Bu Seferde 4 kuzenin yeşil macerası xD

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Oceansss
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım

Bu Seferde 4 kuzenin yeşil macerası xD

Mesaj gönderen Oceansss »

4 kişiyiz.. son anlarda görevi olan arkadaşarı aldık grubumuza bölgeye yazıp=)

url=http://urlal.com/dqqf]Resim[/url

Kullanıcı avatarı
oceanss
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Bu Seferde 4 kuzenin yeşil macerası xD

Mesaj gönderen oceanss »

helal bize be:D:D
NICK:Furina
SERVER:Tılsım
Kullanıcı avatarı
Oceansss
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

aynen kuzen ;) bizi beğnemeyenler var ama neyse huh
Kullanıcı avatarı
oceanss
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen oceanss »

çekemeyenler diyelim:)
NICK:Furina
SERVER:Tılsım
Kullanıcı avatarı
Oceansss
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

yok çekemeyen değil xD o kendını anladı zaten
Kullanıcı avatarı
Muhteremx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Muhteremx »

Benden bahsediyorsunuz değilmi ? Sanırım sizin aklınızda bir sorun var, ben sizin 4 kişi hidra kesmenizle ilgili hiçbirşey söylemedim ne iyi ne kötü.. Şimdi söyliyim tebrik ederim 4 kişi büyük başarı bu,
siz galiba olayı okadar iyi anlamadınız, çünkü anlasanız bana bu derece büyük tepki vermezsiniz..

İsmini vermek istemediğim şahıs, artık arkadaşınızmıdır kimdir dediki;
4 kişiyiz hemde 1 kişi şifa. Bende şaka olsun diye şifasızda kesiliyormu dedim, bu salak kişi artık ne aldıysa mübarek ramazanda benim dediğimi hakaret olarak algıladı sanırım ilkbaş lanlı konusmaya basladı ve sonrada hakaret etmeye..
Bende ona hakaret edince ana avrat sövdü. Bende ona sövdüm o kişi artık her ne içtiyseki hiç ..ikimde değil, bu beni ilgilendirmez mal gibi gelmiş bana laf atıyor ne #@!? yerse yesin artık nasıl bir insansa, Allah bildiği gibi yapsın..
Sizede söyliyeceklerim gerizekalılar, öncelikle oceans, bak ramazanda küçük bir mesele yüzünden ana avrat söven bi arkadaşın oldugu için seni suçlamıyorum herkesin kötü arkadaşları vardır, ama senin bu yaptıgın artık mallıkmı desem beyinsizlikmi desem artık bilemiyorum benim son derece sinirimi bozdu. Ben tamam büyütmeyelim konu kapansın diyorum sen diyorsunki nasıl emir veriyosun diye. Doğru bişeymi sence bu ? Ben mübarek cuma günü daha fazla tartısma olmasın diyorum sen hala olayı hala büyütmeye calısıyorsun.. Ne istiyorsun yani ana avrat sövelimmi birbirimize ? zevk mi alıyorsun bundan ? Sana Göre Bunlar Doğruysa Senin Aklından Şüphe Ederim..
Oyunda Kural Yokki Kurala Göre Oynayalım..
Kullanıcı avatarı
Muktedir
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Muktedir »

elinize saglık ama birilerini karalamak büyüklük degil bencilliktir kim dostunu yada düşmanını diliyle karalarsa Allah onun bin bir belasını verir yazık size birde ana avrat küfürleşmeler brincisi ananız yokmu evli degilsiniz belki evlenincedemi ana avrat söveceksiniz çocukça işler bunlar hatta aptalca tabiri caizse özür dilerim ama bir insan nasıl olurda küfür edeni arkadaşı eder bilmem ama bildigim şu var bana arkadaşını söle senin ne mal oldugunu söyleyim demiş büyüklerimiz
Resim
Kullanıcı avatarı
Kaptanmagaradami
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kaptanmagaradami »

Muhteremx sen böyle her sövene sövüyorsan bence oyunu bırakmalısın... Çünkü oyunda herşeye söven kendini bilmez o kadar çok ufaklık var ki her sana birşey dediklerinde sende karşılık verirsen boşu boşuna sende onlar gibi oyun için günaha girmiş oluyorsun hele şu mübarek ramazan ayında ya kendini tut yada ramazan dolayısıyla şu oyuna 2-3 haftalık ara ver derim ...
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi :)]

www.anadoluakincilari.com
Kullanıcı avatarı
mystic
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kıyamet I Mahşer

Mesaj gönderen mystic »

Muhteremx yazdı:Benden bahsediyorsunuz değilmi ? Sanırım sizin aklınızda bir sorun var, ben sizin 4 kişi hidra kesmenizle ilgili hiçbirşey söylemedim ne iyi ne kötü.. Şimdi söyliyim tebrik ederim 4 kişi büyük başarı bu,
siz galiba olayı okadar iyi anlamadınız, çünkü anlasanız bana bu derece büyük tepki vermezsiniz..

İsmini vermek istemediğim şahıs, artık arkadaşınızmıdır kimdir dediki;
4 kişiyiz hemde 1 kişi şifa. Bende şaka olsun diye şifasızda kesiliyormu dedim, bu salak kişi artık ne aldıysa mübarek ramazanda benim dediğimi hakaret olarak algıladı sanırım ilkbaş lanlı konusmaya basladı ve sonrada hakaret etmeye..
Bende ona hakaret edince ana avrat sövdü. Bende ona sövdüm o kişi artık her ne içtiyseki hiç ..ikimde değil, bu beni ilgilendirmez mal gibi gelmiş bana laf atıyor ne #@!? yerse yesin artık nasıl bir insansa, Allah bildiği gibi yapsın..
Sizede söyliyeceklerim gerizekalılar, öncelikle oceans, bak ramazanda küçük bir mesele yüzünden ana avrat söven bi arkadaşın oldugu için seni suçlamıyorum herkesin kötü arkadaşları vardır, ama senin bu yaptıgın artık mallıkmı desem beyinsizlikmi desem artık bilemiyorum benim son derece sinirimi bozdu. Ben tamam büyütmeyelim konu kapansın diyorum sen diyorsunki nasıl emir veriyosun diye. Doğru bişeymi sence bu ? Ben mübarek cuma günü daha fazla tartısma olmasın diyorum sen hala olayı hala büyütmeye calısıyorsun.. Ne istiyorsun yani ana avrat sövelimmi birbirimize ? zevk mi alıyorsun bundan ? Sana Göre Bunlar Doğruysa Senin Aklından Şüphe Ederim..

senden bahsetmioruz zeki arkadaşım sen kimsinde bizim muhattabımız olabilirsin daha fazla boş konuşma derim çünkü konuştukça batıosun forumuda kirletme
XxMysticxX ASHAB-I KEYF[^]
IIxMySticxII EJDER ASA[^]
Felixeight LATİF[^] ECEL[^]

Resim
feIixeight
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen feIixeight »

@Muhteremx
Dün de konuştuk seninle, nasıl bi duygusal moddasın bilemem ama biz bu konuyu foruma taşıyacak insanlar değiliz. Gereksiz alınganlık ve artistlik yapıyosun. Küfür meselesine bulaşmicam ama artık hiçbirimizle muhattap olma lütfen..
Bu arada işin özü de şu; sen şifasız kesilmiyo mu dediğinde, " 'gülerek' sifasız kesilir mi lan :D " cevabını aldın. Yine senin alınganlığın söz konusuydu, direk "bana bulaşma", "nasıl lanlı lunlu konuşursun benimle" diyerek gerdin ortamı.
Son olarak Muhterem kardeşim, yanlış anlayıp, gelip burda konuya dahil olmayan kuzenlere hakaret ettiğin için senden özür bekliyorum. Buraya gelip ahlak ve erdem dersi vermek kolaydır, göstermektir asıl marifet.
@Muktedir
Arkadaşım, konuyu bilmiyosun, lütfen yorum yapma.. Kimseyi karaladığımız yok..

“Genel Sohbet” sayfasına dön