Powerxtürk ÇALINDI
Re: Powerxtürk ÇALINDI
abi bıraksınlar bu işleri şımarıqxdadlu denen o haysiyetsiz arkadaş dediklerine quzu quzu deyip ardından kurt kesilen bir adidir. :!: :!: :!:
Büyücüxzombii powerxtürkk ve Jumnb
çalınan çarlarıma dikkat edin Ladys Burrakcem Powerxtürk Vatanxfatalerror Şımarıqxdadlu hırsızdır
çalınan çarlarıma dikkat edin Ladys Burrakcem Powerxtürk Vatanxfatalerror Şımarıqxdadlu hırsızdır
- Scraflyxmagician
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
O Şımarıqxdadlu kız değilki erkek onun anasının bacısını sıtem o.c tam bir OROSPUNUN çocuğu #@!? işte boyle ınsanların oyunda ne ısı var anlam veremıyorum
]
ya benim anlam veremediğim niye çalıosun sen benden item istedin vermedimmi verdim erkek kız olması farketmes adam olsun yeter ben adam olana adamlığımızı gösteririm bilir gösterdiklerimde ya sen benden item istesen vermezmiyim sanıosun biz sana güvenmişiz sen sırtımızdan vuruosun ondan sonra çarım banlandı diye bahane uyduruosun bide üstüne al madem hırsız deilsen bu çarı diyince onuda çalıosun sonra çarına geçip ben sevgilisiyim şimdi ikile oh iyi oldu diyebiliosun çaldıklarının hepsi haram olsun sana benim için item önemli değildi önemli olan o çara verdiğim plus + emekti benim 20 bin kpm gitti ona yanarım
Büyücüxzombii powerxtürkk ve Jumnb
- Laraxxcroft
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
bende msn verdm keylogger atmıstır

Hemşirexxşifa (49) (ÇALINDI)
Laraxcroftx (45) (ÇALINDI)
Tatlixsavascı (49) (ÇALINDI) ...
((
Herkes aynıyken ben farklıydım.Şimdi herkes farklı ben aynıyım
buda benim farkım;))