Oooo barış kesildin cvb a baq cvba DD Kimden taktik almışım kimden item almışım hadi hayırlısı Yanında sadece benm dier çarım olan Hercüles vardı Sen takıo yu yanına alıp takıları takarken mi desem yoksa başka larını mı saysam ... Neyse sen bana taktik almışsın diorsun vyyy))) oLm Kesdim Gidip İtem ALıp gelen sen diil misin: ) Özeldende Enson u Nasıl kesdin taktik ver dien sen diil misin: ) Bak Ögrenmişsin Nasıl Kesdigimi
Aferim Snaa xD
Ha unuttun mu sen bana çağrı yeteneğini kullanamazsın diordun ben de eğer yoksa Şifacı yeteneklerinden çağrıyı kaldırsınlar.. Değil mi ? Bu arada sen de çağrıya verdin ne oldu pert oldun ...
3 -1 Cİk hadi cnm daha da bekleriz beni Lodoslar bilir Arzlar bihaber dir neden mi arzlar favorim deil Pek takılmıorum arada 5 lvllik çarla item alışverişi için giriorum D başka da yoq .. Sen Bİ aRz bi Lodos olduğun için seni ortaya koyuyorum .. En doğru yolu bulmuşsun kendine göre hadi Birazcıkta oyunda ol yine alayım façanı DDD 39 larda da Türkxkerim vardı.. Tabii BeTa olmadığımız için Herkes bilmez ama az şifayı pert etmedim.. Ama çarı kullanmadığım için unutuldu gitti Bir çar eğer 1 yıldan fazla kullanılmazsa ve Yalnız silah sa çabuk unutulur o Zaman da pek dostum yoqdu şu anda öyle sadece Oyun içi sohbet arkadaşları var 1 ay ara versem unutulur giderim.. Sanal alem bu ne yapacağı belli deil ...