biri , nedense hiç yorum yapmamış.
Suçu kabullenmesini beklemiyoruz.
Zaten böyle bir şey yaparsa , pılını pırtını alıp gitmesi lazım.
Yorumlara bakıyorum , iki farklı klan üyeleri yorumda ve eleştiride bulunmuş
Ama klanlardan biri yani ARZ klanından farklı lonca ve üyeleri eleştiri yapmışlar.
Nedendir bilinmez LODOS klanından bir tek Team loncası üyeleri eleştirilere cevap vermeye çalışmış.
Cevap vermeye çalışmış diyorum ; onuda pek becerebilmiş değiller.
Şimdi de farklı bir açılım yapayım...
Bizler yani Tılsım Sunucusunun belli başlı loncaları ne demiştik ?
Gelin birlik olalım.Beraber hareket edelim ve sunucunun problemlerine çözüm getirelim.
En başta Loncaların bir çoğu katılım gösterdi.Buna Team loncasıda dahil.
Ama nedendir bilinmez....
Sonraki toplantılara katılmayan ve çıkan kararlara uymayan bir tek Team loncası oldu.
Bunun sebebini en başta anlamamamıştım.Sonra dan her şey anlaşıldı.
Demekki çıkan kararlar birilerinin işine gelmemiş.
[Masumprens] ' e sesleniyorum.Varsa verecek cevabın çık konuş.Kendini savun.
Varsa bu işi yapmadığını belgeleyecek kanıtın , çıkart göster.
Bizde bilelim , kim haklı , kim haksız.Kim suçlu , kim mağdur.
Ona göre bu konu kapansın.Yoksa bu konu uzadıkça uzayacak.
İki klan üyelerinin , birbirleriyle atışması son bulsun...
- cansever18181
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Ya Şu lafa Kıl oldum arkadaş nedense hep karsıt göruş arzlardan denıyor lan bı bakın gecmıse lodoslardada aynı cevap
2
Ortalıgı germeyi bırak nerede o abınız yada prensesınız kamyonmu carptı :? :?
Ne gibi pisliğimiiz varkı ört past edelım :?: Hırsızlıkmı yapmısız :?: prensesımı kacırdık :?: 7 cücelerimi kestık :?: bizim tek sucumuz Konusmamız ... elbette konusacagız demokratık bır ülkeede yasıyoruz
Konuda en cok karalama yapan arzlardır dıyen 6.cüce gecmıse bakmakdan baska bısı öneremıcem ...
2
Ortalıgı bızden başkası germıyor emo LütFen susalım pasa yokksa Bu teamlar Hırsızlıgı bızım üstümüze salacakMuktedir yazdı:siz ikiniz fitnecisiniz size ne diyeyim size ne denir biliyormusunuz fırsatçıayhilal yazdı:cansever18181 yazdı:Emo kımseye bısı anlatılmaz pasa bunlar Teşkılat![]()
Ne kadar kanıt getirsen ve önlerine sunsanda İnkar edıceklerdır elbet
Aldıgım duyumlara Göre masum yıne kaybolmuş![]()
Bu sefer acıgını nasıl kapatacak merak edıyorum :geek: :geek:
Paşa kendileri biliR....
Az daha yalasınlar bakalım
ha birde şu var ortalıgı sizden başkası germiyor sunucuda oyunda forumda hep bölesiniz
size ne söylersek söyleyelim bir defa fitne sokmak için geldiniz ya dilinizdeyiz ya önünüze geleni karalarsınız ancak kendi pisliklerinizi ört past etmenin en güzel yolları sizdedir yeter be saçmaladıklarınız artık ben gidecem savcılıgıa hakaret dagvası açacam size
konuda karalamayı en çok yapanlar arzlardır sadece onlarmı düşman loncalardır
aklınız fikriniz oyun item para olmuş sizin yalanda yanında bonus gidinde biraz uyunla la ne ayaksınız oyundan forumdan çıkmayıp milleti karalarsınız
Ortalıgı germeyi bırak nerede o abınız yada prensesınız kamyonmu carptı :? :?
Ne gibi pisliğimiiz varkı ört past edelım :?: Hırsızlıkmı yapmısız :?: prensesımı kacırdık :?: 7 cücelerimi kestık :?: bizim tek sucumuz Konusmamız ... elbette konusacagız demokratık bır ülkeede yasıyoruz
Konuda en cok karalama yapan arzlardır dıyen 6.cüce gecmıse bakmakdan baska bısı öneremıcem ...
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.

alp bu konu iki klan mevzusu yapmaya çalışan provakatorler dir başka bişe demiyorum ikincisi lonca toplantısına cevabım şu hani maden fiyatları aşagı alınacaktı sana foto verdik biz uyarken iride 11 mil çekenler uymasın ve biz uyalım onlar lonca degilmi birde savuşturuluyor acemiydi ne acemisi kimse çocuk degilki hadi gelsin verdin bana iridi bizim söyledigimiz fiyata
toplantılara katılmama sebebide budur
Müktebir ................. 
Kardeşim , zaman herşeyin ilacıdır.Alınan kararlara hemen bu gün uyulacak diye ,Muktedir yazdı:alp bu konu iki klan mevzusu yapmaya çalışan provakatorler dir başka bişe demiyorum ikincisi lonca toplantısına cevabım şu hani maden fiyatları aşagı alınacaktı sana foto verdik biz uyarken iride 11 mil çekenler uymasın ve biz uyalım onlar lonca degilmi birde savuşturuluyor acemiydi ne acemisi kimse çocuk degilki hadi gelsin verdin bana iridi bizim söyledigimiz fiyata
bir iddiamız yok.Zamanla piyasa rayına oturacak , sende görüceksin.
Yeter ki az sabredin.
Ha toplantıya katılan Enes kardeşim.
Daha maden piyasası ile ilgili aldığımız karardan bir kaç gün sonra ,
bir açıklama yaptı..
Daha çıkan karar tazeydi ve henüz çoğu lonca üyesinin konudan haberi yoktu.Team loncası olarak bundan sonraki hiç bir toplantıya katılmayacagız ve toplantı kararlarının hiç birini uygulamayacagız sizlere başarılar dileriz.
Ve Enes şöyle bir açıklma daha yaptı
Dediğim gibi , daha çıkan karar tazeydi ve bazı lonca üyelerinin konudan haberi yoktu.Loncamızın toplantıdan ayrılmasının sebebi bazı loncaların cıkan kararlara uymaması ve önüne gelenin toplantıya laınması bunun için alp kaardeşim seni uyarmıstım kac kere ama dinlemedin ha biz bu toplantıda aldaıgımız kararı uyguladık loncadan arkadasımız 3m kızıl zümrüt satıyordu bundaki menfaatimiz nedir anlamış degilim bizim hakkımız biri bişey biliyorsa cıksın sölesin kanıtını cıkarıp yoksada bilip bilmeden atıp tutmasın.
Enes kardeşimin ve Tem loncasının sabırsızlığı toplantıları sekteye uğrattı.
Toplantılara devam edilecek ve inş daha bir sürü sorunu çözücez.
Her şey daha iyi bir Tılsım için ...
t.ş.k ler alp ben enesin abisiyim ilaç olarak zamana bakıyoruz gördügün gibi ne forumda tat bıraktılar nede oyunda
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Team
alp toplantıdan ayrılma sebebini söyledim ana bacı küfreden adamla küfüre karsı onlem düşünüyorsunuz bana ana bacı söven bi adamla aynı ortamda olmamı bekliyorsunuz sence ne kadar dogru bu ?+ toplantının gidişatı hosuma gitmedi geri cekildim bunun altında bşaka bişey aramayın .