Sadece alıcılar .. ;) ve satıcılra .. ;)
- Tskxhxorgeneral
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sadece alıcılar .. ;) ve satıcılra .. ;)
Tek tek satılmıyormu bunlar
Mesela kafa kaca?

Yönetim size para vericem
EmirBerkKorkmaz O adamın setı için 1 yıl önce ben 400 m saydım 130 mmı beyenemiyorsunuz oyun saçmalığından çıktı oyunun en ezmesı bile Artık napıyor biliyormusun loncaya girip 10 tane 49 kasıp kadımın 4 tanesını ecel ejder için + 3 kadımle ejder le ecelın madenlerın geriye kalan 3 kadımlede cebine kalıyor çünkü artık Yücel Halit eld Junon Yücel Halit Ayak Kadım Yücel Halit Pant İfliss Işık Yüzük Kenan Sonra Junondan Kolye Zırh Düşüyor Tank sadece centrıounda 2 adet 15 lwllik iksir içiyor ama zırhı felan düşürüyor şimdi adil oldumu bu oyun yücel hlit yüzük 20 m dioruz 10 satan avr ben bi günde 15 m kastım artık bu kadar kolaymı 2 adet elemnt setim gitti Şimdi bazı akıllılar kadım keserek zengın oluyorlar fakat altyapıları ezık 
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]
İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
- Tayfaxemre
- FareAdam Düşmanı
9zaza yazdı:EmirBerkKorkmaz O adamın setı için 1 yıl önce ben 400 m saydım 130 mmı beyenemiyorsunuz oyun saçmalığından çıktı oyunun en ezmesı bile Artık napıyor biliyormusun loncaya girip 10 tane 49 kasıp kadımın 4 tanesını ecel ejder için + 3 kadımle ejder le ecelın madenlerın geriye kalan 3 kadımlede cebine kalıyor çünkü artık Yücel Halit eld Junon Yücel Halit Ayak Kadım Yücel Halit Pant İfliss Işık Yüzük Kenan Sonra Junondan Kolye Zırh Düşüyor Tank sadece centrıounda 2 adet 15 lwllik iksir içiyor ama zırhı felan düşürüyor şimdi adil oldumu bu oyun yücel hlit yüzük 20 m dioruz 10 satan avr ben bi günde 15 m kastım artık bu kadar kolaymı 2 adet elemnt setim gitti Şimdi bazı akıllılar kadım keserek zengın oluyorlar fakat altyapıları ezık
bu konuya katılıorum tamamen haklısın bendede 2 set qitti hala için yanıor sahra ard set qitti of ulan şimdi o 2 sete birazdaha katara bu seti alırdım şimdi para etmio...

SouLLesS [Ecel Getiren]
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Ne dediğini anlamıyorum ben Mustafa ile şakalaşıyordum...9zaza yazdı:EmirBerkKorkmaz O adamın setı için 1 yıl önce ben 400 m saydım 130 mmı beyenemiyorsunuz oyun saçmalığından çıktı oyunun en ezmesı bile Artık napıyor biliyormusun loncaya girip 10 tane 49 kasıp kadımın 4 tanesını ecel ejder için + 3 kadımle ejder le ecelın madenlerın geriye kalan 3 kadımlede cebine kalıyor çünkü artık Yücel Halit eld Junon Yücel Halit Ayak Kadım Yücel Halit Pant İfliss Işık Yüzük Kenan Sonra Junondan Kolye Zırh Düşüyor Tank sadece centrıounda 2 adet 15 lwllik iksir içiyor ama zırhı felan düşürüyor şimdi adil oldumu bu oyun yücel hlit yüzük 20 m dioruz 10 satan avr ben bi günde 15 m kastım artık bu kadar kolaymı 2 adet elemnt setim gitti Şimdi bazı akıllılar kadım keserek zengın oluyorlar fakat altyapıları ezık
Yemi gören sazan gibi atlamazsan sevinirim...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
2 adet büyük sahra ve messmer ard sete 420 m verdım yücel halit sete 400 m verdım ama şimdi noldu çöp oldular
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Tamam da bana anlatmandaki amaç ne?
Ben mi dedim Yücelen Halit sete, Büyük Sahra/Mesmer Ardenneler sete o kadar para harca diye...
Ben mi dedim Yücelen Halit sete, Büyük Sahra/Mesmer Ardenneler sete o kadar para harca diye...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
Yazdığın şeyin amacını soruyon yha hani Sazan gibi atlama dion ya alsana atlamamın sebebi 
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Ben orada Mustafa ile şakalaşıyordum 1 m diye ama ne alakaysa sen birden bana karşı cephe aldın...9zaza yazdı:Yazdığın şeyin amacını soruyon yha hani Sazan gibi atlama dion ya alsana atlamamın sebebi
Ben bunu anlamıyorum...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
Senın 1 m şakasından değil adam oraya Yüc Halit + Ard set koymuş 130 m çok bile o çöplere dion ben 1 yıl önce 400 m harcadım onlara şi,mdi 2 kadım evrsen o setı yaparsın Değilmi =;)
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
İşte bizim şakamız da bu...9zaza yazdı:Senın 1 m şakasından değil adam oraya Yüc Halit + Ard set koymuş 130 m çok bile o çöplere dion ben 1 yıl önce 400 m harcadım onlara şi,mdi 2 kadım evrsen o setı yaparsın Değilmi =;)
Bize göre iyi itemin adı çöp'tür...
Ama boşver artık Mustafa bizi takmıyor... :?
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм