Sobee üyelik
Sobee üyelik
Sobee ye cep telefonuyla üyelik alamıyorum.Telefonla üye olmak için tıklayın yazısına tıkladığımda Loading yazısı çıkıyor ve sayfanın üstünde hiç bir oynama yapamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim 
Re: Sobee üyelik
Güncel :arrow:
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
alsan şarşardım :lol:
buraya gir http://www.istanbuloyun.com/default.asp ... uyeol.aspx
üstte telefonla almak için tıklayınız var tıkla ona gir numaranı üye ol felan gerisi gelir
buraya gir http://www.istanbuloyun.com/default.asp ... uyeol.aspx
üstte telefonla almak için tıklayınız var tıkla ona gir numaranı üye ol felan gerisi gelir
<)
O kadarını biliyoruz
Biliyoruz bilmesine de ''telefonla üyelik için Tıklayınız''a tıkladığımda Loading yazısı çıkıyor ve telefon numaramı falan yazamıyorum :? Anlaşılmıştır umarım.
bendede aynı sorunu şimdi fark ettim eğer Loading Yazısının Üzerine Bi Kere Tıklar ve 2 Kere Tab Tuşuna Basarsan tel No yazan yre gelirsin şifre içinse tekrar tab tuşuna basmalısın anlıcağın tam tuşuna basarak üyelik alman gerekicek eğer yapamazsan tel nonu yolla alıyım şifresini sonrasında değiştir şifre değiştirmede sorun yokPangea yazdı:O kadarını biliyoruzBiliyoruz bilmesine de ''telefonla üyelik için Tıklayınız''a tıkladığımda Loading yazısı çıkıyor ve telefon numaramı falan yazamıyorum :? Anlaşılmıştır umarım.
Special Response Team

Sarmıyor Artık Savaşmak --- Oturup {GM}'lerle Zar'mı Sallasak ?

Formu doldurdum gelen mesajdaki rakamıda oraya yazdım ama ''Tamam'' a tıkladığımda göndermiyor 
Pangea yazdı:Formu doldurdum gelen mesajdaki rakamıda oraya yazdım ama ''Tamam'' a tıkladığımda göndermiyor
Special Response Team

- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
Buyur burdan yak
İ.E la denedim bu seferde mesaj gelmiyor :twisted:
Tamam aldım üyeliğimi teşekkürler herkese