**__Rulers of the World__**
Re: **__Rulers of the World__**
waLLa yazık.. Row Loncası iyi bir Lonca çoğuda dostum zaten. YanLız Loncadan ayrıLanLar we oyunu bırakanLara çok üzüLdm. Keşke öyLe bi karar aLmasaLardı. Keşke onLarın yerine bu Loncaya yakışmayan tek bir kişi war o da #@!? aykuttur.
Xjokerx-Ucube
- bloodxknow
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
XJoKeRxX yazdı:waLLa yazık.. Row Loncası iyi bir Lonca çoğuda dostum zaten. YanLız Loncadan ayrıLanLar we oyunu bırakanLara çok üzüLdm. Keşke öyLe bi karar aLmasaLardı. Keşke onLarın yerine bu Loncaya yakışmayan tek bir kişi war o da #@!? aykuttur.
uqur kardesım kesınLıkLe hakLısın . Loncaya yakısmayan bıR kısı vaRsa aykututR . UguRun dedıqı qibi . Diqerleri adam qibi adam
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Görüş ayrılığı..iStuA yazdı:Arkadaşlar Günaydın.
Rowx Loncasın'da iyi zaman geçirdiğimi, eğlendim diyebiliyorum ve aynı zamanda hizmet ettiğimi düsünüyorum.. Ama Bazı şeyleri sanırım tadında bırakmak gerek. Dün Geceki konuşmalardan sonra kendimi rahatsız hissettim. ve Rowx loncasından ayrılma kararı almış bulunmaktayım. Her Şey için Teşekkürler.
Basarılarınızın Daim olmasını isterim. iyi Eğlenceler..
Yolun açık olsun.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
XJoKeRxX yazdı:waLLa yazık.. Row Loncası iyi bir Lonca çoğuda dostum zaten. YanLız Loncadan ayrıLanLar we oyunu bırakanLara çok üzüLdm. Keşke öyLe bi karar aLmasaLardı. Keşke onLarın yerine bu Loncaya yakışmayan tek bir kişi war o da #@!? aykuttur.
Sen anana babana hayırLı ewLat oL sonra qeL Elestırı yap
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
- iStuA
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Herkesin Görüşü farklıdır Ferhat ama Bir Gerçek var. Bazı şeyleri büyütmek ve kalp kırmak anlamsız. Hele Bu laflar hakarete giriyorsa biraz düşünmek gerekiyordur bence. Fevri davranmamak lazım.Melankolik yazdı:Görüş ayrılığı..iStuA yazdı:Arkadaşlar Günaydın.
Rowx Loncasın'da iyi zaman geçirdiğimi, eğlendim diyebiliyorum ve aynı zamanda hizmet ettiğimi düsünüyorum.. Ama Bazı şeyleri sanırım tadında bırakmak gerek. Dün Geceki konuşmalardan sonra kendimi rahatsız hissettim. ve Rowx loncasından ayrılma kararı almış bulunmaktayım. Her Şey için Teşekkürler.
Basarılarınızın Daim olmasını isterim. iyi Eğlenceler..
Yolun açık olsun.
Her Neyse Rowx Loncasını Seviyorum
Selametle...
SANCAK
buRak
Kırcalili Kircalilibüyü MecxbuRak
buRak
Kırcalili Kircalilibüyü MecxbuRak
aykut haklı ama joker p1ç1 de haklı
Xxjoker-Xjokerx-Ucube-Ucubee-ROWxUCUBE /////jopjoker\\\\
Her Gece Pub Larda Muzlu Süt İçen Uqur Varya O Benim İşte
PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE

Her Gece Pub Larda Muzlu Süt İçen Uqur Varya O Benim İşte
PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE
-
- İskele Babası
- Klan: Lodos
lan hangi salak row loncasının üyelerini yazmış hiç görmedigim adamları eklemiş hepsi 1 lwldir bazılarını gördüm orası hariç
- maviruyaxxumut
- İskele Babası
Çok Kamiller gördüm ama bu onların arasından ön plana cıkmıs Sen sabah erken vakitlerde kıcını kaldır e.ö arz sancak gel 2 grub row Junon için hazır bekliyo sen oyun nedir bilmezken bizim gibiler zamanında Silahlara ismimizi yazıyoruk.Lordsxgimli yazdı:lan hangi salak row loncasının üyelerini yazmış hiç görmedigim adamları eklemiş hepsi 1 lwldir bazılarını gördüm orası hariç
Mavıruyaxxumut (Ecel Getiren)
Drowxdumanyak (Ejder Asa)
Drowxdumanyak (Ejder Asa)
- RuffleS
- Sahaf Yardımcısı
Öncelikle Sa..
Nasılmışlar bakayım benim kardeşlerim
Arkadaşlar Hepinizi Özledim Arada Bir Online olabilirim. Yeni aldıgım Laptopa oyunu yükledim azda olsa gireceğim
Varlıgımı Herzaman Hissedin..Her ne kadar oyun giremesekte Sancakta ağırlıgımız var
sizleri öpüyorum
Ufuk dediğim taktikleri yapıon demi lan
Allah ' a Emanetsiniz.
Nasılmışlar bakayım benim kardeşlerim
RuffleS :geek:
Rowxruff
Barış Kadınlar Ve Korkaklar İçindir...
www.013-suikast.com

Rowxruff
Barış Kadınlar Ve Korkaklar İçindir...
www.013-suikast.com

laptop h.o laRuffleS yazdı:Öncelikle Sa..
Nasılmışlar bakayım benim kardeşlerimArkadaşlar Hepinizi Özledim Arada Bir Online olabilirim. Yeni aldıgım Laptopa oyunu yükledim azda olsa gireceğim
Varlıgımı Herzaman Hissedin..Her ne kadar oyun giremesekte Sancakta ağırlıgımız var
sizleri öpüyorum
Ufuk dediğim taktikleri yapıon demi lan
Allah ' a Emanetsiniz.