disiceza geldiiiii =)
Re: disiceza geldiiiii =)
hoş geldin ismin yabancı gelmedi dişicik oyunda görüşmek ümidiyle /12misafir :mrgreen:
MORDuMan yazdı:hatırlancak biri oldunu hatırlamıyorum
BAKIYORUMDA 'SADAKAT' KASAPLARIN KAPI ÖNÜNE ATTIĞI 'SAKATAT' KADAR DEĞERSİZ..ÇÜNKÜ 'ET'İN DERDİNE DÜŞMÜŞSÜNÜZ HEPİNİZ..
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Seni seni seniii seniii kınıyorummm :shock: daha kibar olmalısın :roll:kfat4 yazdı:Kaybol git lan !![]()
Hoş geldin kardeşim. Kalıcı olman dileğiyle...
Ecelimmm diye bir isim hatırlıyorum ama tanımıyorum Meran'a hoş geldin umarım beklentilerinin daha iyisini yapabilirsin
Ooo Kimler Gelmiş
Fatmacım Tekrardan Hosgeldin Aramıza Oyunda Beni Bulursan Sevinirim
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
MeGaStaR yazdı: Ooo Kimler GelmişFatmacım Tekrardan Hosgeldin Aramıza Oyunda Beni Bulursan Sevinirim
![]()
irtibat no : 05418970723
7/24 karı servisi
7/24 karı servisi
Hoş geldin Fatma=)
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
şakadan anlayan biri oldunu sanmıyorumdisiceza yazdı:MORDuMan yazdı:hatırlancak biri oldunu hatırlamıyorumkonuma yorum yapacak konumda olan biri olduğunu hatırlamıorum

şaka yapma yeteneğin olduğunu sanmıorumMORDuMan yazdı:şakadan anlayan biri oldunu sanmıyorumdisiceza yazdı:MORDuMan yazdı:hatırlancak biri oldunu hatırlamıyorumkonuma yorum yapacak konumda olan biri olduğunu hatırlamıorum
BAKIYORUMDA 'SADAKAT' KASAPLARIN KAPI ÖNÜNE ATTIĞI 'SAKATAT' KADAR DEĞERSİZ..ÇÜNKÜ 'ET'İN DERDİNE DÜŞMÜŞSÜNÜZ HEPİNİZ..
şaka yapma yeteneğim olup olmadını sanabilcek bi yeteneğe sahip olmadını düşünüyorumdisiceza yazdı:şaka yapma yeteneğin olduğunu sanmıorumMORDuMan yazdı:şakadan anlayan biri oldunu sanmıyorumdisiceza yazdı:MORDuMan yazdı:hatırlancak biri oldunu hatırlamıyorumkonuma yorum yapacak konumda olan biri olduğunu hatırlamıorum
falan filan uzar gider