../veda
- DequeL
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Rulers Of The World
../veda
arkadaşlar beni bilen bilir İsmim tolqa Trxwarior ve Alperenxx karakterleri ile tanımışsınızdır bu zamana kadar kuklacıya çok emek verdim sırada meran var
arkadaşlar kuklacıya veda ediyorum (Hırsızlık Harici) Üstünü yapan herkese bu oyunda daha daha güçlü olmalarını isterim benden kuklacıya bir not Artık Kuklacıda Hırsız Küfürbazlar Her Yerde Artistlik yapıp Terör estiriyorlar bende kuklacıyı bırakıp artık Bi dur dedim oyundaki sevdiğim kardeşlerime oyunlarını bırakısıya kadar başarılar diliorum 2 Çarımı Artık Sevdiğim Bi arkadaşım Kullanıcak Forumda Bu Konuyu oKuyan kardeşlerime iyi forumlar .....
Yalnız bir fikri öpemez…ona dokunamaz veya onu tutamazsınız.Fikirler kan ağlamaz,,acıyı hissetmezler,Sevmezler...
V For Vendetta
V For Vendetta
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
Re: ../veda
aynen ya arz klanını benx ler işgal etmiş. ne konuşuolar anlamıyoruz takıo abi bıraktı lodosmu olsam diye düşünüyorum
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
- DequeL
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Of The World
Re: ../veda
Batuhan Arzlar Kendi Aralarında hep Herşeyi Biliolar Kendi Aralarında Çözüorlar Aslında RoA Süper Bi Lonca Ama Herşeyi Kendi Aralarında Yapmaları Beni Üzüor Mevlanada Aslında Böğle Gibi Nasıl Diyim Kuklacıdan Soğudum Meran Da güzel Oyuncular var Herkesi Merana Beklerim 
Yalnız bir fikri öpemez…ona dokunamaz veya onu tutamazsınız.Fikirler kan ağlamaz,,acıyı hissetmezler,Sevmezler...
V For Vendetta
V For Vendetta