Loncada açmak suç mu ??
Loncada açmak suç mu ??
Sayın (Muhtemelen) Nocumment (Nihat bey ) lonca için açtığım sayfayı silip üyeliğimi banlamışsınız lonca açmak suç mu ??
çakma misafir hesabıyımdır
Re: Loncada açmak suç mu ??
18misafir yazdı:Sayın (Muhtemelen) Nocumment (Nihat bey ) lonca için açtığım sayfayı silip üyeliğimi banlamışsınız lonca açmak suç mu ??
Arkadaş Fatihmisn Yoksa O çakmamsın nerden bilcez biş şimdi

fatih olsa mutlaka bi hakaret ederdi ordan ayır=)zeydan yazdı:18misafir yazdı:Sayın (Muhtemelen) Nocumment (Nihat bey ) lonca için açtığım sayfayı silip üyeliğimi banlamışsınız lonca açmak suç mu ??
Arkadaş Fatihmisn Yoksa O çakmamsın nerden bilcez biş şimdi![]()
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
lan bi git adam CünüplerxTeam lonca sayfasını kapatmış :mrgreen: gıcık kapdım :mrgreen:
Lan Merana Girerken Ayakkabısını Çıkaran Ulvi sende söyle bize sana forum sitesi açalım Cünüplerxloncasi.tr.cx :mrgreen:
İdlerin Katliyam Vadisi!
iyi olur :mrgreen:Anti yazdı:Lan Merana Girerken Ayakkabısını Çıkaran Ulvi sende söyle bize sana forum sitesi açalım Cünüplerxloncasi.tr.cx :mrgreen:
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
senin açman yasak ve suç kardeşim hadi bakıyım git şelitini çek sen unut loncayı yoncayı :mrgreen:
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
18misafir yazdı:lan bi git adam CünüplerxTeam lonca sayfasını kapatmış :mrgreen: gıcık kapdım :mrgreen:
Adama bak bide sırıtıyo ya..) Arkadaşım Tabi kapatcaklar öle Saçma bi loncayı cünüp dio ya
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
adı önemli deil içindeki elemanlar önemliTremexhaqan yazdı:18misafir yazdı:lan bi git adam CünüplerxTeam lonca sayfasını kapatmış :mrgreen: gıcık kapdım :mrgreen:
Adama bak bide sırıtıyo ya..) Arkadaşım Tabi kapatcaklar öle Saçma bi loncayı cünüp dio yaMübarek Ramazanda Çarpılcak