Net Açıklamış ArkadaşımızKayzer yazdı:tek bir şey diyorum size YAZIK. biz hesabı soyulan kişiye takip için yöneticiye yönlendirdiğimizde ben yönetici tanımam demesi ve bu yönlendirmeyi reddetmesi kişiyi oldukça gülünç duruma düşürüyor.
MasumPrenS kendi çıkarları için bu oyunu oynasa pazar günü 10 Grubun birden görevini yapmazdı. . .
Loncadaki ve Oyundaki bir çok hesabın şifreleri kendisinde mevcut benimkide dahil. . .Peki başka kimin birşeyi çalınmış yazarmısınız ?
Başta Ayhilal olmak üzere bütün yakıştırma yollu,kınayıcı mesajlar arzlar tarafından yazılmıştır. Dikkatinizi çekerim , tılsımda oynayan biri bunun nedenini gayet iyi bilir
Saygılar.
Masumun gercek yüzü....!
-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Masumun gercek yüzü....!
- prenscaspian
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Muktedir yazdı:o fotoyu alan enayimi uyanıkmı bir düşün bakalım amaç ne burda foto almaya uyanık olan şifre vermeye uyanık degil süsü degilmi 2 ben eskilerdenim bazı cibiliyetsizler yüzünden oyunu bıraktım geri geldim kimse hakaret ve küfür etmesin diye Allah ' ın ismi El-Muktedir olan Muktedir ' i Açtım genede sövenler var isimlerini söylemiyorum neyse iyi forumlar şu ramazanlıkta bari kimse kimseye iftira atmasın yada kanıt diye sundugu işi burdakilere söylesin hadi En iyi Bilen Allah Degilmi?Azazel yazdı:İlk önce Kimsin Bilmiyorum Masumprenses bana İftira Attıı allahına Küfür etmişsin dedi Kanıtlayamadıı ben yaptıklarımı inkar etmiyorum deliikanlı gibii söylüyorum zamanında küfür etim.. ama kimsenin itemini Malnı calmadım Yazmışsın oraya Solucanı kadimi hangii gün masumdan yardım istedim. bölgeler geldiğinde arz klanında çoğu kişi istemedi bilmeden atlama Mustafa GELDİ KADİMDE YARDIM ETİ GENE BENİM GÖREVİM OLMADI CIKTIM SONRA KURTREİSLE GRUPLAR KURUPP ALIN TERİLEE GÖREVİMİZİ YAPTIK. ORDA YAZMIŞSIN MAHSUM MAHSUM PERVER AMİSOSXPİTBULL VE BİR ÇOK KİŞİ İFİLİSTE YARDIM ETİİ BANA KALKIPP GÖREVLERDEN BAHSETME KUL HAKINA GELELİM ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN KİMSENİN HAKINI YEMEDİM YEMEKTE İNŞ NASİP OLMAZ AMA FOTOLAR HERŞEYİ ORTAYA DÖKMÜŞ BAŞKA ZAMAN MASUM HAKINDA Bİİ YORUM YAZILSA HEMEN ATLARDI MERAK EDİYORUM NİE ŞİMDİ ATLAMIYOR ???
İyi Seyirler
Siz Bilmezsiniz Der meleklere Ben onun kalbini dahi bilirim demiyormu ?
bak sen kimsin bende tanımıyorum madem masum bukadar çok iyi biri olarak görüyorsunuz hala neden bana lonca kasasını soymuşum onu sölesin sana anlatsın bana lonca kasasını soyduğunu en güvendiğim arkadaşıma sölemiş ve sıkıstırınca bana da embesil gibi laflar söylerek evet sen soydun dedi illa bende bunları foto alıp koysamıydım foruma ki kendi carıylada söleyemiyo lonca üyesinden baska carla girip sölüyor neden onda bunda sorun var deyip karsımıza yalanlar sölüyor eğer madem çok meraklı bir kişi isen beni bul oyunda sana olan biteni anlatayıım yada sor beni loncadaki üyelere nasıl biri olduğumu sölesinler kasayı soyacak kadar yada hırsızlık yapacak kadar adi bir insan olacağıma kellemi koparır sererim önünüze tekrar sölüyorum meraklıysan bul oyunda beni anlatayım durumu
Hayatı akışına bırak ve öyle kalsın
Gördüğüm kadardır verdiğim değer bence herkes kendi değerini kendi belirler
- prenscaspian
- Şarapçı'nın Sırdaşı
bugünlük sonkez yazıyorum 2 gündür masum nerelerde size sözcüsü kayzer sölesin nerde olduğunu ve kendi gözüylede nerde olduğunu biliyormu bunuda acıklasın masumu savunanlar nerede masum 2 gündür kayıp örtbas etmek için uğraşmadıgını nerden bilelim 2 gündür yok piyasada çok iyi savunma yapabiliyonuz bi arkadaşımızda biyerde bi yazı yazmış haklı insanları tanıdıkca hayvanları sever oldum diye yazmış bende nedense sever oldum sözüm kendine yakıştıranlara
Hayatı akışına bırak ve öyle kalsın
-
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
prenscaspian masum bu biliyon bekliycen galiba yine hasta ondan yazamıyor...
bu adama diyom hastaysan ne var oyunda işin
bunda harbi kafa yok
bu adama diyom hastaysan ne var oyunda işin
bunda harbi kafa yok
Fazla SÖze Gerek yok...
Sırrage
Sırrage
- Thexwanted
- Cin Avcısı
Masumcuk su an en guvenılır kısı kımsenın hırsızlık yapmayacagı aklının ucunden bıle gecmez adamlıkla alakası yok dıyorum adamlıkla alakası yok cunku Adam tılsıma geldıgımde 30 levellerde madenın fıyatını yuksek cektıgım ıcın benı tehtıt edıodu senı oyunda barındırmıcam dıe:DDD kadım yapardı ıstedı kısılerın gorevını ıstemedı kısılere sıra gelınce ya netı duser yada elektırık gıder lodos klanıda koyun masumsun kaleden dısarı cıkmıyorlar Masum drenın kenarında kaval calar lodos kalnıda sudan hoplaya hoplaya gecer:D:Dbu adam hırssızlık yapaz masum cunku
ExxR Olıps Rxxe Elllax
ExxR Olıps Rxxe Elllax
Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll
³³°¹³²¹³ °¹²¹²²³

|l|lllll|lll||ll||lll
³³°¹³²¹³ °¹²¹²²³

- Scandalboyy
- Sahaf Yardımcısı
Rocnqpung butun msjlarını okudum her zamankı gibi saçmalıyorsun cocukca düşüncelerini kendıne saklasan iyi edersin.
Hiç Kimse Sonsuza D E K Yaşayacak Kadar DikkatLi oLamaz..
resimdeki fotolarda hırsızlıga magdur kalanın masumprense şifre werdigi görülüyor lakin bu şifre mail olarak gönderiliyor. hani oturupta msnde konuşurken degil.
sonra her nerden aklına esiyorsa bunu fotoyla kaydediyor.
fotoda ise masumprense şifre gönderildigi gözüküyor ama itemlerin aktarıldıgını fln göstermiyor.
ve mehmet şimsiye kdr yorum yapmamıs belki hasta belki giremiyor.
buraya kadar mehmet çaldı olarak gözüküyor...
team loncası üyeleri diyorki mail atalım gmlere kime aktarıldıgı gözüksün. lakin bu cümleyi söylerken mehmetin çalmadıgından cok eminler.
eger mehmet akıllılık edip itemleri önce 1 lwl chara sonrada baska bir birlwl chara aktarmıs ise bunun kayıtları gm lerde yoktur. 1 lwl charların kayıtları tutulmaz genelde. cünkü 1 günde o kdr cok alış weriş oluyorki hepsini kaydetmek imkansız gibidir. (olasılıklar açısından düşüncemi yazdım)
birde diger açıdan düşünelim şifre gönderilirken mehmetin haberi yoksa (sonuçta anlık ileti ile gönderilmemiş mail olarak gönderilmiş ) ve gönderen kişi mehmete pusu kurmak istiyorsa.eski şifresini gönderip oyundaki itemlerini başka bir yere aktarmıs olabilir.
veya mehmetin mail adressinin şifresini biri biliyorsa ve girip almışsa ve bu suç mehmetin üstüne kalmışsa ? buda ılabilir.
harunun dedigine katılıyorum kişisel bilgileriniz oyunda kayıtlı kimin aldıgını gmler bilse bile söylemezler bu konuda savcılıga suç duyurusunda bulunurlar.savcılık araştırır mahkeme kararıyla kontrol edilmesini fln ister ki bu 1 yıldan fazla bile sürebilir
eger kişi yakalanırsa 3 yıldan başlayan hapis cezası war.
tarafsız biri olarak şunları belitre bilirim. mehmetin oyunda cok paraya sahip olması ve gm arkadaşlarının fln olması vb. şeyler bu konuda kendisini dezavantajlı duruma düşürüyor.
kendisinden nefret edenlere haklı veya haksız bir fırsat doguruyor.
şunu unutmayın herkesin bir kusuru ve açıgı vardır araştırmaya kalksak mehmetin lehine ve alehine yorum yapanların herbirisinin bir açıgı cıkar. sonuçta bir oyun oynuyoruz.
bu arada bazı kişiler lodos klanındaki diger üyelere de laf atmışlar onları kınıyorum her lodos aynı degildir.
sayfa 16 ya kadar mehmeti koruyanlar ve ona çamur atanlar tartışmış konu amacından sapmış bunuda belirtiyim
sonra her nerden aklına esiyorsa bunu fotoyla kaydediyor.
fotoda ise masumprense şifre gönderildigi gözüküyor ama itemlerin aktarıldıgını fln göstermiyor.
ve mehmet şimsiye kdr yorum yapmamıs belki hasta belki giremiyor.
buraya kadar mehmet çaldı olarak gözüküyor...
team loncası üyeleri diyorki mail atalım gmlere kime aktarıldıgı gözüksün. lakin bu cümleyi söylerken mehmetin çalmadıgından cok eminler.
eger mehmet akıllılık edip itemleri önce 1 lwl chara sonrada baska bir birlwl chara aktarmıs ise bunun kayıtları gm lerde yoktur. 1 lwl charların kayıtları tutulmaz genelde. cünkü 1 günde o kdr cok alış weriş oluyorki hepsini kaydetmek imkansız gibidir. (olasılıklar açısından düşüncemi yazdım)
birde diger açıdan düşünelim şifre gönderilirken mehmetin haberi yoksa (sonuçta anlık ileti ile gönderilmemiş mail olarak gönderilmiş ) ve gönderen kişi mehmete pusu kurmak istiyorsa.eski şifresini gönderip oyundaki itemlerini başka bir yere aktarmıs olabilir.
veya mehmetin mail adressinin şifresini biri biliyorsa ve girip almışsa ve bu suç mehmetin üstüne kalmışsa ? buda ılabilir.
harunun dedigine katılıyorum kişisel bilgileriniz oyunda kayıtlı kimin aldıgını gmler bilse bile söylemezler bu konuda savcılıga suç duyurusunda bulunurlar.savcılık araştırır mahkeme kararıyla kontrol edilmesini fln ister ki bu 1 yıldan fazla bile sürebilir
tarafsız biri olarak şunları belitre bilirim. mehmetin oyunda cok paraya sahip olması ve gm arkadaşlarının fln olması vb. şeyler bu konuda kendisini dezavantajlı duruma düşürüyor.
kendisinden nefret edenlere haklı veya haksız bir fırsat doguruyor.
şunu unutmayın herkesin bir kusuru ve açıgı vardır araştırmaya kalksak mehmetin lehine ve alehine yorum yapanların herbirisinin bir açıgı cıkar. sonuçta bir oyun oynuyoruz.
bu arada bazı kişiler lodos klanındaki diger üyelere de laf atmışlar onları kınıyorum her lodos aynı degildir.
sayfa 16 ya kadar mehmeti koruyanlar ve ona çamur atanlar tartışmış konu amacından sapmış bunuda belirtiyim
KrAlINa YoL VeRdİm,SoYtArIsIyLa UgRaŞaMaM
- Darknessxcaptain
- FareAdam Düşmanı
Daha oncede aynı yorumu yapmıstım.
Ortada Masumun çaldığına dair kesin bir kanıt yok.
Bunun yanında sevmeyen veya ortalık karıstırmak isteyen arkadaşlar resimlere bakarak tatmin olmuşlar ama tam olarak hangi resimde hangi cümlede masumun caldıgına dair kesin bir bulguya varmıs. Bi gosterseniz.
Merak ediyorum bu kadar ustune gelen arkadasların iddaa edilen bu olaydanm baska bi olaya sahit olmuslarmı.
Yada buraya yazan arakdaslardan herhangi biri benimde paramı itemimi çaldı diyebiliyormu?
Peki bu arkadaşlar hiç dusundumu onun calmama ihtimalini?
Arkadaslar lutfen bu ihtimalide dusunun bu agır bi suclama.
Eger adınız gibi emin değilseniz bir kişinin ustune bu kadar gidilmez.
Oyun bu.
Ortada bir hırsızlık varsa bunu kimse kabul etmez. Ama konudaki fotolarda Hırsızlık belirtisi hiçbirsey yok.
Emin değilseniz kimsenin ahını almayın. Gunah yaw.
Bunun yanında sevmeyen veya ortalık karıstırmak isteyen arkadaşlar resimlere bakarak tatmin olmuşlar ama tam olarak hangi resimde hangi cümlede masumun caldıgına dair kesin bir bulguya varmıs. Bi gosterseniz.
Merak ediyorum bu kadar ustune gelen arkadasların iddaa edilen bu olaydanm baska bi olaya sahit olmuslarmı.
Yada buraya yazan arakdaslardan herhangi biri benimde paramı itemimi çaldı diyebiliyormu?
Oyun bu.
Ortada bir hırsızlık varsa bunu kimse kabul etmez. Ama konudaki fotolarda Hırsızlık belirtisi hiçbirsey yok.

Darkness Loncası uyeleri hakkında şikayeti olan (oyun içinde) Darknessxcaptain - Darknessxbody veya darknessloncasi@hotmail.com.tr mail adresiyle foto ile beraber şikayette bulunabilirler.
- GodfreyxSpider07
- Demirci Çırağı
Gm'lerin çalanı bulamayacağını hepimiz biliyoruz öyle olsa idi Selin ve Masum benim karakterimi soyanı bulurdu.
sıze tek kelımem teamx loncasın ıletısım sayfasına bakın bu bur mail fotosunu sonradan aldım bu ıkı pc kulanmıyı bılmıyorsunuz bu her halınızden bellı hangı mailk adresın olursa olsun gonderdın mail kenıdnı kayıt eder benım sayemde bırsey daha ogrendınız cahıller buda 4Darknessxcaptain yazdı:Daha oncede aynı yorumu yapmıstım.
Oyun bu.