TürkLerin Ev TAşıma TakTiqi
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TürkLerin Ev TAşıma TakTiqi
Yaa biLmiyodum waLLa saoL qüLmeniz için ekLedim buraya
Adamın Biri oyunu bırakıyordu Nie gitmedın Lan Hırsız
Çocuksun varya Sen Çocuk olmasan Çocuk olmasan Forumda boştan Boşa Video eklemessın yaptıgın gereksizlik formu kirletiyorsun bilyormusun oyunla alakaLı birşey yaz şuraya ...Hırsızın birinden tam kurtulduk derken bu oyunu herkese bıraktırır bunlar bırakmaz bilqinize...

УąģмµґĻµ کǿќàĶĻąŕđá HàЧąţĮмĮ λгıYǿrµm...!
•-->(C3nq!2.!˙·٠٠•●
LAn ameLe cenqiz ZATen eZİKSin sus bAri SALak saLak kendi çapında espiriLer yapma
ameLEeeeee utan bide Latifin var
En son sRkN tarafından 20 Ağu 2010 19:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Sen Oyunda Benım Has Torunum Torunu olursun Aklını Başına Al Kendını Bişi Sanıyorsan Sunucuya Sor Benı Ona Göre ayagını Denk Al. Senınle Oyunu Bırakmasına Vs atarım Cok Konusma Ama Sende Ne arar O Yüz Ne Arasın Biz Bırakırız oyunu Bakarız Daha Sen bırakmamıssın + Orda Sen kesmedın Benı Canımı Azalttılar Sen Daldın Kestın Daha Birde Utanmıyorsun Bu Fotoyu Koymaya 3 yıLdız adam kesmek marifet gibi Koymus Oraya o fotoyu Sen Ömür boyu saklarsın :mrgreen:

•-->(C3nq!2.!˙·٠٠•●
SEni eSKi Handan da 4 kere üst üste Kestim qit Lordum ve Brkkocaeli Ye sor Senin yaşın kdar Senin qibi kendini bi #@!? sAnan adamLarı susturdum senide sustururum DErt etme oyunununda #@!? seninde #@!? 3 yıLdız oLdunda ne #@!? oLdu Lan yaraqam yine maLsn yine maLsın hep maL kaLAcan
Harbı Sunucuda Senden başka hırsız beyınsızı yok Sen benı nezamn kestın lan gerizakalı
mal ya Seni ne Rütbemle ne elimdeki bonolarla nede paramla döverım cok konusma batırırım senı sunucuda vergi levhası olmayan Hırsız Senı

•-->(C3nq!2.!˙·٠٠•●