ceket reçetelerine güncelleme getirilsin ....
ceket reçetelerine güncelleme getirilsin ....
ceket reçetelerine güncelleme getirilsin zırhçı olmayan büyü şifa savaşçının ne günahı var malzeme elimizde hazır ama üretemiyoruz ecel ejder vs reçeteleri gibi 1 seviye herhangi bir sınıf olursa iyi olur veya üret tuşu ekleyin sadece mor reçeteler için malzeme kasamızda olsun tıklayalım bu işkencede bitsin...
İşlemci Markası AMD
İşlemci Teknolojisi AMD Phenom™ II
işlemci Numarası X6 6100
İşlemci Hızı 3.4 GHz
Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB
Ekran Kartı Markası NVIDIA GT220
İşletim Sistemi windows 7 ultimate 64 Bit Tr
işlemci Numarası X6 6100
İşlemci Hızı 3.4 GHz
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Re: ceket reçetelerine güncelleme getirilsin ....
Ashab-ı Keyf , Ejder Asa , Latif , Ecel Getiren içi reçete seviyesinin 49 olduğunda karakter açmıştım ve şifacıma Ashab-ı Keyf üretmek için silahtarını 49 zırhçısını 47 yaptım. Şimdi bu silah reçeteleri 1 seviye oldu. Benim üreteceğim Ceket 48 seviye zırhçı istiyor yine bir işe yaramadı 
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Meran
adalet35 yazdı:ceket reçetelerine güncelleme getirilsin zırhçı olmayan büyü şifa savaşçının ne günahı var malzeme elimizde hazır ama üretemiyoruz ecel ejder vs reçeteleri gibi 1 seviye herhangi bir sınıf olursa iyi olur veya üret tuşu ekleyin sadece mor reçeteler için malzeme kasamızda olsun tıklayalım bu işkencede bitsin...
:!: :!: :!:
/alkıs
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
ŞansORHANBEY yazdı:Ashab-ı Keyf , Ejder Asa , Latif , Ecel Getiren içi reçete seviyesinin 49 olduğunda karakter açmıştım ve şifacıma Ashab-ı Keyf üretmek için silahtarını 49 zırhçısını 47 yaptım. Şimdi bu silah reçeteleri 1 seviye oldu. Benim üreteceğim Ceket 48 seviye zırhçı istiyor yine bir işe yaramadı
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- intikamatesi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
aynısı benim savaşçımda oldu ama yanlışlıkla kimacıya 1 verdim 49 silahtar 46 zırhçı buda şansORHANBEY yazdı:Ashab-ı Keyf , Ejder Asa , Latif , Ecel Getiren içi reçete seviyesinin 49 olduğunda karakter açmıştım ve şifacıma Ashab-ı Keyf üretmek için silahtarını 49 zırhçısını 47 yaptım. Şimdi bu silah reçeteleri 1 seviye oldu. Benim üreteceğim Ceket 48 seviye zırhçı istiyor yine bir işe yaramadı
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- bilall
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ALTINORDU
ORHANBEY yazdı:Ashab-ı Keyf , Ejder Asa , Latif , Ecel Getiren içi reçete seviyesinin 49 olduğunda karakter açmıştım ve şifacıma Ashab-ı Keyf üretmek için silahtarını 49 zırhçısını 47 yaptım. Şimdi bu silah reçeteleri 1 seviye oldu. Benim üreteceğim Ceket 48 seviye zırhçı istiyor yine bir işe yaramadı
En azından ayakkabı üretebilirsin
-
Hasartespit
- Salgın Koruyucusu

Yönetim seviye düşmeyecek dedi. Çoğu kişi yeni karakter kastı. Eski karakterlerini bıraktılar yeni karakterlerine şaheser nadide ürettiler. Seviyeler düşerse onların zararı nasıl karşılanacak ??? Ben seviyelerin düşme taraftarı değilim. Şaheserli büyücü bıraktım yeni karakter kasıp şaheser ürettim nadide ürettim. Benim param emeklerim boşa mı gidecek ???? Yöneticiler attığı adımdan geri dönemezler. Seviyelerin düşmesi mantıksız dediler. Mantıksızsa bu saatten sonra bi değişiklik yapamazlar.
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Şaheserler için de öyle denmişti oyuncuların yoğun ısrarı üzerine seviyeleri düşürüldü
-
Hasartespit
- Salgın Koruyucusu

ORHANBEY yazdı:Şaheserler için de öyle denmişti oyuncuların yoğun ısrarı üzerine seviyeleri düşürüldü![]()
Herkes ısrar ederken bazıları yeni karakter kastı. Yine aynısı oldu. Yönetim bir kez daha yanlş yapamaz
elimde malzeme var üretmek istiyorum arkadaşım ya reçete koydularsa malzemem var hakkım değilmi yani şimdi sadece zırhçı üretime puan verenlermi daha güçlü olucak peki ben madencime verdim maden topluyorum o benim günahım ne burda o zaman yeni nadide eşya reçeteleri çıkarın onlarıda sadece lokman madenci sarraf üretsin o zaman!! bu ne perhiz bune lahana turşusu yönetim olaya bi açıklık getirsin ...
İşlemci Markası AMD
işlemci Numarası X6 6100
İşlemci Hızı 3.4 GHz
işlemci Numarası X6 6100
İşlemci Hızı 3.4 GHz