meranıda cünüp ettiniz yiter yhaaaaa :mrgreen:sTeReo yazdı:ahahaha"CEnAbet meran " :?
Erbayyyx loncamız açılmıştır
Re: Erbayyyx loncamız açılmıştır
açak lan açmayanı soğuk suyun altına kosunlar :mrgreen: :mrgreen:13misafir yazdı:sen geliosan açalım :mrgreen:MORDuMan yazdı:aha bnm loncam ahuhahaha13misafir yazdı::mrgreen: :mrgreen: walla açsak mı acaba :mrgreen:Ottomanxempires yazdı:Cünüpxüm :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:13misafir yazdı:MisafirXteam açmıştım bi arasonra CünüplerX team vardı :mrgreen: :mrgreen:

önüne gelen lonca açamaz şapşal bu lonca büyümez çöp lonca haha ezmeler sizi git kendini kanıtla güçlü ol gel şero çöpsünüz :mrgreen: :lol:
:twisted: 
lan #@!? adam gibi konuş gel lan karşıma 40 m ws ezo yiyosa gel oyunda beni bul bi ws atalım ordan konuşmak çok kolay saten lonca felan açtığım yok hemde benim lonca açmama hiç kimse karışamaz istersem 1000 tanede lonca açarım tmm mı açarkende size sormam bunu aklınıza sokun
.....
aklımıza deil senin bi tarafına sokcazerbayyy yazdı:lan #@!? adam gibi konuş gel lan karşıma 40 m ws ezo yiyosa gel oyunda beni bul bi ws atalım ordan konuşmak çok kolay saten lonca felan açtığım yok hemde benim lonca açmama hiç kimse karışamaz istersem 1000 tanede lonca açarım tmm mı açarkende size sormam bunu aklınıza sokun
çakma misafir hesabıyımdır
bak olm ben ağzımı bozdurma yoksa 10 yılın patlamasını yaparım sana :evil:
.....
haha :mrgreen: recep ivedik in çocouklar üzerindeki etkisierbayyy yazdı:bak olm ben ağzımı bozdurma yoksa 10 yılın patlamasını yaparım sana :evil:
çakma misafir hesabıyımdır
gm kapat şu konuyu ya tmm artık bebe şebe dolmaya başladı burası :arrow:
.....