haha ben 14 lwlde tek kestm azulu allah yardm etsn size 12 kişi yhaXD iflise o kadar kişi gitmiosXDXDXDSubject yazdı:Evet Arkadaslar Bu Gece Saat 12 gibi 12 Arkadasımızın Desteğiyle Antrepoya Büyük Bir Baskın Yaprak Büyük Öncüyü Devirmiş Bulunuyoruz...Tebrik Mesajlarınızı Bekliyorum..xD
BÜYÜK ÖNCÜ GECE 12.00'DA KESİLMİŞTİR...xD
- goksenin
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: BÜYÜK ÖNCÜ GECE 12.00'DA KESİLMİŞTİR...xD

RUTHLESSXCHATLAQ!!!!!!!!!
◄███▓▒░░ RUTHLESSTEAM ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ /\/\eminönü/\/\ ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ arzın cocukları ░░▒▓███►ஐ
Goksenin yazmış olduğu cümleye koptumgoksenin yazdı:haha ben 14 lwlde tek kestm azulu allah yardm etsn size 12 kişi yhaXD iflise o kadar kişi gitmiosXDXDXDSubject yazdı:Evet Arkadaslar Bu Gece Saat 12 gibi 12 Arkadasımızın Desteğiyle Antrepoya Büyük Bir Baskın Yaprak Büyük Öncüyü Devirmiş Bulunuyoruz...Tebrik Mesajlarınızı Bekliyorum..xD
12 arkadaşın desteğiyle derken 13 kişimiydiniz.. biz bu sabah 14 kişi kesemedikte:D zaaaaaaaaaaaaaaa
Gizlenmiş İçerikGöster
MeRaK KeDiYi öLDüRüR
Subject yazdı:Evet Arkadaslar Bu Gece Saat 12 gibi 12 Arkadasımızın Desteğiyle Antrepoya Büyük Bir Baskın Yaprak Büyük Öncüyü Devirmiş Bulunuyoruz...Tebrik Mesajlarınızı Bekliyorum..xD

avakado=eminönü
- goksenin
- Işık Hanım'ın Elemanı
gülünücek bi tarafı yok aslın da azulu kesmek zor bi iş :mrgreen: :twisted: (Bunlar için )DehrayN yazdı:Goksenin yazmış olduğu cümleye koptumgoksenin yazdı:haha ben 14 lwlde tek kestm azulu allah yardm etsn size 12 kişi yhaXD iflise o kadar kişi gitmiosXDXDXDSubject yazdı:Evet Arkadaslar Bu Gece Saat 12 gibi 12 Arkadasımızın Desteğiyle Antrepoya Büyük Bir Baskın Yaprak Büyük Öncüyü Devirmiş Bulunuyoruz...Tebrik Mesajlarınızı Bekliyorum..xD![]()

RUTHLESSXCHATLAQ!!!!!!!!!
◄███▓▒░░ RUTHLESSTEAM ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ /\/\eminönü/\/\ ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ arzın cocukları ░░▒▓███►ஐ
- Aquarius
- İri Fare Avcısı
Subject yazdı:Evet Arkadaslar Bu Gece Saat 12 gibi 12 Arkadasımızın Desteğiyle Antrepoya Büyük Bir Baskın Yaprak Büyük Öncüyü Devirmiş Bulunuyoruz...Tebrik Mesajlarınızı Bekliyorum..xD
Yok canım ne kilidi bilmiyorum ama bu arkadaş Trajedy loncasından galiba.
ByOnuR ..
evet arkadaşım banada öle geliyor form hesabı kapatılan ozaerden bu velet oyundaki adı noxstress eziği hesabı kapatılınca böle saçma bir konu açmış :mrgreen:Aquarius yazdı:Subject yazdı:Evet Arkadaslar Bu Gece Saat 12 gibi 12 Arkadasımızın Desteğiyle Antrepoya Büyük Bir Baskın Yaprak Büyük Öncüyü Devirmiş Bulunuyoruz...Tebrik Mesajlarınızı Bekliyorum..xD
Yok canım ne kilidi bilmiyorum ama bu arkadaş Trajedy loncasından galiba.![]()
Yunusbjk - Çarşıxheryerde - EN BÜYÜK ÇARŞI

Senin gibi veletleri eğlendirmek için üyelik + konu açmam eminim ki bu arkadaş beyaz köşktedir benim üyelikle bi alakam yok. + viewtopic.php?f=4&t=29420 Bu konuya bakmış olmanız lazımdı arkadaş söylemeyi unutmuş galiba ama forumu güncel takip etseydiniz anlardınız konunun anlamını. Biraz düşünce..drakula yazdı:evet arkadaşım banada öle geliyor form hesabı kapatılan ozaerden bu velet oyundaki adı noxstress eziği hesabı kapatılınca böle saçma bir konu açmış :mrgreen:Aquarius yazdı:Subject yazdı:Evet Arkadaslar Bu Gece Saat 12 gibi 12 Arkadasımızın Desteğiyle Antrepoya Büyük Bir Baskın Yaprak Büyük Öncüyü Devirmiş Bulunuyoruz...Tebrik Mesajlarınızı Bekliyorum..xD
Yok canım ne kilidi bilmiyorum ama bu arkadaş Trajedy loncasından galiba.![]()
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
yha bu ozaerden gene nerden çıktı. hayret 37 lewel olmuşsun noxstress zuahahhah :mrgreen: :roll:
Yunusbjk - Çarşıxheryerde - EN BÜYÜK ÇARŞI

Kuzenim itemlerimi sattığı için kasamadım item alınca da klana girdim bugün çıkıp başladım kasmaya..drakula yazdı:yha bu ozaerden gene nerden çıktı. hayret 37 lewel olmuşsun noxstress zuahahhah :mrgreen: :roll:
Pırasasapı (32)