S.a Oncelıkle ben umut Sancak sunucusundan Geliyorum ..Ordakı klandan boskonusmalar ve oyundakı acemı ınsanlar bıktım artık Emın onu sunucusunda kendıme es deqer ınsanlarla bu oyunu zevkle oynmak ıstıyorum Sancak sunucusundakı Geçmısım 2,5 Yıldır ..ve ordakı çarlarımı tek hamlede sıldım ARtık burdayım Benı aranıza Kabul edersenız SEvınırım ..
Sancak=Mcbalamir ( /Ecel/Ws Şampıyonu).Titxumut Titxbaybars Titxtabip (ashapıkeyf ) Trxxumut(ejder asa) İhtiiyar Cnquerorahmet Cnquerorxdosser Parlament Titxkasırga
S.a Kolay Gelsin Emin Önü Halkı ..
S.a Kolay Gelsin Emin Önü Halkı ..
XbalamırxXbalamirx

Sen bendini yıkan asi su, Sen engel tanımayan rüzgar, Sen Ergenekon dağından doğan güneş, Sen ALLAH’ ın iman ve bilek gücü ile donattığı şanslı kul Senin adın TÜRK

Sen bendini yıkan asi su, Sen engel tanımayan rüzgar, Sen Ergenekon dağından doğan güneş, Sen ALLAH’ ın iman ve bilek gücü ile donattığı şanslı kul Senin adın TÜRK
Re: S.a Kolay Gelsin Emin Önü Halkı ..
[quote="XDermano"] S.a Oncelıkle ben umut Sancak sunucusundan Geliyorum ..Ordakı klandan boskonusmalar ve oyundakı acemı ınsanlar bıktım artık Emın onu sunucusunda kendıme es deqer ınsanlarla bu oyunu zevkle oynmak ıstıyorum Sancak sunucusundakı Geçmısım 2,5 Yıldır ..ve ordakı çarlarımı tek hamlede sıldım ARtık burdayım SAygılar Bol ŞAns /color]
XbalamırxXbalamirx

[quote="XDermano"] S.a Oncelıkle ben umut Sancak sunucusundan Geliyorum ..Ordakı klandan boskonusmalar ve oyundakı acemı ınsanlar bıktım artık Emın onu sunucusunda kendıme es deqer ınsanlarla bu oyunu zevkle oynmak ıstıyorum Sancak sunucusundakı Geçmısım 2,5 Yıldır ..ve ordakı çarlarımı tek hamlede sıldım ARtık burdayım SAygılar BOL ŞANŞ ..
XbalamırxXbalamirx

Yanlıs Tıkladım Kusra bakmayın ısten qeldım uykum var 
XbalamırxXbalamirx

XDermano yazdı: S.a Oncelıkle ben umut Sancak sunucusundan Geliyorum ..Ordakı klandan boskonusmalar ve oyundakı acemı ınsanlar bıktım artık Emın onu sunucusunda kendıme es deqer ınsanlarla bu oyunu zevkle oynmak ıstıyorum Sancak sunucusundakı Geçmısım 2,5 Yıldır ..ve ordakı çarlarımı tek hamlede sıldım ARtık burdayım Benı aranıza Kabul edersenız SEvınırım ..
Sancak=Mcbalamir ( /Ecel/Ws Şampıyonu).Titxumut Titxbaybars Titxtabip (ashapıkeyf ) Trxxumut(ejder asa) İhtiiyar Cnquerorahmet Cnquerorxdosser Parlament Titxkasırga
Öncelikle hoşgeldin sunucumuza ama geldiğine pek sevinemiceksin çünki kendi sunucunu terk etmene sebep olan klandaki boş konuşmalar burdada var. Klandan yada bölgeden kavgalar bitmek bilmiyor.
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
- PaTRoN42
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları