:mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted:MORDuMan yazdı:burayamı yazcaz özgeçmişi karı kız girmiyo dimi şimdi 0dan başlarsak ayıp olur
KODADIX LONCASI ALIMLARI VE ILGILI SORULAR BURAYA
- SimonxDoRLeo
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: KODADIX LONCASI ALIMLARI VE ILGILI SORULAR BURAYA
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Hayırdır Jıgololuk mu yapıyorsun bılader sen yaz herkısı kendı yazdıklarından sorumlduur... rahat ol senMORDuMan yazdı:burayamı yazcaz özgeçmişi karı kız girmiyo dimi şimdi 0dan başlarsak ayıp olur
Ben Büyük Sevdaların Adamıyım
Benim Sevdalarımda Büyük olur, Öfkemde
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.
HoRoZOĞLu
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.
HoRoZOĞLu
oooooooooooo morduvan fenaaaaaaaaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:KoDADix yazdı:Hayırdır Jıgololuk mu yapıyorsun bılader sen yaz herkısı kendı yazdıklarından sorumlduur... rahat ol senMORDuMan yazdı:burayamı yazcaz özgeçmişi karı kız girmiyo dimi şimdi 0dan başlarsak ayıp olur
Beyler Forumdasınız genelıkle kendınıze yakısanı yapın cocuk degılsınız espırı zamanı espırı yapılır Olu orta greksız seyler ypmaktan kacının eylence ıstyorsanız Forumda baslık acık eylebılırısnız ... Benım actıgım baslıkla karı kızın ne baglantısı war sımdı....
Ben Büyük Sevdaların Adamıyım
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.
HoRoZOĞLu
Ben seversem DESTAN
Kızarsam KATLIYAM Olur.
HoRoZOĞLu
hacı bence sen yeni bi forum sayfası aç bile :mrgreen: çünkü morduman foruma girdiğinde buralar fena karışcak :mrgreen:KoDADix yazdı:Beyler Forumdasınız genelıkle kendınıze yakısanı yapın cocuk degılsınız espırı zamanı espırı yapılır Olu orta greksız seyler ypmaktan kacının eylence ıstyorsanız Forumda baslık acık eylebılırısnız ... Benım actıgım baslıkla karı kızın ne baglantısı war sımdı....
MORDuMan yazdı:burayamı yazcaz özgeçmişi karı kız girmiyo dimi şimdi 0dan başlarsak ayıp olur
Koçum sen yaz çekinme biz seni değerlendiricez. Senden iyi iş çıkar gibi görünüyor. Çok fazla bilgi yazmana gerek yok boyunu kilonu ve ten rengini yaz. Sen tam aradığımız profilsin emin ol. Hem parada kazanır bikaç şaheser yaparsın kendine. Ayıp olur diyede korkma zamanla alışırsın elbet.
FIRTINA NE KADAR SERT ESERSE ESSİN KAYADAN ALIP GÖTÜRECEĞİ SADECE TOZUDUR...
[Striker] (49)
[Xsimok] (49)
[GeBeRTeN] (49)
[Striker] (49)
[Xsimok] (49)
[GeBeRTeN] (49)
Ercanabı sen artık foruma ğeldin ben birakiyorum
morduman nerdesin olum sana laf atıolarrrr :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Striker yazdı:MORDuMan yazdı:burayamı yazcaz özgeçmişi karı kız girmiyo dimi şimdi 0dan başlarsak ayıp olur
Koçum sen yaz çekinme biz seni değerlendiricez. Senden iyi iş çıkar gibi görünüyor. Çok fazla bilgi yazmana gerek yok boyunu kilonu ve ten rengini yaz. Sen tam aradığımız profilsin emin ol. Hem parada kazanır bikaç şaheser yaparsın kendine. Ayıp olur diyede korkma zamanla alışırsın elbet.
çakma misafir hesabıyımdır
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
SimonxDoRLeo yazdı::mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted:MORDuMan yazdı:burayamı yazcaz özgeçmişi karı kız girmiyo dimi şimdi 0dan başlarsak ayıp olur
Abazan Buraq x]]]] Bırak bu işleri Buraq Karı kız Peşinde Koşuo adam hala ya
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
KoDADix yazdı:Hayırdır Jıgololuk mu yapıyorsun bılader sen yaz herkısı kendı yazdıklarından sorumlduur... rahat ol senMORDuMan yazdı:burayamı yazcaz özgeçmişi karı kız girmiyo dimi şimdi 0dan başlarsak ayıp olur
loncaya girmek istesem emin ol en son bu loncayı tercih ederim gerçi bana layık lonca yok meranda ama olsun