* Değişen Meran'ın Büyüyen Gücü oLmak TemeL Vizyonumuz ve VazgeçiLmeyecek DeğerLerimizdir. .
Misyonumuz
* BirLik ve BeraberLiği Korumak,Her Konuda ÜyeLerimizLe Birlikte Hareket Etmek , GücümüzLe ve VarLığımızLa MERAN'a Damgamızı En İyi ŞekiLde Vurmak.Geçici DeğiL KaLıcı oLmak . . !
[/b] * Üye Alımlarımız [ 23 . o6 . 2o1o ] Tarih İtibarı İle Bitmiştir.
MeGaXTeaM Lonca Şikayet Bildirimi & Öneriler Hk.
[/b] * MeGaXTeaM Ailesi ile İlgili Her Türlü Görüşleriniz,Fikirleriniz ve Yorumlarınızı Ayrıca Loncamız ile İlgili Şikayetlerinizi Web Sitemizin ( WwW.MeGaXTeaM.TR.GG ) İLETİŞİM Kısmından Kullanmakta Olduğunuz Char İsmini de Belirterek Bize Ulaştırabilirsiniz. Teşekkürler...
* Lonca Listemiz Güncellenmiştir.
* Aramıza Yeni Katılan Arkadaşlarımıza Hayırlı Olmasını Diliyorum
Mustafa Borcunu Bana Getir Karatekite Felan Verme Carda Ömer Var İbo malı Satmış Carı . Küsmen Veya Küsmemen Beni Alakadar Etmez 2 aydır getirmiyorsun Borcunu Bide İsteyince Kızyosun Küsyosun /F Zeydan Ben Borcumu İSterim Arkadaş
Zeydan geçen açtığın konu kapatılmış.O Megaxmustafanın kaza olayıyla ilgili ona zaten en başından beri inanmamıştım maksat gündem olsun die açılmış bir konu
Vandervaart yazdı:Zeydan geçen açtığın konu kapatılmış.O Megaxmustafanın kaza olayıyla ilgili ona zaten en başından beri inanmamıştım maksat gündem olsun die açılmış bir konu
o kadar loncaya girmişin bi warlords adam gibi lonca gerisi fıs
Vandervaart yazdı:Zeydan geçen açtığın konu kapatılmış.O Megaxmustafanın kaza olayıyla ilgili ona zaten en başından beri inanmamıştım maksat gündem olsun die açılmış bir konu
aaaa megalarda varmış aralarındaaaaaaaaaa
Demekki ben Alayınax Loncasına girdiğim zaman sen oyunda acemiydin neyin ne olduğunu bilmiodun bunu öğrendiğim ii oldu gerçi biliodm öle olduğunu gücünü fln hatırlıorum senin
Demekki ben Alayınax Loncasına girdiğim zaman sen oyunda acemiydin neyin ne olduğunu bilmiodun bunu öğrendiğim ii oldu gerçi biliodm öle olduğunu gücünü fln hatırlıorum senin
alayına eskiden en güçlü ve en kalabalık lodos loncalarından biriydi efsaneye göre tozlu kitapların arasından bir ejder ha çıkar ... ben ne diom la :mrgreen: :mrgreen:
Can snnle hiçbi alakası yok yanlış anlamışın sen anlayan anladı sanırım