Bana Destek Demeyin.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
BuRSaSpoRLu
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Bana Destek Demeyin.

Mesaj gönderen BuRSaSpoRLu »

1 aydır bu sorunu yeni anladım neymi ??
1
Sanırım Küfür edmek madene oturmak serbest Evet Birgün çok sefdiğim oyundan bir ablamla maden çekiyorum Ablam adama madenin içinden kalk dior adam ise gel sende bnm üstüme otur dior Ve Şikayet edilmior
2 Adam A Gibi Flodlar yapıor şikayet işlemior
n
a
..
3 Adamlar artık küfür edince oyundan çıkıyor ve şikayet butonu Çalışmıor Desteğe yollayınca 1 aydır cevap gelmior Yaz Bitti Cevap gelmedi
ResimResim
ResimResim

GrandXTexaS
GrandXŞiFa
GRAND
GrandXNitroJeN
Kullanıcı avatarı
KIZILBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: İlk ve Son

Re: Bana Destek Demeyin.

Mesaj gönderen KIZILBEY »

Şikayet edilmeyen bir oyuncu hakkında moderasyon yapılabilmesi, size ne kadar mantıklı geliyor? Şikayet Et seçeneği kullanıldığı sürece gereken yapılıyor, yapılacaktır da. Ama sizin ceza alması gerektiğini düşündüğünüz her hareket veya şikayetinizin ceza gerektirmediğini de unutmayın!... Ayrıca forum üzerinden gerçekleştirilen bildirimlerin dikkate alınmadığını da hatırlatmak, isterim.

Ayrıca BursaSpor'a avrupa yolunda başarılar dilerim. Yeşiiilllllllllllllllllll!...
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kullanıcı avatarı
BuRSaSpoRLu
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BuRSaSpoRLu »

Nerden Gerçekleştirilecek şikayet butonu çalışmıor adam oyundan çıkınca çalışmıor ve destekden cevap yok
ResimResim
ResimResim

GrandXTexaS
GrandXŞiFa
GRAND
GrandXNitroJeN
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

BuRSaSpoRLu yazdı:Nerden Gerçekleştirilecek şikayet butonu çalışmıor adam oyundan çıkınca çalışmıor ve destekden cevap yok
Suç işleyip oyundan çıkan kişileri arkadaş listenize eklemeye çalışın, "Arkadaş listesine eklemek istediğiniz kullanıcı oyunda değil" uyarısı çıktıktan sonra resim alın ve ikvdestek formundan bizlere iletin. Gerekli işlemler uygulanacaktır.

Forum üzerinde bu tarz konular yanlış yorumlanabilir ve saptırılabilir. Bu yüzden lütfen bu tarz konuları sadece ikvdestek ile çözmeye çalışınız.

Teşekkürler.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön