geç olsun güç olmasınadsiz yazdı:Biraz geç oldu ama yeni girdim Hayırlı Ramazanlar....
--->> İnTiKaM LoNCaSı <<---
- payitahtxintikam
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: --->> İnTiKaM LoNCaSı <<---
Farazixxintikam /Emreexxintikam /EmRexXxİnTikaM /Payixtaht /Payitahtxintikam
Evet kabul ettim hepiniz 1 numara , evet haklısın benim yok ki bi numaram,
Hepiniz kralsınız, hepiniz mükemmel, ben kendi çapımdayım kalemim tükenmez.
- payitahtxintikam
- Demirci Çırağı
sağol la Allah razı olsun..VicTorY yazdı:impedimenta yazdı:Benim şifacı bile 300 vuruo yazık size utanın bepayitahtxintikam yazdı:bu ne lan 2 gun internetsiz kaldım hemen beni çekiştiriyosunuz ayıp heee... :evil: :evil: adem iksirle 250 yi buluyo la vuruşlarım yalan atma burdan beni yanlış tanıtıyosun millete, reis dedik bağrımıza bastık sen bari yapma..VicTorY yazdı:VicTorY yazdı: Bugün savaşçıma kritikle 100 vurdu tebrik ediyoruz ..
İntikam Loncasının Gurur Kaynağı![]()
![]()
![]()
emre tatlım hadi kas beni
Haha Ezikburak gel ws ye![]()
Emre sana söz vuruşlarını 300 yaptırtıcam
- impedimenta
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Maden fiyatlarına bakılırsa benim ashab üretmem biraz zor sordum 100m geçiyor dediler biraz zaman geçsin kadim unutulsun o zaman madenler düşer almaya başlarım şu an üretmeyi düşünmüyorum ama sen yine de kas emre beni
ezik mustafa senle ws atmaya değmez sonuç belli yani ben kazanırım 
impedimenta yazdı:Maden fiyatlarına bakılırsa benim ashab üretmem biraz zor sordum 100m geçiyor dediler biraz zaman geçsin kadim unutulsun o zaman madenler düşer almaya başlarım şu an üretmeyi düşünmüyorum ama sen yine de kas emre beniezik mustafa senle ws atmaya değmez sonuç belli yani ben kazanırım
Burak Ne Zaman Kadim Kesmeye Başlar Ve Sen Gelirsen Kesemiyoruz . Az Önce 1 Denğsiz Yüzüne 4 Canla Kaçtığı Gibi.Biz Kesene kadar Gelme Kadime
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Devilxxintikam
Ayrıca Charını 49 yapmaya Bak Ashabı Malzemeler Ucuzlayınca Üretirsin...impedimenta yazdı:Maden fiyatlarına bakılırsa benim ashab üretmem biraz zor sordum 100m geçiyor dediler biraz zaman geçsin kadim unutulsun o zaman madenler düşer almaya başlarım şu an üretmeyi düşünmüyorum ama sen yine de kas emre beniezik mustafa senle ws atmaya değmez sonuç belli yani ben kazanırım
Ademxxintikam
Devilxxintikam
Devilxxintikam
- impedimenta
- FareAdam Düşmanı
Uğursuzum ben ne zaman kadimi kesmeye gitsem ya da izlemeye olmuyo yapamıyolarbLaDexm yazdı:impedimenta yazdı:Maden fiyatlarına bakılırsa benim ashab üretmem biraz zor sordum 100m geçiyor dediler biraz zaman geçsin kadim unutulsun o zaman madenler düşer almaya başlarım şu an üretmeyi düşünmüyorum ama sen yine de kas emre beniezik mustafa senle ws atmaya değmez sonuç belli yani ben kazanırım
Burak Ne Zaman Kadim Kesmeye Başlar Ve Sen Gelirsen Kesemiyoruz . Az Önce 1 Denğsiz Yüzüne 4 Canla Kaçtığı Gibi.Biz Kesene kadar Gelme Kadime
- impedimenta
- FareAdam Düşmanı
Şifa tek kasamam asla max itemim yok emre ceren onur sedata iş düşüyobLaDexm yazdı:Ayrıca Charını 49 yapmaya Bak Ashabı Malzemeler Ucuzlayınca Üretirsin...impedimenta yazdı:Maden fiyatlarına bakılırsa benim ashab üretmem biraz zor sordum 100m geçiyor dediler biraz zaman geçsin kadim unutulsun o zaman madenler düşer almaya başlarım şu an üretmeyi düşünmüyorum ama sen yine de kas emre beniezik mustafa senle ws atmaya değmez sonuç belli yani ben kazanırım
Yok Yok Bu Böyle Olmuyor.En iyisi Ayrı Ayrı Gitmek...
Ademxxintikam
Devilxxintikam
Devilxxintikam
- payitahtxintikam
- Demirci Çırağı
la kasmaya kasarım ben ama bilge cevriye don bul bana ucuzundan çin malı olanındanimpedimenta yazdı:Şifa tek kasamam asla max itemim yok emre ceren onur sedata iş düşüyobLaDexm yazdı:Ayrıca Charını 49 yapmaya Bak Ashabı Malzemeler Ucuzlayınca Üretirsin...impedimenta yazdı:Maden fiyatlarına bakılırsa benim ashab üretmem biraz zor sordum 100m geçiyor dediler biraz zaman geçsin kadim unutulsun o zaman madenler düşer almaya başlarım şu an üretmeyi düşünmüyorum ama sen yine de kas emre beniezik mustafa senle ws atmaya değmez sonuç belli yani ben kazanırım
ya da teklifimi değerlendir