Türk İstihbarat Teşkilatı ( T.İ.T ) B/D
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Türk İstihbarat Teşkilatı ( T.İ.T ) B/D
Forum sayfamızı kapattırmak için boşa çaba sarfediyorsunuz, sizlere arzu ettiğiniz hakareti etmeyeceğiz, iyi forumlar.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !

ozur dilerim serhat abiTitxdelikurt yazdı:Forum sayfamızı kapattırmak için boşa çaba sarfediyorsunuz, sizlere arzu ettiğiniz hakareti etmeyeceğiz, iyi forumlar.
Xxjoker-Xjokerx-Ucube-Ucubee-ROWxUCUBE /////jopjoker\\\\
Her Gece Pub Larda Muzlu Süt İçen Uqur Varya O Benim İşte
PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE

XJoKeRxX yazdı:Titx Lonca deniLen ( Lonca biLe değiL) başkanı Serhatın gerçek yüzünü birkez daha gözLer önüne seriyorum.
Bir çok kişinin biLdiği gibi serhat bana hep hırsız diyerek iftira atar. Sözde ben Börtecine adLı arkadaşının gözLüğünü çaLmışım. Ama hani derLerya zaman her derde dewadır. Gerçektende öyLeDeLikurt bu hırsızLık oLayının yaLan oLduğunu kendi ağzıyLa kanıtLadı. Şimdi oLayın detayLarını açıkLayayım we serhatın gerçek yüzünü hep beraber göreLim..
Serhatın Bana hırsızLık suçLamasında buLunduğu eski bir konuya hep beraber göz ataLım.
10 ocak 2010 da açtığım bir konuya bu suçLamada buLundu.! Buyrun konu Linki.Titxdelikurt yazdı:Aklıma, yaklaşık, 1,5 yıl önce Xbörtecinex adlı çarın gözlüğünü çalan Xjokerx adlı karakterden,
az biraz tehdit ve birkaç istihbari bilgi sayesinde gözlüğü geri aldığım gün geldi.. Hey gidi günler hey...
viewtopic.php?f=32&t=4275&hilit=B%C3%B6rtecine&start=10
Geçen gün ise Kadabra hakkkında adLı konuyu açan serhat yukarıdaki suçLamanın tamamen bir iftira oLduğunu kanıtLamışdır. Onada bir göz ataLım
12 ağustos 2010 da açıLmış bir konudada bana attığı suçLamayı tamamen yaLanLayıp gözLüğü KADABRA adLı şahısın çaLdığını itiraf etmiştir.Titxdelikurt yazdı:Arkadaşlar Kadabra, Mertkuki vb. karakterler Sunucunun eskilerindendir ve en azılı hırsızlarındandır, Tit Loncası' nı kurmadan önce grubumuzda bulunan Börtecine adlı oyuncunun gözlüğünü çalmışlardı,
viewtopic.php?f=32&t=33117
Şimdi DeLikurt ya özür diLe yada haLa çaLdığımı idda ediyorsan ortaya kanıt koy. Bak ben kendimi akLadım sıra sende ya özür diLersin. Yada ne kadar iftiracı bir kişiLik oLduğunu tüm sunucuya Birkez daha kanıtLamış oLursun...
İyi forumLar..
Xjokerx-Ucube
XJoKeRxX yazdı:XJoKeRxX yazdı:Titx Lonca deniLen ( Lonca biLe değiL) başkanı Serhatın gerçek yüzünü birkez daha gözLer önüne seriyorum.
Bir çok kişinin biLdiği gibi serhat bana hep hırsız diyerek iftira atar. Sözde ben Börtecine adLı arkadaşının gözLüğünü çaLmışım. Ama hani derLerya zaman her derde dewadır. Gerçektende öyLeDeLikurt bu hırsızLık oLayının yaLan oLduğunu kendi ağzıyLa kanıtLadı. Şimdi oLayın detayLarını açıkLayayım we serhatın gerçek yüzünü hep beraber göreLim..
Serhatın Bana hırsızLık suçLamasında buLunduğu eski bir konuya hep beraber göz ataLım.
10 ocak 2010 da açtığım bir konuya bu suçLamada buLundu.! Buyrun konu Linki.Titxdelikurt yazdı:Aklıma, yaklaşık, 1,5 yıl önce Xbörtecinex adlı çarın gözlüğünü çalan Xjokerx adlı karakterden,
az biraz tehdit ve birkaç istihbari bilgi sayesinde gözlüğü geri aldığım gün geldi.. Hey gidi günler hey...
Geçen gün ise Kadabra hakkkında adLı konuyu açan serhat yukarıdaki suçLamanın tamamen bir iftira oLduğunu kanıtLamışdır. Onada bir göz ataLım
12 ağustos 2010 da açıLmış bir konudada bana attığı suçLamayı tamamen yaLanLayıp gözLüğü KADABRA adLı şahısın çaLdığını itiraf etmiştir.Titxdelikurt yazdı:Arkadaşlar Kadabra, Mertkuki vb. karakterler Sunucunun eskilerindendir ve en azılı hırsızlarındandır, Tit Loncası' nı kurmadan önce grubumuzda bulunan Börtecine adlı oyuncunun gözlüğünü çalmışlardı,
Şimdi DeLikurt ya özür diLe yada haLa çaLdığımı idda ediyorsan ortaya kanıt koy. Bak ben kendimi akLadım sıra sende ya özür diLersin. Yada ne kadar iftiracı bir kişiLik oLduğunu tüm sunucuya Birkez daha kanıtLamış oLursun...
İyi forumLar..
ex coker belki 2 tane gozlugu vardıda 1. sini sen 2. sinide o caldı
Xxjoker-Xjokerx-Ucube-Ucubee-ROWxUCUBE /////jopjoker\\\\

- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
Kadabra, Mertkuki, Kskizmir, Byrea ve Xjokerx adlı karakterler dönemin hırsızlarıydı...XJoKeRxX yazdı:XJoKeRxX yazdı:Titx Lonca deniLen ( Lonca biLe değiL) başkanı Serhatın gerçek yüzünü birkez daha gözLer önüne seriyorum.
İyi forumLar..
Yazı sana ait umarım yeterli olmuştur.xJokerx24 yazdı:Dediqim qibi bu saaten sonra tartısmanın anLamı yok ewet deLıkurt hakLıydı ama ben hıc deqıLse tum Sancaqı soyan adamı soydum yanı Bycrıyqer(Samet) i Şimdi soruyorum size hanqinizin eLine benmki qibi bir fırsat qeçse o adama hadinni biLdirmek için yapmazdınız?? HırsızLık evet kötü bir şey ama ben ona yaptıqım için hiç pişman deqiLim Sawunmada yapmayacaqım çünkü anLamsız oLur Serhat merak etme hiç bi çarLa dönmicem oyuna Çarımı siLdm isdeyen nickLeri 1 LwL de deneyebLr kmse acıp bırakmadıysa... Burda oyunu bırakmamın nedenı hiç bir zaman Tit Loncası oLmadı oLamazdıda zaten neyse dedim ya tartışma yaratmanın anLamı yok sen kendini öwmeye dewam et.. Arada forumda takıLırım o kadar oyuna dönmeyceqm için raht oLsun...
Not : Lonca sayfamız tartışma yeri değildir, kişisel sorun ve sorularını, farklı bir başlık altında sorarsan cevabını veririm.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt

Millet nerdesiniz yav, bitirin şu tatilide dönün artık :evil:
Titxmeyra - Titxasena

- Titxsancak
- İskele Babası
EN YAKIN ZAMANDA ARANIZDAYIM....
Titxsancak Darkkilled

Kurt' ların Sessiz Kaldığı Yerde, İtler, Çakallar Volta atar .. Ama Bilmezlerki Kurt' lar o Sessizliği Bozarsa Kıyamet Kopar.

Kurt' ların Sessiz Kaldığı Yerde, İtler, Çakallar Volta atar .. Ama Bilmezlerki Kurt' lar o Sessizliği Bozarsa Kıyamet Kopar.
Neden Küfür Edicek Adammı Kalmadı Sunucuda :arrow:Titxasena yazdı:Millet nerdesiniz yav, bitirin şu tatilide dönün artık :evil:
Special Response Team

Sarmıyor Artık Savaşmak --- Oturup {GM}'lerle Zar'mı Sallasak ?

Sarmıyor Artık Savaşmak --- Oturup {GM}'lerle Zar'mı Sallasak ?
Olivera yazdı:Neden Küfür Edicek Adammı Kalmadı Sunucuda :arrow:Titxasena yazdı:Millet nerdesiniz yav, bitirin şu tatilide dönün artık :evil:
Reklam yapmayın .Titxtabip qeri doncek..
XbalamırxXbalamirx

Sen bendini yıkan asi su, Sen engel tanımayan rüzgar, Sen Ergenekon dağından doğan güneş, Sen ALLAH’ ın iman ve bilek gücü ile donattığı şanslı kul Senin adın TÜRK

Sen bendini yıkan asi su, Sen engel tanımayan rüzgar, Sen Ergenekon dağından doğan güneş, Sen ALLAH’ ın iman ve bilek gücü ile donattığı şanslı kul Senin adın TÜRK
- Titxsancak
- İskele Babası
TEKRAR ARANIZDAYIM GELDİM
Titxsancak Darkkilled