göktürklider kardeşimize yardım etmek isteyenler buraya*****

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
sercan58
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

göktürklider kardeşimize yardım etmek isteyenler buraya*****

Mesaj gönderen sercan58 »

arkadaslar GÖKTÜRKLİDER kardesımıze yardım etmek isterım tabıkı kabul ederse beni gibi düşünen arkadaslar olacaktır arkdaslar cok kotu bır durum bende bir arkadasa güvendım yaklasık 40m nakıt para verdım benımde gıttı lafın kısası ben para konusunda yardımcı olurum KÜRŞAT kardesımızın sevenlerı buraya lütfen**********ÇERKEZOGLU********
Kullanıcı avatarı
Yakacef
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: göktürklider kardeşimize yardım etmek isteyenler buraya*****

Mesaj gönderen Yakacef »

ÇERKEZOGLU güzel düşünmüşün tabide Göktürklider olayın maddı durumunda değil manevi durumunda ;)
Yakacef - Emergencyroom - Patronus
Resim
Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
Kullanıcı avatarı
Gokturklider
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos
Lonca: Göktürkler Ailesi

Mesaj gönderen Gokturklider »

Arkadaşlar Teşşekkürler Birlik beraberlik düşünceniz icin Yada yardım dusunceniz için , Ben Bu oyunu 3 yıl a yakındır oynuyorum Şükür Hiçbirşeye yada iteme ihtiyacım yok ..

Yardım edilecek gercekten Hakeden Degeri bulunan biri varsa ben yardım edeyim benim derdim item Kp yada Oyun parası bu oyunda hiçbir zaman olmadı . Ne iteme ne paraya nede Kp ye hicbir zaman deger vermedim genede benim icin hicbir zaman yeri olmayan şeyler onlar.

Silkelensem gene cıkar üzerimden yukluce item yuklüce oyun parası bendeki olay kesinlikle item mevzusu yada oyun parası yada KP degil..

Benim Mevzum DOST Denilenler PEÇELİ Dolasanlar Yuzunde Maskesi olanlar . Ben Dost dedigim Kişiye Kişiligim neyse Onu yansıtırım . Pece Yada Maske Tasımam .. Maskelı Balo Cocukları Benım Derdim :))

Neyse Güzel Düşünceler ve ince Yardım Düsünceleriniz için Teşekkürler Arkadaslar..

Allaha Emanet olun Allah yar ve yardımcınız olsun

Göktürklider

.
“Gerçek dostlar yıldızlara benzer, karanlık çökünce ilk onlar gözükürler.”

GÖKTÜRKLİDER
GÖKTÜRKŞAMANI
ÖTÜKENLİ
KURSATKURDOGLU
Kullanıcı avatarı
ANKALIEFE
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ANKALIEFE »

merhaba;
Geçmiş olsun kürşat yorumlardan anlaşıldığı üzere "dost kazığı"yemişsin. geçmiş olsun birşeye ihtiyacın olursa forumdan ya da oyundan özel mesaj atarsın maddi manevi fark etmez yardımcı oluruz. tekrar geçmiş olsun.

BEDR-İN ASLANLARI
TEŞKİLAT ' ın ilk EfE si ANKALIEFE.
Resim
Kullanıcı avatarı
DENIZLIHOROZU
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen DENIZLIHOROZU »

Öncelikle üzüldüğümü belirtmek isterim ne kadarda anlaşamasakta o kadar emek boşa gidiyor heleki dost kazığı yiyince o koyar adama.Msn den yada burdan ulaşabilirsin bana her yönden yardımcı olmaya calısırım elımden geldıgınce maddi yada manevi olarak tekrardan geçmiş olsun...
Eski bir atasözü ile cümlemi bitirmek istiyorum; Zİhinsiz Köpek Niylesin Takkeyi Tingilderken Düşürü..
Resim Resim

Ryu Kamasutra ve Takuma'nın İntikamı Sinemalarda
Kullanıcı avatarı
BINDORTYUZELLIUC
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen BINDORTYUZELLIUC »

Geçmiş olsun abi ne diyeyim...

Zamanında... diye başlayarak bi cümle kurmak istemiyorum.

Elimden ne gelirse yaparım biliyorsun.
Resim1453
Kullanıcı avatarı
Hirs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Hirs »

Gokturklider yazdı:Arkadaşlar Teşşekkürler Birlik beraberlik düşünceniz icin Yada yardım dusunceniz için , Ben Bu oyunu 3 yıl a yakındır oynuyorum Şükür Hiçbirşeye yada iteme ihtiyacım yok ..

Yardım edilecek gercekten Hakeden Degeri bulunan biri varsa ben yardım edeyim benim derdim item Kp yada Oyun parası bu oyunda hiçbir zaman olmadı . Ne iteme ne paraya nede Kp ye hicbir zaman deger vermedim genede benim icin hicbir zaman yeri olmayan şeyler onlar.

Silkelensem gene cıkar üzerimden yukluce item yuklüce oyun parası bendeki olay kesinlikle item mevzusu yada oyun parası yada KP degil..

Benim Mevzum DOST Denilenler PEÇELİ Dolasanlar Yuzunde Maskesi olanlar . Ben Dost dedigim Kişiye Kişiligim neyse Onu yansıtırım . Pece Yada Maske Tasımam .. Maskelı Balo Cocukları Benım Derdim :))

Neyse Güzel Düşünceler ve ince Yardım Düsünceleriniz için Teşekkürler Arkadaslar..

Allaha Emanet olun Allah yar ve yardımcınız olsun

Göktürklider

.
BU YAZIYA AYAKTA ALKIŞLANIR İŞTE
adam tam benim kafada bilemiyorum 2 ay oyuna ara vermiştim çarınmı çalındı bilemiycem ama geçmiş olsun bu bir
ikincisi aynı benim gibi düşünüyorsun benim dostlarım meğer maskeliymiş. işte Karakabus adlı çarım çalındı tüm dostlarım arkasını döndü meğer maskelilermiş (bir kaç kişi istisnai) nolu bunu yapmayın paramızı çalın itemiizi çalın ama nolur dostlar yanımızda olunnnn
Hırs

“Genel Sohbet” sayfasına dön