Kop KOP xDDD
Re: Kop KOP xDDD
vay ezük zeydan sen bu hallere düşecekmiydin :mrgreen:
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaşıyonmu sen gızFuNdaa yazdı:biliyorum ama fcae kullanmıyorum artık sen msne gelzeydan yazdı:FuNdaa yazdı:facei dondurdumxD+ evladım deme funda demek o kdr zor olmasa gerek=)zeydan yazdı:Tşkler Faceye Gel EvladımFuNdaa yazdı:harika![]()
Evladım Tekrar Giriş Yaptıgında Açılyo Face Gir Dyomm Bak Benim Sinirlerimi Bozma :mrgreen:

zeydan yazdı:Disiceza Oyunaa Gerimi DöndünDöndüysen H.g Birader
![]()
/// Ecelimm [ Eskilerden ] xD
BAKIYORUMDA 'SADAKAT' KASAPLARIN KAPI ÖNÜNE ATTIĞI 'SAKATAT' KADAR DEĞERSİZ..ÇÜNKÜ 'ET'İN DERDİNE DÜŞMÜŞSÜNÜZ HEPİNİZ..
ne gibi=)disiceza yazdı: funda harbi facedeki yokluğun hissediliyor bacı
En son FuNdaa tarafından 21 Ağu 2010 19:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
seni gömmeden ölmem merak etmeMORDuMan yazdı: anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaşıyonmu sen gız
snn sızlanmaya hakkın yok hiç konuşmuyodun=)DeathxShock yazdı:sen gel bana sor o yokluğu
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
ne yapsak yetemiyoruz vay beaFuNdaa yazdı:snn sızlanmaya hakkın yok hiç konuşmuyodun=)DeathxShock yazdı:sen gel bana sor o yokluğu
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
alınganlığa lüzum yok=)haksız mıyım?:DDeathxShock yazdı:ne yapsak yetemiyoruz vay beaFuNdaa yazdı:snn sızlanmaya hakkın yok hiç konuşmuyodun=)DeathxShock yazdı:sen gel bana sor o yokluğu