Drowxkurt carı hakkında..!!
Drowxkurt carı hakkında..!!
Arkadaşlar Drowxkurt carı artık bana ait değilidir o carı kullanmıyorum ve bendede bulunmuyor gecen Gün hırsızlık yapmış benden bildirler LÜTFEN o çarla herhangi bir alışveriş yapmayın..!!
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
Re: Drowxkurt carı hakkında..!!
O ÇARI ATABEYXKOMUTAN ODA XXXAHMETXXX=AHMETSAN A SATMIŞTIR BİLGİNİZEKurtxbaba yazdı:Arkadaşlar Drowxkurt carı artık bana ait değilidir o carı kullanmıyorum ve bendede bulunmuyor gecen Gün hırsızlık yapmış benden bildirler LÜTFEN o çarla herhangi bir alışveriş yapmayın..!!
Xxjoker-Xjokerx-Ucube-Ucubee-ROWxUCUBE /////jopjoker\\\\
Her Gece Pub Larda Muzlu Süt İçen Uqur Varya O Benim İşte
PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE

Xxjoker yazdı:O ÇARI ATABEYXKOMUTAN ODA XXXAHMETXXX=AHMETSAN A SATMIŞTIR BİLGİNİZEKurtxbaba yazdı:Arkadaşlar Drowxkurt carı artık bana ait değilidir o carı kullanmıyorum ve bendede bulunmuyor gecen Gün hırsızlık yapmış benden bildirler LÜTFEN o çarla herhangi bir alışveriş yapmayın..!!
Sana ilk defa tşk ediyorum :idea: .. :arrow: Doğru sölüo
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
rica ederim bebişimKurtxbaba yazdı:Xxjoker yazdı:O ÇARI ATABEYXKOMUTAN ODA XXXAHMETXXX=AHMETSAN A SATMIŞTIR BİLGİNİZEKurtxbaba yazdı:Arkadaşlar Drowxkurt carı artık bana ait değilidir o carı kullanmıyorum ve bendede bulunmuyor gecen Gün hırsızlık yapmış benden bildirler LÜTFEN o çarla herhangi bir alışveriş yapmayın..!!
Sana ilk defa tşk ediyorum :idea: .. :arrow: Doğru sölüo
Xxjoker-Xjokerx-Ucube-Ucubee-ROWxUCUBE /////jopjoker\\\\