vatana millete laf edenler oyunada bulaştı
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
vatana millete laf edenler oyunada bulaştı
dün akşam saat 7-8 gibi klanparasıfour türkiyeye kürdistan bilmem hepiniz acı acı ölcekseniz die laflar etmeye başladı bende bunlara sövmeye başladım bide ne göreyim oyundan düştüm girdiğimde bi baktım susturulmuşum susturulduktan sonra 1 kaç foto aldım buyrun bunlar hala konuşurken ben susturulmuştum ne hikmetse

- Castersimurganka
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Re: vatana millete laf edenler oyunada bulaştı
O adam ın gerçek çarı var 49 lwl pembe yıldızlı hemde bir loncadaveym2 yazdı:dün akşam saat 7-8 gibi klanparasıfour türkiyeye kürdistan bilmem hepiniz acı acı ölcekseniz die laflar etmeye başladı bende bunlara sövmeye başladım bide ne göreyim oyundan düştüm girdiğimde bi baktım susturulmuşum susturulduktan sonra 1 kaç foto aldım buyrun bunlar hala konuşurken ben susturulmuştum ne hikmetse
nick ini biliom bn.
- XxXdRoqonimxXx
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Castersimurganka yazdı:O adam ın gerçek çarı var 49 lwl pembe yıldızlı hemde bir loncadaveym2 yazdı:dün akşam saat 7-8 gibi klanparasıfour türkiyeye kürdistan bilmem hepiniz acı acı ölcekseniz die laflar etmeye başladı bende bunlara sövmeye başladım bide ne göreyim oyundan düştüm girdiğimde bi baktım susturulmuşum susturulduktan sonra 1 kaç foto aldım buyrun bunlar hala konuşurken ben susturulmuştum ne hikmetse
nick ini biliom bn.
Kod: Tümünü seç
KENDİNE SakLa Bence o BiLgiLeRi xD

arkadaşım bu adamın çarı Doğuxkarslı böyle bişey olması lazım aynn dediğin gibi adam hala konuşuyor fakat başkalarının çarı susturuluyor klanın oyunun her yanını bunlar gibiler sarmaya başladı acaba bizim gibi savunanlarmı haklı küfür etmekte bunlar gibi dengesiz şerefsizlermi?
- Dogukars
- İri Fare Avcısı
valla millet yaşadıgı topraklarda laf edior çok ayıp :| :| :| :| :| :|
- Dogukars
- İri Fare Avcısı
dev jini diyi tannım