mete öyle bir şey söylemedi ki. hey allahım, loncanın eski ambleminde bile atatürk yazıyor, ne alaka bu şimdi. o hepimizin atatürkü, istediğimiz her yere koyabiliriz. istesek her tarafı onunla donatırız, buna kimse karışamaz.[/quote]
dün Mkabaşkan klanda bir zat kendisi söledi onuda savunma oka
benim bir sırrım var açıklanmayacak kadar sıRR bundan çıkar hıRR
mete dost loncamın başkanı ve arkadaşımdır istediğim gibi savunabilirim, buna sen dahil kimse karışamaz. ayrıca söylemiş olsa bile ben yaptım sonuçta, kendisi yapmadı. ayrıca lonca isminde zaten atatürk'ün ismi var, mete öyle bir şey söylemiş olsa bile önemi yok.
Rapid yazdı:mete dost loncamın başkanı ve arkadaşımdır istediğim gibi savunabilirim, buna sen dahil kimse karışamaz. ayrıca söylemiş olsa bile ben yaptım sonuçta, kendisi yapmadı. ayrıca lonca isminde zaten atatürk'ün ismi var, mete öyle bir şey söylemiş olsa bile önemi yok.
tek ve tartışmasız cevap...
IIxKıBRıSLıxIIby Mkacafer... So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
Konuya açıklık getirmek istedim. Açıklmam aynen şöyleydi oyun içerisinde dil din ırk bolge vs ayrımlar yapılmadıgından Kullanıcı sozlesmesınde de belırttıgı gıbı 'ATATÜRK' gecmesı yasaktır. Loncamın Adı Mustafa Kemal'in Akserleri Icınde Ataturk gecmıor, ama forumda Ataturk'un resmı bulunamaz dıye bır sey yazmıyor. Saygılarımla .