S.a Kolay Gelsin Emin Önü Halkı ..

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
XDermano
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

S.a Kolay Gelsin Emin Önü Halkı ..

Mesaj gönderen XDermano »

S.a Oncelıkle ben umut Sancak sunucusundan Geliyorum ..Ordakı klandan boskonusmalar ve oyundakı acemı ınsanlar bıktım artık Emın onu sunucusunda kendıme es deqer ınsanlarla bu oyunu zevkle oynmak ıstıyorum Sancak sunucusundakı Geçmısım 2,5 Yıldır ..ve ordakı çarlarımı tek hamlede sıldım ARtık burdayım Benı aranıza Kabul edersenız SEvınırım ..

Sancak=Mcbalamir ( /Ecel/Ws Şampıyonu).Titxumut Titxbaybars Titxtabip (ashapıkeyf ) Trxxumut(ejder asa) İhtiiyar Cnquerorahmet Cnquerorxdosser Parlament Titxkasırga
XbalamırxXbalamirx
Resim
Sen bendini yıkan asi su, Sen engel tanımayan rüzgar, Sen Ergenekon dağından doğan güneş, Sen ALLAH’ ın iman ve bilek gücü ile donattığı şanslı kul Senin adın TÜRK
Kullanıcı avatarı
XDermano
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: S.a Kolay Gelsin Emin Önü Halkı ..

[quote="XDermano"] S.a Oncelıkle ben umut Sancak sunucusundan Geliyorum ..Ordakı klandan boskonusmalar ve oyundakı acemı ınsanlar bıktım artık Emın onu sunucusunda kendıme es deqer ınsanlarla bu oyunu zevkle oynmak ıstıyorum Sancak sunucusundakı Geçmısım 2,5 Yıldır ..ve ordakı çarlarımı tek hamlede sıldım ARtık burdayım SAygılar Bol ŞAns /color]
XbalamırxXbalamirx
Resim
Sen bendini yıkan asi su, Sen engel tanımayan rüzgar, Sen Ergenekon dağından doğan güneş, Sen ALLAH’ ın iman ve bilek gücü ile donattığı şanslı kul Senin adın TÜRK
Kullanıcı avatarı
XDermano
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

[quote="XDermano"] S.a Oncelıkle ben umut Sancak sunucusundan Geliyorum ..Ordakı klandan boskonusmalar ve oyundakı acemı ınsanlar bıktım artık Emın onu sunucusunda kendıme es deqer ınsanlarla bu oyunu zevkle oynmak ıstıyorum Sancak sunucusundakı Geçmısım 2,5 Yıldır ..ve ordakı çarlarımı tek hamlede sıldım ARtık burdayım SAygılar BOL ŞANŞ ..
XbalamırxXbalamirx
Resim
Kullanıcı avatarı
XDermano
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Yanlıs Tıkladım Kusra bakmayın ısten qeldım uykum var :)
XbalamırxXbalamirx
Resim
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Designer »

XDermano yazdı: S.a Oncelıkle ben umut Sancak sunucusundan Geliyorum ..Ordakı klandan boskonusmalar ve oyundakı acemı ınsanlar bıktım artık Emın onu sunucusunda kendıme es deqer ınsanlarla bu oyunu zevkle oynmak ıstıyorum Sancak sunucusundakı Geçmısım 2,5 Yıldır ..ve ordakı çarlarımı tek hamlede sıldım ARtık burdayım Benı aranıza Kabul edersenız SEvınırım ..

Sancak=Mcbalamir ( /Ecel/Ws Şampıyonu).Titxumut Titxbaybars Titxtabip (ashapıkeyf ) Trxxumut(ejder asa) İhtiiyar Cnquerorahmet Cnquerorxdosser Parlament Titxkasırga

Öncelikle hoşgeldin sunucumuza ama geldiğine pek sevinemiceksin çünki kendi sunucunu terk etmene sebep olan klandaki boş konuşmalar burdada var. Klandan yada bölgeden kavgalar bitmek bilmiyor.
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
PaTRoN42
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen PaTRoN42 »

hos geldın kardesım bır yardıma ıhtıyacın fılan oldugunda pm atarsın ;)
byAYYILDIZasLan

“Genel Sohbet” sayfasına dön