Merhaba.
Size kısaca yaptığınız hataları söyleyeceğim. Mantıklı düşünürseniz bana ve benim gibi hareket eden oyunculara haksızlık edildiğini göreceksiniz.
İlk olarak şaheserlerden başlayacağım. Şaheser silahların reçetelerini verdiniz reçete seviyelerini 49 olarak belirlediniz. ( Ve bu seviyeyi düşürmenin oyun kuralları içinde mantıksız olduğunu söylediniz) Ben ve benim gibi birçok kişi yeni karakter kastı. Ben 3 yıllık karakterimi bıraktım. Daha sonra geri adım attınız reçete seviyelerini 1 puana indirdiniz. İyiki diyorum son ana kadar beklemişim yeni karakterde yetenek puanlarını vermemişim.
Daha sonra nadide eşyalar dediniz aktarılması yok dediniz. Oyunda ticaret yapan bu şekilde para kazanan arkadaşları hiçe saydınız. Ben lonca adamı değilim tek tabanca takılırım diyen kişileri hiçe saydınız.Loncadan çıkan kişiler şaheserleri yüzünden aynı karakterde devam etmek zodunda. Satılması serbest olsaydı oyun ticaretine bu kadar darbe vurulmazdı. Çoğu kişi de oyuna o kadar zaman ayıramadığı için bu nadidelerden mahrum.
Son olarak nadide reçeteler dediniz. Seviyesi düşürülemez dediniz. Yönetim geri adım atmaz dedik zırhçı seviyesi ne ise odur dedik. Şaheserli büyücümü bıraktım yeniden bi büyücü kastım şaheser ürettim ve nadide reçetelerden ürettim. Az önce duyduğum şeye göre nadide reçetelere çözüm bulunacakmış.
Biz şimdi ne yapalım??? Boşuna mı karakter kasıyoruz sizin yönergelerinize uyuyoruz. Eğer ona da çare bulursanız fazladan bi büyücüm ve elinde şaheseri boşa çıkacak. Boşuna zaman ve para kaybetmiş olacağım.
Eğer nadide reçetelere düzenleme yapılacaksa ve bu düzenlemeden herkes faydalanacaksa hakkımız çiğnenmiş olur. Yapabileceğiniz en iyi ve en mantıklı düzenleme şaheser ve nadidelerin alışverişe koyulabilmesi olacaktır.Bu şekilde mağdur olan herkes eski yada istediği karakterlerine geri dönebilirler. Bu şekilde boş karakterlerde bulunan şaheserleri satarak zararımızı karsılayabiliriz. Ürettiğimiz nadideleri eski karakterlerimize aktararak oyuna devam edebiliriz.
Benim gibi düşünenler bu yazıyı lütfen desteğe yollasın.Benim mağduriyetlerimi silip kendi zararlarınızı yazabilirsiniz Onlarca mailde yaptıkları hatayı anlarlar sanırım.
Destek menüsüne aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Benim gibi düşünen arkadaşlar. Yapacağız sadece 1 dakikalık iş. Kopyalayın yazıyı desteğe gönderin.
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Yönetime Ne Kadar Güveneceğiz
-
Hasartespit
- Salgın Koruyucusu

- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Yönetime Ne Kadar Güveneceğiz
Forumkral yazdı:%100 destek
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
-
Hasartespit
- Salgın Koruyucusu

Ve eminim yöneticiler bu reçetelerin seviyesini şaheserler gibi yapacak. Karakter kasanlar yine zarar edecek. (Benim gibi) Sonra bi yönetici gelecek ve şunu diyecek.
''Oyuncularımızın istekleri doğrultusunda reçetelerin seviyeleri düşürülmüştür. Reçeteleri üretebilirsiniz''
Eee mağdur olanlar nerde ??
''Oyuncularımızın istekleri doğrultusunda reçetelerin seviyeleri düşürülmüştür. Reçeteleri üretebilirsiniz''
Eee mağdur olanlar nerde ??
-
Hasartespit
- Salgın Koruyucusu

Daha önce şaheserlerde sustum hakkımı aramadım. Bu sefer sonuna kadar arıyacağım. Reçeteler hakkında kolaylık yapılamaz. Yapılacak tek şey alısverişin serbest olmasıdır. Herkes istediği karakterlerine dönebilsin
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
E bende 49 seviye Şaheser silah reçete döneminde karakterimi kastım 49 silahtar verdim sonra 1 seviyeye düştü şu anda boşa çıktı şimdide ceket üretemiyorum ben ne yapayım boştan karakter kasamam nadideler ve ashab var karakterde ?
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
2 yöntem var başka bir arkadaşın dediği gibi yeni bir pencere açılacak orada üretilecek yada puanlarımız geri verilip baştan dağıtacaz aktarım meselesine gelirsek
diyelimki benim karakterim çalındı içinde full nadide ve şaheser var bu durumda karakterimi soyamıcak ama silebilecek gene yarım bırakmış oluyorlar işi tek yararı soyulmaması ama silinmeside kötü
diyelimki benim karakterim çalındı içinde full nadide ve şaheser var bu durumda karakterimi soyamıcak ama silebilecek gene yarım bırakmış oluyorlar işi tek yararı soyulmaması ama silinmeside kötü
Drowxdadawa
-
Hasartespit
- Salgın Koruyucusu

Yapılacak en mantıklı şey bu eşyaların alışverişe konulmasını sağlamak. Böylece ;
-Hem fazladan şaheser nadide üreten arkadaşlar bu eşyalarını satabilecek ve bu sayede zararlarını kurtarabilecek
-Oyundaki ticaret yeniden canlanacak. Tekrar çanta kasmalar başlıyacak. Madenciler itemciler çıkacak.
- İsteyen istediği karakterinde oynayabilecek. Loncadan çıkmış ise eşyalarını yeni karakterine alabilecek
-''Tek başıma bi loncayım'', ''Kimseyi takmam oyunuma bakarım''. ''Tek tabanca takılırım'' diyen cesur yürekler tek başlarına oyunlarını oynayabilecek.
-Hem fazladan şaheser nadide üreten arkadaşlar bu eşyalarını satabilecek ve bu sayede zararlarını kurtarabilecek
-Oyundaki ticaret yeniden canlanacak. Tekrar çanta kasmalar başlıyacak. Madenciler itemciler çıkacak.
- İsteyen istediği karakterinde oynayabilecek. Loncadan çıkmış ise eşyalarını yeni karakterine alabilecek
-''Tek başıma bi loncayım'', ''Kimseyi takmam oyunuma bakarım''. ''Tek tabanca takılırım'' diyen cesur yürekler tek başlarına oyunlarını oynayabilecek.
şöyle birşeyde yapılabilir reçetelerin satıldı alanlara reçeteyi seçtikten sora üret tuşu eklnebilir bizde çantadan alırız en azından nadideler için bu şekilde olur ben ashab ürettim zırh düşürdüm takılarım tmm ceketim eksik şimdi ben bunları bırakıp nasıl yeniden çar açayımda onca emeği çöpe atmış olayım ..
İşlemci Markası AMD
İşlemci Teknolojisi AMD Phenom™ II
işlemci Numarası X6 6100
İşlemci Hızı 3.4 GHz
Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB
Ekran Kartı Markası NVIDIA GT220
İşletim Sistemi windows 7 ultimate 64 Bit Tr
İşlemci Teknolojisi AMD Phenom™ II
işlemci Numarası X6 6100
İşlemci Hızı 3.4 GHz
Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB
Ekran Kartı Markası NVIDIA GT220
İşletim Sistemi windows 7 ultimate 64 Bit Tr
Hasartespit inan ne söyleceğimi bilmiyorum bir yandan hak veriyorum bir yandan yanlış görüyorum. :?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN