ceket reçetelerine güncelleme getirilsin ....

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
adalet35
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

ceket reçetelerine güncelleme getirilsin ....

Mesaj gönderen adalet35 »

ceket reçetelerine güncelleme getirilsin zırhçı olmayan büyü şifa savaşçının ne günahı var malzeme elimizde hazır ama üretemiyoruz ecel ejder vs reçeteleri gibi 1 seviye herhangi bir sınıf olursa iyi olur veya üret tuşu ekleyin sadece mor reçeteler için malzeme kasamızda olsun tıklayalım bu işkencede bitsin...
İşlemci Markası AMD
İşlemci Teknolojisi AMD Phenom™ II
işlemci Numarası X6 6100
İşlemci Hızı 3.4 GHz
Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB
Ekran Kartı Markası NVIDIA GT220
İşletim Sistemi windows 7 ultimate 64 Bit Tr
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Re: ceket reçetelerine güncelleme getirilsin ....

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Ashab-ı Keyf , Ejder Asa , Latif , Ecel Getiren içi reçete seviyesinin 49 olduğunda karakter açmıştım ve şifacıma Ashab-ı Keyf üretmek için silahtarını 49 zırhçısını 47 yaptım. Şimdi bu silah reçeteleri 1 seviye oldu. Benim üreteceğim Ceket 48 seviye zırhçı istiyor yine bir işe yaramadı :D
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

adalet35 yazdı:ceket reçetelerine güncelleme getirilsin zırhçı olmayan büyü şifa savaşçının ne günahı var malzeme elimizde hazır ama üretemiyoruz ecel ejder vs reçeteleri gibi 1 seviye herhangi bir sınıf olursa iyi olur veya üret tuşu ekleyin sadece mor reçeteler için malzeme kasamızda olsun tıklayalım bu işkencede bitsin...

:!: :!: :!:
/alkıs
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

ORHANBEY yazdı:Ashab-ı Keyf , Ejder Asa , Latif , Ecel Getiren içi reçete seviyesinin 49 olduğunda karakter açmıştım ve şifacıma Ashab-ı Keyf üretmek için silahtarını 49 zırhçısını 47 yaptım. Şimdi bu silah reçeteleri 1 seviye oldu. Benim üreteceğim Ceket 48 seviye zırhçı istiyor yine bir işe yaramadı :D
Şans :D
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

ORHANBEY yazdı:Ashab-ı Keyf , Ejder Asa , Latif , Ecel Getiren içi reçete seviyesinin 49 olduğunda karakter açmıştım ve şifacıma Ashab-ı Keyf üretmek için silahtarını 49 zırhçısını 47 yaptım. Şimdi bu silah reçeteleri 1 seviye oldu. Benim üreteceğim Ceket 48 seviye zırhçı istiyor yine bir işe yaramadı :D
aynısı benim savaşçımda oldu ama yanlışlıkla kimacıya 1 verdim 49 silahtar 46 zırhçı buda şans :cry:
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ALTINORDU

Mesaj gönderen bilall »

En azından ayakkabı üretebilirsin ;)
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Hasartespit
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Hasartespit »

Yönetim seviye düşmeyecek dedi. Çoğu kişi yeni karakter kastı. Eski karakterlerini bıraktılar yeni karakterlerine şaheser nadide ürettiler. Seviyeler düşerse onların zararı nasıl karşılanacak ??? Ben seviyelerin düşme taraftarı değilim. Şaheserli büyücü bıraktım yeni karakter kasıp şaheser ürettim nadide ürettim. Benim param emeklerim boşa mı gidecek ???? Yöneticiler attığı adımdan geri dönemezler. Seviyelerin düşmesi mantıksız dediler. Mantıksızsa bu saatten sonra bi değişiklik yapamazlar.
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Şaheserler için de öyle denmişti oyuncuların yoğun ısrarı üzerine seviyeleri düşürüldü :)
Hasartespit
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Hasartespit »

ORHANBEY yazdı:Şaheserler için de öyle denmişti oyuncuların yoğun ısrarı üzerine seviyeleri düşürüldü :)

Herkes ısrar ederken bazıları yeni karakter kastı. Yine aynısı oldu. Yönetim bir kez daha yanlş yapamaz
Kullanıcı avatarı
adalet35
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen adalet35 »

elimde malzeme var üretmek istiyorum arkadaşım ya reçete koydularsa malzemem var hakkım değilmi yani şimdi sadece zırhçı üretime puan verenlermi daha güçlü olucak peki ben madencime verdim maden topluyorum o benim günahım ne burda o zaman yeni nadide eşya reçeteleri çıkarın onlarıda sadece lokman madenci sarraf üretsin o zaman!! bu ne perhiz bune lahana turşusu yönetim olaya bi açıklık getirsin ...
İşlemci Markası AMD
İşlemci Teknolojisi AMD Phenom™ II
işlemci Numarası X6 6100
İşlemci Hızı 3.4 GHz
Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB
Ekran Kartı Markası NVIDIA GT220
İşletim Sistemi windows 7 ultimate 64 Bit Tr

“Genel Etkileşim” sayfasına dön