Bu Seferde 4 kuzenin yeşil macerası xD

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Muhteremx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Bu Seferde 4 kuzenin yeşil macerası xD

Mesaj gönderen Muhteremx »

feIixeight yazdı:@Muhteremx
Dün de konuştuk seninle, nasıl bi duygusal moddasın bilemem ama biz bu konuyu foruma taşıyacak insanlar değiliz. Gereksiz alınganlık ve artistlik yapıyosun. Küfür meselesine bulaşmicam ama artık hiçbirimizle muhattap olma lütfen..
Bu arada işin özü de şu; sen şifasız kesilmiyo mu dediğinde, " 'gülerek' sifasız kesilir mi lan :D " cevabını aldın. Yine senin alınganlığın söz konusuydu, direk "bana bulaşma", "nasıl lanlı lunlu konuşursun benimle" diyerek gerdin ortamı.
Son olarak Muhterem kardeşim, yanlış anlayıp, gelip burda konuya dahil olmayan kuzenlere hakaret ettiğin için senden özür bekliyorum. Buraya gelip ahlak ve erdem dersi vermek kolaydır, göstermektir asıl marifet.
@Muktedir
Arkadaşım, konuyu bilmiyosun, lütfen yorum yapma.. Kimseyi karaladığımız yok..

Tek birşey soracağım ; Furına senmisin ?
Oyunda Kural Yokki Kurala Göre Oynayalım..
Kullanıcı avatarı
Oceansss
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Oceansss »

Olayın özünü bilmeden konuşan arkadaşlara söylüyorum. O bizi beğenmeyenler var lafını yanlış anladınız.. neden alınıpta bizim sevinerek anlattığımız kendi çapımızda mutlu olduğumuz olayı baltalamaya çalışıyor birdüşündünüzmü? o laf kankama yazılmıştır beğenmiyor bizidiye ve kendiside en samimi arkadaşımızdır.
Aslında zahmet edip cevap da yazmayacaktim muhterem arkadaşımıza ama konu sanıldığı gibi küfürle başlamamıştır. kendisi sözde bizi "sinirliyim bulaşmayın" diye özelden yazarak korkutmaya çalıştı ama kusura bakmasın kimse onun duygusal sorunlarını alttan almak zorunda değil. evet bizim tarafımızdan küfür yazıldı. kuzenim adına özür de dileriz ancak nedir bu alınganlık bunu henüz anlayabilmiş değilim.
işin özü marifet renkli ve uzun yazmaksa, buyrun size olayın özü ve iç yüzü üstelik renkli ve uzun. takdiri size kalmış artık. beni bilmesi gerekenler biliyor bir muhterem arkadaşımız kötü bilmiş çokda sıkıntı değil. canı sağolsun ve bana ettiği o haksız küfürlerden dolayı Allah affetsin diyorum.
felix kuzen boşver alsın günahımı özürünüde istemiyorum ondan. ben kimseyi karalamadım kimseye laf sokmadım. küfür eden başkaydı ama suçlu ben oldum olsun kuzenimdir ona edende ben üstlenirim sen tatlı canını üzme =)
Son olarak şunu söyleyeyim marifet foruma gelip o benı karaladı o bana küfrettı bilmemne yazmak değildir. 22 yaşında bir bayanım ve duyduğum küfürlere rağmen çizgimi bozmadım. Muhterem kardeşimdende alınganlık yapması yerine kendi işine bakmasını beklerdim.
Bizyolumuza bakarız muhattap olmasın laf sokacak adamlar.

Oceansss
Kullanıcı avatarı
Oceansss
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Muhteremx yazdı:
feIixeight yazdı:@Muhteremx
Dün de konuştuk seninle, nasıl bi duygusal moddasın bilemem ama biz bu konuyu foruma taşıyacak insanlar değiliz. Gereksiz alınganlık ve artistlik yapıyosun. Küfür meselesine bulaşmicam ama artık hiçbirimizle muhattap olma lütfen..
Bu arada işin özü de şu; sen şifasız kesilmiyo mu dediğinde, " 'gülerek' sifasız kesilir mi lan :D " cevabını aldın. Yine senin alınganlığın söz konusuydu, direk "bana bulaşma", "nasıl lanlı lunlu konuşursun benimle" diyerek gerdin ortamı.
Son olarak Muhterem kardeşim, yanlış anlayıp, gelip burda konuya dahil olmayan kuzenlere hakaret ettiğin için senden özür bekliyorum. Buraya gelip ahlak ve erdem dersi vermek kolaydır, göstermektir asıl marifet.
@Muktedir
Arkadaşım, konuyu bilmiyosun, lütfen yorum yapma.. Kimseyi karaladığımız yok..

Tek birşey soracağım ; Furına senmisin ?
Hayır Furina ne o nede ben im. O bizim kuzenimiz anneside teyzemiz olur=)
Kullanıcı avatarı
Muhteremx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Bakın, ben size anlatamıyorum oceans ben sana küfür etmedim şunu iyi anla sana küfür ettiğim bi foto varsa koy foruma.Zaten arkadaşlarım beni bilir durup dururken kimseye küfür etmem, sizi korkutmak için veya başka birşey için söylemedim, sinirliyim dedim belki furina adlı kişi başka birine bu şekil sövse onlar yasaklardı. Ama ben sizi korkutmak için söylemiyorum gerçekten sinirli bir insanım, benim aileme küfür edecek olursa kendimi tutamayabilirim.. diğer yorumlarından birinde gördüm diyorsunki ben şöyle demişim ; sen nasıl benimle lanlı lunlu konusursun ? Ben kesinlikle öyle birşey demedim foto aldıysanda koyabilirsin. Ben sadece lanlı lunlu konusma dedim sonra o başlado sen kimsin bana hakaret ediyorsun diye tartısma büyüyünce o kişi ana avrat sövmeye başladı. Ben sizi en başında uyarmıstım fazla üstüme gelmeyin diye.. Bende bölgeden şu şekil yazdım ;

Küfür duymak istemeyenler bölgelerini kapatsın.

Sonra bende küfüre başladım furına gibi öküz öküz söylemedim o lafları,

Kısaca sizinle hiçbir sorunum yok artık kaç kişiyseniz..

Tek derdim furınayla o ara orda olanlar gördü konuyu uzatmaya calısıyor.. tamam kapatalım konuyu dedim sen nasıl emir veriyorsun falan, saçmalık yani
Oceans tekrar söylüyorum sana küfür etmedim, sende haklısın furına senin tanıdıgın, tabiki o suclu olsa bile onu savunacaksın, ama lütfen konuyu saptırmayın, olmamış şeyler olmuş göstermeyin.
Kullanıcı avatarı
oceanss
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen oceanss »

Muhteremx yazdı:Bakın, ben size anlatamıyorum oceans ben sana küfür etmedim şunu iyi anla sana küfür ettiğim bi foto varsa koy foruma.Zaten arkadaşlarım beni bilir durup dururken kimseye küfür etmem, sizi korkutmak için veya başka birşey için söylemedim, sinirliyim dedim belki furina adlı kişi başka birine bu şekil sövse onlar yasaklardı. Ama ben sizi korkutmak için söylemiyorum gerçekten sinirli bir insanım, benim aileme küfür edecek olursa kendimi tutamayabilirim.. diğer yorumlarından birinde gördüm diyorsunki ben şöyle demişim ; sen nasıl benimle lanlı lunlu konusursun ? Ben kesinlikle öyle birşey demedim foto aldıysanda koyabilirsin. Ben sadece lanlı lunlu konusma dedim sonra o başlado sen kimsin bana hakaret ediyorsun diye tartısma büyüyünce o kişi ana avrat sövmeye başladı. Ben sizi en başında uyarmıstım fazla üstüme gelmeyin diye.. Bende bölgeden şu şekil yazdım ;

Küfür duymak istemeyenler bölgelerini kapatsın.

Sonra bende küfüre başladım furına gibi öküz öküz söylemedim o lafları,

Kısaca sizinle hiçbir sorunum yok artık kaç kişiyseniz..

Tek derdim furınayla o ara orda olanlar gördü konuyu uzatmaya calısıyor.. tamam kapatalım konuyu dedim sen nasıl emir veriyorsun falan, saçmalık yani
Oceans tekrar söylüyorum sana küfür etmedim, sende haklısın furına senin tanıdıgın, tabiki o suclu olsa bile onu savunacaksın, ama lütfen konuyu saptırmayın, olmamış şeyler olmuş göstermeyin.
ben mi suçluyum bana öle boş boş espiler şakalar yapmıcaksın anladık çocuksun ama büyüklerinle konuşmayı öğren

Furina..
NICK:Furina
SERVER:Tılsım
feIixeight
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen feIixeight »

Muhterem rica ediyorum, bana " nasıl benimle lanlı lunlu konusursun ? " ile " lanlı lunlu konusma " cümleleri arasındaki 7 anlam farkını bulur musun ? Bu mu olayı saptırmak yani =)
Ayrıca şunu da belirtmek isterim, kimse küfür etmeden sinirliyim gelme üstüme gibi cümlelerle ortamı gerdin, halbuki kimse sana bişey dememişti henüz..
Sonrasında Furinanın ettiği küfürleri savunmuyoruz yanlış anlaşılmasın.. Anlaşılmasını istediğim nokta şu, kendini tamamen masum gösteremezsin.. Olmadık neyi olmuş gibi göstermişiz resim koyar mısın ? İllet oluyorum insanların köşeye sıkışında resim gösterin nerde kanıt demelerine..
Bunlar son satırlarım, bu konuya daha bişey yazmicam. Bundan sonra lütfen ne benimle, ne kuzenlerimle buraya yazdığın hakaretleri geri alıp adam gibi özür dilemeden muhattap olma.

Dipnot: Bu arada olan şeyleri olmamış gibi göstermeye örnek;
Küfür için tdk tanımı: Sövme, sövmek için söylenen söz, sövgü.
Muhteremin bu konudaki bir yazısından alıntı;
" Sizede söyliyeceklerim gerizekalılar, öncelikle oceans, bak ramazanda küçük bir mesele yüzünden ana avrat söven bi arkadaşın oldugu için seni suçlamıyorum herkesin kötü arkadaşları vardır, ama senin bu yaptıgın artık mallıkmı desem beyinsizlikmi desem artık bilemiyorum benim son derece sinirimi bozdu." "Ne istiyorsun yani ana avrat sövelimmi birbirimize ? zevk mi alıyorsun bundan ? Sana Göre Bunlar Doğruysa Senin Aklından Şüphe Ederim.. "
Özetle; küfür insanların bi tarafına koymakla ilgili atıp tutmalarından ibaret değildir. Küfür; hakarettir, terbiyesizliktir.
Bizse kalkmış senin alınganlıklarına anlam verip, sana laf anlatmaya kalkıyoruz..
Herkese saygılar, bi hatamız olduysa affola..
Kullanıcı avatarı
Oceansss
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Ağzına sağlık kuzen. Üzerine yorum yazılamayacak kadar açıksın, netsin, harukuladesin..
Kullanıcı avatarı
Muhteremx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

ben mi suçluyum bana öle boş boş espiler şakalar yapmıcaksın anladık çocuksun ama büyüklerinle konuşmayı öğren

Furina..

Keslan sesini gerizekalı bidaha yorum yazma o ettiğin küfürleri unutmadım..
Kendinden büyüklerinle diyorsun yaşın kaç senin
Kullanıcı avatarı
Muktedir
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Muktedir »

tamam arkadaşlar ben sizden özür deilerim muhterem sende konuyu kapat özür dilemek insanı küçültmez aksine yüceltir hatalıysam degilsemde size söyledigim kelimeler için kusura bakmayın
ama şu ana avrat küfür eden arkadaşınız sizinde ahlakınıza zararı olur benden söylemesi size kalmış artık gerisi
istediginiz gibi yaparsınız nasihatım mesafe korsanız oda küfürü yapmamaya özen gösterecektir buda bir faktördür
Resim
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Reymond »

benim yan carında yeşil var bi el atın :D
<)

“Genel Sohbet” sayfasına dön